hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A szkoda bo rywal konkretny .
Bez przesady. To Cracovia II to teraz dla nich rywal konkretny ;)
-
-
CRACOVIA II
Wiślanka Grabie - Garbarnia 0-7
jedną z bramek strzelił Bufnal
W sobotnim spotkaniu kontrolnym Hutnik Nowa Huta wygrał na boisku przy ul. Niebieskiej z Orłem Piaski Wielkie 2-1.
Weekendowe sparingi
Beskid Andrychów - Sosnowianka Stanisław Dolny 0-2 (0-1)
Poroniec Poronin - LKS Czaniec 3-3 (1-1)
Bramki: Żurawski 2,
Resovia Rzeszów - Unia Tarnów 2-0 (0-0)
Limanovia Limanowa - Wisła II Kraków 2-2 (2-1)
Soła Oświęcim - Prądniczanka Kraków 3-1 (0-1)
Sparta Kazimierza Wielka - Nowa Proszowianka Proszowice 3-3
Wisłoka Dębica - Wolania Wola Rzędzińska 2-3
Wisła Sandomierz - Pogoń 1945 Staszów 2-1 (1-1)
Daniel Duszyk w rezerwach Cracovii: http://www.90minut.pl/news/254/news2543363-Daniel-Duszyk-w-rezerwach-Cracovii.html
20-letni pomocnik przez ostatni rok grał w Okocimskim KS-ie Brzesko. W tym czasie wystąpił w ośmiu meczach II ligi.
Ponadto do rozgrywek zgłoszono Eryka Ceglarza, Beniamina Jeża oraz Mariusza Panka, którzy nie znaleźli się w szerokiej kadrze pierwszej drużyny.
Już w ten wekeend startuje III Liga małopolsko - świętokrzyska. W pierwszym meczu nowego sezonu Czarni Połaniec zagrają z rezerwami Cracovii . Przed startem ligi z drużyny odeszło kilku czołowych piłkarzy - Tomasz Wolan, Mirosław Kabata, Dawid Korona i Marcin Wolan. Pierwszych trzech podpisało umowy z Wisłą Sandomierz.
Z pracy w klubie zrezygnował trener - Tomasz Kiciński, który w wywadzie dla Echa Dnia powiedział: - W czwartek poprowadziłem ostatni trening. Muszę odpocząć.
Czarni Połaniec rozegrali dwa sparingi. W pierwszym sparingu przegrali z KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski, a w drugi pokonali Pogoń Staszów 3:2. (Czarni Połaniec)
szuwarek Napisał(a):
> Już w ten wekeend startuje III Liga małopolsko -
> świętokrzyska. W pierwszym meczu nowego sezonu
> Czarni Połaniec zagrają z rezerwami Cracovii .
Mecze Cracovii II będą w dalszym ciągu otwarte dla publiczności? Nic się nie zmieniło?
Mecz z Czarnymi Połaniec w sobotę (8.08.2015) o godz. 11-tej przy Wielickiej. Wstęp "podobno" 5 zł.. Mam nadzieje, ze kibice "pasów" dopiszą.
PS
Uwaga na utrudnienia związane z wyścigiem kolarskim.
Czyli mecze naszych rezerw nadal beda przy wielickiej? Myslalem ze do wieliczki sie to przeniesie. Fajnie bo mam blisko ;)
Sehtan Napisał(a):
> Czyli mecze naszych rezerw nadal beda przy
> wielickiej? Myslalem ze do wieliczki sie to
> przeniesie. Fajnie bo mam blisko ;)
Wieliczce tylko junior starszy. W sobotę o godz. 16-tej z Polonią Warszawa CLJ.
Mecz odwołany.
Wszyscy juniorzy z rezerw oddelegowani na mecz przeciwko Polonii W-wa.
Również odwołano mecz pomiędzy Sparta Kazimierza W. - Garbarnia
- Niestety ziścił się najczarniejszy scenariusz i ze względu na sprzeciw Komendy Powiatowej Policji w Kazimierzy Wielkiej inauguracja zmagań III ligowych Sparty zaplanowana na najbliższą niedzielę meczem z Garbarnią Kraków nie odbędzie się. Rozmowy Zarządu z Policją trwające od wczoraj nie przyniosły niestety rezultatu i w związku z powyższym Zarząd Klubu wystąpił do MZPN o ewentualnie wyznaczenie nowego terminu meczu. KPP Kazimierza Wielka nie wyraziła również zgody na organizację zawodów bez publiczności ponownie argumentując swoją decyzję kwestiami bezpieczeństwa.(oficjalna.sparty)
- a za tydzień ma odbyć sie mecz pomiedzy Sparta Kazimierza W. a Cracovia II. Z informacji jakich udało mi się uzyskać, remont stadionu w Kazimierzy ma potrwać do końca sierpnia br.
Zgodnie z terminarzem najbliższy mecz naszych rezerw miał się odbyć w Kazimierzy ze Spartą. Według wszelkich prawdopodobieństw odbędzie się przy Wielickiej (zmiana terminarza) na prośbę klubu z Kazimierzy - remont stadionu.
Jaki był podany powód we wniosku gości o odwołanie meczu?
- Niestety ziścił się najczarniejszy scenariusz i ze względu na sprzeciw Komendy Powiatowej Policji w Kazimierzy Wielkiej inauguracja zmagań III ligowych Sparty zaplanowana na najbliższą niedzielę meczem z Garbarnią Kraków nie odbędzie się. Rozmowy Zarządu z Policją trwające od wczoraj nie przyniosły niestety rezultatu i w związku z powyższym Zarząd Klubu wystąpił do MZPN o ewentualnie wyznaczenie nowego terminu meczu. KPP Kazimierza Wielka nie wyraziła również zgody na organizację zawodów bez publiczności ponownie argumentując swoją decyzję kwestiami bezpieczeństwa.(oficjalna.sparty)
- a za tydzień ma odbyć sie mecz pomiedzy Sparta Kazimierza W. a Cracovia II. Z informacji jakich udało mi się uzyskać, remont stadionu w Kazimierzy ma potrwać do końca sierpnia br.
Nie rozegraliśmy meczu z Czarnymi Połaniec ze względu na sprzeciw Policji?
Kajak Napisał(a):
> Nie rozegraliśmy meczu z Czarnymi Połaniec ze
> względu na sprzeciw Policji?
Żle Cię zrozumiałem - Czarni Połaniec na dzień dzisiejszy mają zdolnych do gry 9 zawodników.W sierpniu odeszło kilku podstawowych zawodników i trener. Brak mamony.
A, dzięki.
Spotkanie Cracovia II - Sparta Kazimierza Wielka zostanie rozegrane w najbliższą sobotę, 15 sierpnia, o godzinie 11:00 przy Wielickiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)