90minut.pl podaje, że jutro o 12,00.
Trasa dojazdu:
Mateczny - Kamieńskiego - Sławka - Wiosny Ludów - Łużycka - Cechowa ---> zakręt za kościołem w prawo i 200 m dalej jest boisko Orła po lewej stronie drogi o nazwie "Niebieska".
-
-
CRACOVIA II
Dzieki...je.ac dalin ( o ilez nim graja :)
Cracovia II-Dalin 3-0 ... dwie bramki strzelil Wawrzyczek , z czego jedna z karnego ,a druga z ok 22 m z wolnego :)
Dodam, że trzecią (a właściwie w kolejności pierwszą) strzelił Kacper Tatara po dośrodkowaniu Pawła Szwajdycha.
Prawda wyniki godne rezerwy.
Wniosek z goli Gitary ,że znowu do 18-i nie trafił.
no i na meczu byl Profesor :] wsumie smieszny czowiek ;)
No stałz browarem i klnął na sędziego ( który natabene strasznie chujowo sędziował, ale przynajmniej w Naszą strone)
Yankes , sedzia sie gubil niesamowicie , a sedziowal hmm , lekko jednostronnie , w koncu grala Cracovia :)
1/4 finału PP na szczeblu okręgu krakowskiego:
Dragon Szczyglice (B) - Kmita Zabierzów (III)
środa 11 maja g.17.00
Puszcza Niepołomice (IV) - Wisła II Kraków (III)
środa 11 maja g.17.00
Tramwaj II Kraków (B) - Górnik Wieliczka (III)
środa 11 maja g.17.00
[b]Cracovia II Kraków (IV) - Hutnik Kraków / Proszowianka
(zwycięzca meczu 1/8 finału Proszowianka - Hutnik (11 maja g.17.00), zmierzy się z Cracovią II, w nieustalonym jeszcze terminie).[/b]
Jak wygramy z Hutnikiem/Proszowianką to możemy wpaść na Wisłę II.
I będziemy mieli jeszcze raz derby tej wiosny. :)
No, nareszcie dobry wynik na wyjeździe z przeciwnikiem, który poprzedzał nas w tabeli.
Pogoń Miechów - Cracovia II 0:3
Ciekawe, czy Kacper Tatara coś ustrzelił...
Byłem na tym meczu i powiem że słabo się reprezentowała nasza rezerwa , a grał tam wiele znanych nazwisk
Słabo,nie słabo.Najważniejsze że wygrali.Trochę utarli noska wiślackim psiakom(wiem co piszę bo sam jestem z Miechowa).Tylko Szczota trochę za bardzo gwiazdował.A po meczu sympatyczne zdjęcie z piłkarzami.Może ktoś je wrzuci.
Bramki: Szczoczarz 39, Wawrzyczek 58 (z karnego), Karcz 90
Blady Niko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cracovia II Kraków (IV) - Hutnik Kraków /
> Proszowianka
> (zwycięzca meczu 1/8 finału Proszowianka - Hutnik
> (11 maja g.17.00), zmierzy się z Cracovią II, w
> nieustalonym jeszcze terminie).
Kibice Hutnika ostatnio żalą sie na władze Towarzystwa, które nie wpuściły ich na trzecioligowe derby z Wisłą II, mimo, że rozegrano je na dziesięciotysięcznym stadionie przy Reymonta.
Czy jest nadzieja, ze Cracovia postapi inaczej niz gwardziści? Że mecz z Hutnikiem odbędzie na Kałuży i goście Nowej Huty będą mogli zobaczyć swoja drużynę?
Byłem w sobotę na Garbarni.Mogła wysoko wygrać z Proszowianką ale i tak pewnie zmierza do III ligi. Ładnie na stoperze grał weteran Jacek Matyja.Ciekawie zapowiada sie niedzielna konfrontacja z Cracovią II.Myślę,że chcąc mieć wyniki w extraklasie musimy już myśleć o przyszłym awansie rezerw.
Niedzielna? A na 90minut jest sobota, 14 maja 12:00.
A gdzie grają z Garbarnią? Na Kablu czy na Kałuży?
W DP trener Mazanek potwierdził,że mecz w niedzielę i być moze wystąpi 6-8 graczy z 1-ego składu.Niestety na razie nie podali godz. i miejsca/chyba boisko Orła/ ale do niedzieli daleko.
9 dni później
CRACOVIA II - Proszowianka niedziela godz.12 stadion Orzeł Piaski
mecz z wiceliderem tabeli....warto obejrzeć przed obiadkiem w domu...
hop !!!
Cracovia II - Proszowianka - dzisiaj w południe
Kibicom, którzy chcą zaobserwować młode nadzieje piłkarskie Cracovii przypominam, że mecz rezerw za około 1,5 godziny. Pierwotnie mecz miał zostać rozegrany w sobotę. Na prośbę Zarządu Cracovii spotkanie odbędzie się dziś o 12-tej na stadionie Orła Piaski Wielkie. Pogoda ładna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)