3-0 masakra :X
-
-
CRACOVIA II
coż, nie można mieć wszystkiego choć dopóki piłka w grze...
4-0 :S
Nie rozumiem tego... podobno Hutnik taki wykartkowany, u nas kilku zawodników z pierwszej osiemnastki i dostajemy już 4:0... WTF!?
To są J A J A !
Tak. Taki Zjawiński, Buba czy Wdowiak to są mega zmotywowani po dzisiejszym meczu...
"Derby rzadza sie swoimi prawami" ...
Oczywiście 4:0 z psami nie pozwoliło zaobserwować, że do 80 minuty tamtego meczu graliśmy potworną kaszanę.
Tyle, że przeciwnik grał większą.
Było 4:0 no to teraz 0:4.
No i sie ładnie pokazali, że Hutnik jeszcze żyje piłkarsko
Kibice - wielki szacun- oprawa za oprawą naprawde fajnie to wyglądało
A nasze rezerwy + gwiazdy I zaspołu się nie popisały albo słabizna albo się nie chciało chcieć.
Tak sobie to oglądam i dochodzę do wniosku, że powinniśmy zainwestować w innego bramkarza albo chociaż niech Wilk gra. No nic, Hutnik był lepszy i tyle.
A jednak "gumiory" mają patent;)
- z GTS-em w Myślenicach 3-3
- z Garbarnią na Ludwinowie 1-3
- i oczywiście z nami :(
Dali w d... nasi. 0:4 w takim składzie. Żenada.
Pan trener powinien zająć się pomaganiem trenerowi Zielińskiemu .On po prostu tych dwóch zagadnień nie ogarnia (myśle o asystowaniu w pierwszej i trenowaniu rezerw) Idzie człowiek na mecz ,marznie i do tego wraca do domu zażenowany A wystawienie na prawej obronie zawodnika który tam nigdy nie grał to już kryminał , a Ryman dopiero w drugiej połowie ...
Wilusz, mam podobne odczucia. Mi się chciało jechać na Hutnika i się wychłodzić porządnie, a nasi kopacze mają takie mecze w tyłku. Poznański na prawej obronie - kto to wymyślił ? Szewczyk, to już chyba za gwiazdę robi, chodzi po boisku, podciąga tylko getry i macha łapkami - weź się chłopie za grę a nie lataj z pretensjami o pierwszy skład, bo jesteś za cienizna nawet w rezerwach. Taki Budziński bis, tylko o wiele gorsza wersja. Zjawiński odwalał pańszczyznę. Wdowiak się zakiwał sam ze sobą.....Fajne oprawy, bo wiele ich było, kibiców Hutnika.
Kredki do tornistra, tornister do pieca, a kysz ;)
A wynik? spoko, Hutnik niech się utrzyma, a serio, to kogo to? :D W świetle wczorajszego meczu z paprykarzami rozważanie nikogo nie obchodzącego meczu rezerw zakrawa na perwerę ;)
wilusz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pan trener powinien zająć się pomaganiem
> trenerowi Zielińskiemu .On po prostu tych dwóch
> zagadnień nie ogarnia (myśle o asystowaniu w
> pierwszej i trenowaniu rezerw) Idzie człowiek na
> mecz ,marznie i do tego wraca do domu zażenowany
> A wystawienie na prawej obronie zawodnika który
> tam nigdy nie grał to już kryminał , a Ryman
> dopiero w drugiej połowie ...
