[img]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xat1/v/t1.0-9/11233505_871379312925383_127950857695400921_n.jpg?oh=8dad0746b2785cdce40e1cafe78708cd&oe=55D7C123&__gda__=1438954967_c384614dd0ebd04ccfb0f0bd94af0c80[/img]
-
-
CRACOVIA II
największy sukces sportowy Żytki?
- awans do III ligi
Gratulacje dla sztabu szkoleniowego i zawodników:) Super radość "rezerwistów" po meczu, szkoda że nikogo nie było z "władz" klubu, by uhonorować za trud zawodników i wypić z nimi szampana, wręczonego przez niezawodnego Szuwarka, bo klub nie pomyślał. Wg nieoficjalnych informacji, będziemy grać na Wielickiej, bez kibiców gości.
a ja coś słyszałem że w Wieliczce ale to też nie pewne info więc jak coś to niech mnie ktoś poprawi
Wielkie brawa! Oby tak dalej w 3 lidze :)
Gratulacje dla władz klubu za postawienie celu sportowego,pionu sportowego i zawodników za zrealizowanie tego zadania przed terminem i z nawiązką.
A co do szampana,był już taki prezes co w przerwie układał szampany pod ławką rezerwowych a po meczu zabierał spowrotem
Wreszcie ekstraklasowy (póki co) zespół będzie miał rezerwy na odpowiednim poziomie ligowym. Oby nie na jeden sezon.
Co do tych atrakcyjnych wyjazdów to ciekawe czy nasi rywale będą mieli na stadionach sektory dla gości, bo o ile oglądanie meczu na partyzanta w Nowej Wsi może być ciekawym doświadczeniem socjologicznym, to już w Ostrowcu czy w Nowej Hucie już niekoniecznie.
Ciekawi mnie też czy mecze III-ligowe podpadają pod imprezy masowe?
[img]http://www.garbarnia.krakow.pl/Historia/plot.jpg[/img]
można i tak, tylko czy to ma sens :)
PS
Na Garbarnie wchodzi kto chce, byle kupił bilet. Czsami porządkowy zapyta "nie masz Pan jakiegoś alkoholu? bo mnie suszy!" ;)
Ciekawe czy zostanie to jakoś docenione przez władze. Młodzi odwalili kawał dobrej roboty.
TBH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe czy zostanie to jakoś docenione przez
> władze. Młodzi odwalili kawał dobrej roboty.
Dostana milion do podzialu ;)
TBH ty powaznie piszesz czy Cie jeszcze trzyma po sobotnich wyskokach??
KruszynaKSC Napisał(a):
> TBH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ciekawe czy zostanie to jakoś docenione przez
> > władze. Młodzi odwalili kawał dobrej roboty.
>
>
> Dostana milion do podzialu ;)
> TBH ty powaznie piszesz czy Cie jeszcze trzyma po
> sobotnich wyskokach??
Lepiej dać milion za utrzymanie sie w lidze :) dla nich premia w wysokości 500zl byłaby z pewnością satysfakcjonująca . Tam większość przez ten rok nie zarobiła złotówki .
Spoczko to im powyplacaj bo raczej wątpię żeby Kubuś miał coś dla nich przeznaczone :)
TBH Napisał(a):
> Ciekawe czy zostanie to jakoś docenione przez
> władze. Młodzi odwalili kawał dobrej roboty.
zostało docenione - ogłoszono ich sukces w przerwie meczu z Bełchatowem (:D
Szkoda, ze ich nie zaproszono.
TBH Napisał(a):
> Szkoda, ze ich nie zaproszono.
zaproszono na rodzinny:)
Ja uważam, że w przerwie zawodnicy rezerw powinni wyjść na boisko i tam przyjąć gratulacje od strony prezesa Filipiaka.
gargamel9998 Napisał(a):
> Ja uważam, że w przerwie zawodnicy rezerw
> powinni wyjść na boisko i tam przyjąć
> gratulacje od strony prezesa Filipiaka.
zapewne zrobi to kameralnie w najbliższą niedziele przed meczem z Libiążem.
Należy się to chłopakom .
szuwarek Napisał(a):
> TBH Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Szkoda, ze ich nie zaproszono.
>
> zaproszono na rodzinny:)
Na vipach też byli choć Jaro sam załatwiał bilety mimo że pustych miejsc było od groma.
W awansie do III ligi uczestniczyli zawodnicy, którzy już opuścili nasz klub a pasowało by ich wymienić, gdyż dorzucili swoją cegiełkę do awansu:
- Dudzic (Sandecja) 7 meczy (565 min) 11 bramek
- Mrozik (Chojniczanka) - 6 (525)
- Perdijić (Widzew) 4 (360)
- Mikulić (?) 4 (295)
- Horoszkiewicz (Podbeskidzie) 3 (270) 1 gol
- Czernecki (Bocheński) 7 (268)
- Wawrzynkiewicz (Tychy) 2 (180)
- T>Dudek (Złomex) 5 (51)
- Steblecki (Cambuur) 1 (45) 1 gol
Dzięki koledzy(GLOS)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)