hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A szkoda bo rywal konkretny .
Bez przesady. To Cracovia II to teraz dla nich rywal konkretny ;)
-
-
CRACOVIA II
Wiślanka Grabie - Garbarnia 0-7
jedną z bramek strzelił Bufnal
W sobotnim spotkaniu kontrolnym Hutnik Nowa Huta wygrał na boisku przy ul. Niebieskiej z Orłem Piaski Wielkie 2-1.
Weekendowe sparingi
Beskid Andrychów - Sosnowianka Stanisław Dolny 0-2 (0-1)
Poroniec Poronin - LKS Czaniec 3-3 (1-1)
Bramki: Żurawski 2,
Resovia Rzeszów - Unia Tarnów 2-0 (0-0)
Limanovia Limanowa - Wisła II Kraków 2-2 (2-1)
Soła Oświęcim - Prądniczanka Kraków 3-1 (0-1)
Sparta Kazimierza Wielka - Nowa Proszowianka Proszowice 3-3
Wisłoka Dębica - Wolania Wola Rzędzińska 2-3
Wisła Sandomierz - Pogoń 1945 Staszów 2-1 (1-1)
Daniel Duszyk w rezerwach Cracovii: http://www.90minut.pl/news/254/news2543363-Daniel-Duszyk-w-rezerwach-Cracovii.html
20-letni pomocnik przez ostatni rok grał w Okocimskim KS-ie Brzesko. W tym czasie wystąpił w ośmiu meczach II ligi.
Ponadto do rozgrywek zgłoszono Eryka Ceglarza, Beniamina Jeża oraz Mariusza Panka, którzy nie znaleźli się w szerokiej kadrze pierwszej drużyny.
Już w ten wekeend startuje III Liga małopolsko - świętokrzyska. W pierwszym meczu nowego sezonu Czarni Połaniec zagrają z rezerwami Cracovii . Przed startem ligi z drużyny odeszło kilku czołowych piłkarzy - Tomasz Wolan, Mirosław Kabata, Dawid Korona i Marcin Wolan. Pierwszych trzech podpisało umowy z Wisłą Sandomierz.
Z pracy w klubie zrezygnował trener - Tomasz Kiciński, który w wywadzie dla Echa Dnia powiedział: - W czwartek poprowadziłem ostatni trening. Muszę odpocząć.
Czarni Połaniec rozegrali dwa sparingi. W pierwszym sparingu przegrali z KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski, a w drugi pokonali Pogoń Staszów 3:2. (Czarni Połaniec)
szuwarek Napisał(a):
> Już w ten wekeend startuje III Liga małopolsko -
> świętokrzyska. W pierwszym meczu nowego sezonu
> Czarni Połaniec zagrają z rezerwami Cracovii .
Mecze Cracovii II będą w dalszym ciągu otwarte dla publiczności? Nic się nie zmieniło?
Mecz z Czarnymi Połaniec w sobotę (8.08.2015) o godz. 11-tej przy Wielickiej. Wstęp "podobno" 5 zł.. Mam nadzieje, ze kibice "pasów" dopiszą.
PS
Uwaga na utrudnienia związane z wyścigiem kolarskim.
Czyli mecze naszych rezerw nadal beda przy wielickiej? Myslalem ze do wieliczki sie to przeniesie. Fajnie bo mam blisko ;)
Sehtan Napisał(a):
> Czyli mecze naszych rezerw nadal beda przy
> wielickiej? Myslalem ze do wieliczki sie to
> przeniesie. Fajnie bo mam blisko ;)
Wieliczce tylko junior starszy. W sobotę o godz. 16-tej z Polonią Warszawa CLJ.
Mecz odwołany.
Wszyscy juniorzy z rezerw oddelegowani na mecz przeciwko Polonii W-wa.
Również odwołano mecz pomiędzy Sparta Kazimierza W. - Garbarnia
- Niestety ziścił się najczarniejszy scenariusz i ze względu na sprzeciw Komendy Powiatowej Policji w Kazimierzy Wielkiej inauguracja zmagań III ligowych Sparty zaplanowana na najbliższą niedzielę meczem z Garbarnią Kraków nie odbędzie się. Rozmowy Zarządu z Policją trwające od wczoraj nie przyniosły niestety rezultatu i w związku z powyższym Zarząd Klubu wystąpił do MZPN o ewentualnie wyznaczenie nowego terminu meczu. KPP Kazimierza Wielka nie wyraziła również zgody na organizację zawodów bez publiczności ponownie argumentując swoją decyzję kwestiami bezpieczeństwa.(oficjalna.sparty)
- a za tydzień ma odbyć sie mecz pomiedzy Sparta Kazimierza W. a Cracovia II. Z informacji jakich udało mi się uzyskać, remont stadionu w Kazimierzy ma potrwać do końca sierpnia br.
Zgodnie z terminarzem najbliższy mecz naszych rezerw miał się odbyć w Kazimierzy ze Spartą. Według wszelkich prawdopodobieństw odbędzie się przy Wielickiej (zmiana terminarza) na prośbę klubu z Kazimierzy - remont stadionu.
Jaki był podany powód we wniosku gości o odwołanie meczu?
- Niestety ziścił się najczarniejszy scenariusz i ze względu na sprzeciw Komendy Powiatowej Policji w Kazimierzy Wielkiej inauguracja zmagań III ligowych Sparty zaplanowana na najbliższą niedzielę meczem z Garbarnią Kraków nie odbędzie się. Rozmowy Zarządu z Policją trwające od wczoraj nie przyniosły niestety rezultatu i w związku z powyższym Zarząd Klubu wystąpił do MZPN o ewentualnie wyznaczenie nowego terminu meczu. KPP Kazimierza Wielka nie wyraziła również zgody na organizację zawodów bez publiczności ponownie argumentując swoją decyzję kwestiami bezpieczeństwa.(oficjalna.sparty)
- a za tydzień ma odbyć sie mecz pomiedzy Sparta Kazimierza W. a Cracovia II. Z informacji jakich udało mi się uzyskać, remont stadionu w Kazimierzy ma potrwać do końca sierpnia br.
Nie rozegraliśmy meczu z Czarnymi Połaniec ze względu na sprzeciw Policji?
Kajak Napisał(a):
> Nie rozegraliśmy meczu z Czarnymi Połaniec ze
> względu na sprzeciw Policji?
Żle Cię zrozumiałem - Czarni Połaniec na dzień dzisiejszy mają zdolnych do gry 9 zawodników.W sierpniu odeszło kilku podstawowych zawodników i trener. Brak mamony.
A, dzięki.
Spotkanie Cracovia II - Sparta Kazimierza Wielka zostanie rozegrane w najbliższą sobotę, 15 sierpnia, o godzinie 11:00 przy Wielickiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
marsiep, Goście (1)