Stare polskie powiedzonko :
"Nie łapie się 2 srok za ogon"
no i teraz kumaci niech odpowiedzą :
czy Górecki sam chciał prowadzić 2 zespoły
czy mu delikatnie to zasugerowano
czy po prostu sytuacja materialna go do tego zmusza bo niestety ale trenerzy w Cracovii aby móc utrzymać rodziny muszą sobie dorabiać
Aston
Mało ma do powiedzenie - przekazania , posty nazwijmy to nie wielkich lotów
Tylko [u]hejtowanie[/u] na jakimś tam poziomie - ale to nie jest powód do dumy dla ludzi myslących
Reasumując oto mamy przykład porządnego hejtera na forum Crcovii - powodzenia
A wy inni obywatele forum uważajcie, bo odpowiedz tutaj>>>http://www.nienamojenerwy.pl/hejter/
Skrót z meczu Hutnik - Cracovia
https://www.youtube.com/watch?v=cB3Z9x1iTN8
Czy w tym wypadku nie warto byłoby postawić na chłopaków z rezerw? Ktoś kto jest skupiony od rana na innym meczu o ekstraklasowym szczeblu, rozgrzewa sie kilkadziesiąt minut, wchodzi na boisko, a pozniej musi szybko przedostać sie na druga stronę Krakowa, zeby "wesprzeć" rezerwy nie moze zagrać dobrze i nie ważne jak sie nazywa ... Czy to zdrowe ? Czy to mądre ? Nie sadze... Brakuje tylko jakiegoś zerwanego mięśnia lub innego urazu. Gratuluje wyborów !
Oglądnąłem skrót i mała uwaga, sędzia nie dał dwóch ewidentnych karnych dla Pasów w tym jednego przy 0:0
jak ktoś nie na cmentarzu, a nie wie co zrobić z czasem, to za niecałą godzinkę mecz na Wielickiej :)
Cracovia II - Wolania Wola Rzędzińska 31 października, godz. 14:00
Cracovia II - Wolania 2-2
Lepiej było iść na groby, bo to co przy Wielickiej dziś zobaczyłem, nie ma nic wspólnego z rezerwami Cracovii. Zawodnicy Cracovii aspirującymi zawodnikami do I zespołu, pokazali jak nie trzeba grać.
Zawodnicy wychodzą na boisko jakby nie byli przygotowani do meczu, przeciwnik prostymi sposobami karci nas dwukrotnie, przy biernej naszej postawie. O meczu nawet nie ma co pisać, po prostu spotkały się najsłabsze dwie drużyny z III ligi. Widać, że kary finansowe po meczu z Hutnikiem, nie odniosły skutku.
Po wczorajszym i dzisiejszym meczu to wszystko wygląda na KRYZYS !!!
Łojej.... Czekałem na wynik, popatrzyłem na tabelę: Wolania przedostatnia i ma (miała) 7 punktów. Myślę sobie: rozwalimy ich.... A tu ledwo remis :(
A w jakim składzie grali (widzę że gole Zjawiński i Zejdler...) ?
Skład Cracovii: Wilk, Deleu, Chochołek, Jadanowski, Słowiak('69 Moskal), Argasiński ('46 Szymczak), Zejdler, Zjawiński('78 Jeż), Szewczyk('58 Kotwica), Wdowiak-żk, Kiebzak
To tak patrząc na skład powinni IMO to spokojnie wygrać...
to jakaś padlina sportowa. Górecki wymyśla skład i ustawia np. Chochołka na stopera ( w poprzednim meczu prestiżowym z Hutnikiem, ustawił Poznańskiego z boku obrony, gdzie chłopak nigdy tam nie grał) Jak rozumiem, synek kierownika musi grać ? Po znajomości ? Argasiński ? Kto go sprowadził do klubu ? To jest jakiś paralita. Rozumiem, że ten z kolei jest z kółka różańcowego I trenera Zielińskiego i musi grać. Dlaczego musi ? Bo ten dostał od razu wysoki kontrakt, gra jak paralita, zabiera miejsce części wychowanków biegających za darmo lub za śmieszne pieniążki. Budzi to niezdrowe emocje, a drużyna sprawia wrażenie skonfliktowanej i nie trzymającej się razem. Pamiętam poprzedni sezon i widzę różnicę, dużą różnicę pod każdym względem. Graliśmy dzisiaj jedną z najsłabszych drużyn. Nasi w dużej części oparci o kopaczy z szerokiego składu I drużyny, nie widać było różnicy wielkiej. Jeżeli prawdą jest, że cel był postawiony utrzymania się w III lidze, to dzisiaj tego nie było widać, a taka strata punktów taki cel bardzo oddala.
No,no grubo ale coś w tym jest prawdy ,niestety.
