to o Makuchu to nie do Ciebie tylko do ogółu
przypominam że Skalnik był na wyjeździe więc rozumiem że tak samo bierzesz pod uwagę mecz wyjazdowy ...
wogóle nie rouzmiem tej dyskusji,
-
-
Doping na Polonii
simon - gościu ten temat jest o czym innym - grzeczniej cywilizatorku
Rzadko cos pisze ale teraz wtrące dwa zdania. Doping na Polonii był tragiczny.Chyba czas pomyślec o jakimś nowym młynowym bo ten wypada z meczu na mecz coraz gorzej...niepanuje w ogole nad antydopingiem,zarzuca jakies xero po prostu zenada...no ale zeby nie wszystko bylo na jedną osobę...obserwuje od paru meczy że atmosfera sie pogarsza ...na Pasy przychodzią ludzie żeby sie najebać i pośpiewać na Wisłe i dopóki nie zajmą sie tym wszystkich ludzie którzy mają siłe przebicia i posłuch tak sytuacja taka bedzie trwała...my tu mozemy byc wszyscy przeciw antydopingiem tylko prawda jest taka ze forumowicze mało mogą w tej sprawie zresztą nie tylko w tej...mogą jedynie ponarzekac na forum ...smutne ale prawdziwe.
pozdrawiam
To idź złóż kwiaty na grobie Pierwszego Mordercy z GTSu - Prezesa Gruby.
Wykonasz patriotyczny obowiązek wobec jednej z wybitniejszych postaci z waszej milicyjnej historii.
Domin.
1. Raczej w Izraelu.
2. Ale wsród II ligowych zespołów.
3. Np. Górski, który później nasłuchał się bluzgów na swój klub.
4. Rotfl roku.
5. Czyżbyś chciał powiedzieć, że Wasz stadion kiedyś był teatrem?
p.s. Ciekawe czy tu wolno napinać dwustronnie?
Brawo Klaros :) Prosimy o więcej...
Pac - man chciałem Ci odpisać ale dostałem Bana
ale to ja jestem milicjantem nie Wy, To ja jestem psem, a nie wy
Wy tylko pozwalacie się wypowiadać w jedynie słusznej sprawie. Tylko Wasze poglądy są politycznie poprawne.
Był kiedyś Taki system w Polsce
Byli kiedyś milicjanci
Są nadal
TUTAJ W
WSRÓD WAS
Misza KSC Więcej takich
POZDRO
Do kobiety nędzy.
Czy ja się tu mogę na Forum czuć jak u siebie w domu, czy znowu musze te stada pseudomentorów z GTSu czytać?
Vasco, prosisz o jeszcze?
To poczytaj wypowiedzi w starych gazetach swoich idoli z lat 80-ych popierających stan wojenny.
3 punkty sa doping nie byl zly ,pewnie nie pamietacie dwa lata wstecz jaki byl doping??
mlyn zchodzi na psy
Berg: dlaczego chcesz porównywać się do gorszych? Porównujmy się do lepszych młynów, a takich było wiele (choćby Groclin). Nie jest wytłumaczeniem dla nieudacznictwa to że można jeszcze gorzej.
Z Wami naprawdę trudno pogadać
Jedyna prawda
Wisła to stara kur..
Jej kibice to GTS,psy,milicjanci czy jest tu ktoś normalny?
odpowiedzcie
simonwisla co ty kolegi na ferie szukasz?? pogadaj z mama tata lub psem
Klaros własnie takiej odpowiedzi sie po Tobie spodziewałem :)
Doping zenujacy,niestety...
NADGORLIWCY:(:(:(
jednym z transparentów wyrządziliście zapewne więcej szkody jego adresatowi niz pożytku!!!
pewnie chodzi ci o ten "wisle gratulujemy konfidentów" ??? :)))
Irecki:):):) - niemal czytasz w moich myślach :):):):) K.URWA MAC:(:(
A na moje pytania nadal nie ma odpowiedzi ........ To niestety daje do myślenia .....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)