Cracovia II - Wolania 2-2
( filmik) -https://www.youtube.com/watch?v=verA_aU1tYA
ech, jak sobie przypomnę ostatnie dwa mecze rezerw po wcześniejszym derbowym, to mi się pięści zaciskają ... :(
W sumie dwa karne niepodyktowane dla gości. Wchodzili nam między obrońców jak w masło, a Argasiński nie mam pojęcia co robi na boisku - słaby jest. Kurde teraz gramy z KSZO i słabo to widzę ;/
Jeden plus że I gra w piątek, to na mecz z KSZO pojedzie paru jej zawodników. Ja sie bardziej martwię co będzie gdy oni przekroczą limit spotkań i nie będa mogli grać w rezerwach...
Hmm... to jest jakiś limit spotkań? Myślałem, że występ kogoś z pierwszego zespołu zależy od tego ile czasu spędził dzień wcześniej na boisku ekstraklasy.
nie wiem czy cos się nie zmieniło bo miałem kilkuletni rregulamin na dysku :
[quote="z regulaminu"]
1) jeżeli w jednym terminie gra o mistrzostwo lub puchar drużyna klasy wyższej, pozostali, nie biorący udziału w meczu zawodnicy tej drużyny, mogą brać udział w zawodach klasy niższej;
2) jeżeli drużyna klasy wyższej nie rozgrywa w danym terminie zawodów o mistrzostwo lub puchar, zawodnicy tej drużyny, którzy grali w poprzedniej kolejce mistrzostw więcej niż połowę meczu, nie mogą uczestniczyć w zawodach klasy niższej w tym terminie;
Prawo do gry w drużynie klasy niższej przysługuje tym zawodnikom dopiero w następnej kolejce (terminie) mistrzostw, nie więcej jednak jak trzech zawodników.
3) zawodnik traci prawo do gry w drużynach niższych klas po rozegraniu 2/3 spotkań w drużynie wyższej klasy;
4) zawodnik może uczestniczyć w spotkaniu innej drużyny swego klubu, w tym samym terminie, jeżeli w pierwszym spotkaniu grał nie więcej niż połowę czasu gry (przepis ten nie dotyczy bramkarzy);
5) Jeżeli zawodnik brał udział w spotkaniu mistrzowskim lub pucharowym w wymiarze przekraczającym połowę czasu gry może wystąpić w kolejnym spotkaniu innej drużyny swego klubu, dopiero po upływie 48 godzin od zakończenia tego meczu (przepis ten nie dot. bramkarzy).
6) Zawodnik do lat 19 może w tym samym terminie uczestniczyć w 2 zawodach swego klubu w łącznym wymiarze czasu gry odpowiadającemu jednym zawodom w klasie rozgrywkowej do której został zgłoszony zgodnie z kategorią wiekową, przy założeniu, że w pierwszym meczu wystąpił nie więcej niż połowę czasu gry. Postanowienia pkt 5) stosuje się odpowiednio
[/quote]
jest gdzieś jakaś relacja ? Mecz z KSZO-kami wiceliderem, zapowiada się interesująco... Ciekawi mnie, kto nie dostał dzisiaj wolnego w naszej drużynie i kto się w związku z tym obraził ;)
ian thorpe Napisał(a):
> jest gdzieś jakaś relacja ? Mecz z KSZO-kami
> wiceliderem, zapowiada się interesująco...
> Ciekawi mnie, kto nie dostał dzisiaj wolnego w
> naszej drużynie i kto się w związku z tym
> obraził ;)
A są tacy co się obrażają ? :)
0-1 Ł.Zejdler :)
piotrek67 Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jest gdzieś jakaś relacja ? Mecz z KSZO-kami
> > wiceliderem, zapowiada się interesująco...
> > Ciekawi mnie, kto nie dostał dzisiaj wolnego w
> > naszej drużynie i kto się w związku z tym
> > obraził ;)
> javascript:editor_tools_handle_center()
> A są tacy co się obrażają ? :)
Po Pogoni a przed Hutnikiem np.niektórzy mieli "muchy w nosie" co skończyło się nie tyle niefajnym wynikiem co skandaliczną grą. Jak widzę, prowadzą z KSZO, czyli odrobią w części winę jak wynik utrzymają :)
Do przerwy przegrywamy 2-1
KSZO- Cracovia ll 3-2 (2-1)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)