Doping żenujący, ale najgorsze jest to że zapożyczamy melodyjke z za błoń.
Ten śpiew Cracoooooooooovia Kraaaaaaków, Poloooooooonia Warszaaaaaaaaawa. Daj cie spokój. Przecież to jest wieśniackie.
Przecież psiaki na tą nute śpiewają. Bądzmy powazni, przecież mamy tyle przyśpiewek extra, a wyjeżdzamy z takim badziewiem.
>Prokocim-Teligi KSC<
-
-
Doping na Polonii
To fakt!!!Dzisiejszy doping:(((((Naprawde słabiutki.Nie przypominam sobie kiedy tak kiepsko szło!!!I zgadzam sie z forumowiczami,ze na B tez było mizernie,ojjj bardzo mizernie.Powiem szczerze,że nawet LOKOMOTYWA mnie tak nie cieszyła jak zwykle,brakowało jej tego GAZU!W porównaniu do dopingu na GROCLINIE naprzykład,ta wczorajsza wypadło naprawde blado!
Acha jeszcze jedno.Strasznie mnie wqrwiło zachowanie kibiców.Wszyscy podnoszą kartony a tu jakies HAMY J....E zaczynaja jechac na Zwisłe!!!Żenada,gdzie wy ludzie żyjecie1Ten kto to czyta,a spiewał niech sie WSTYDZI i pod Ziemie zapada.To miało być coś EXTRA,kartoniada,race,trzeba było zaśpiewac naprzykłąd :"DO BOJU CRACOVIA".....,A NIE JECHAC NA zWISŁE
WSTYD,WSTYD,WSTYD.Tym bardziej był ze mną znajomy z Sącza i tez sie troche dziwił takiemu zachowaniu
P.S
świstak robił co mógł,tylko wczoraj naprawde coś nie iskrzyło ;/;/;/
Dzięki serdeczne z zajebistą gościnę
:)
Chciałbym usprawiedliwić, śpiew Pooooolonia - Warszaaawa, Craaaacovia - Kraaaków.
Śpiewamy to na Polonii od ponad roku i tę przyśpiewkę zarzuciła Polonia i wcale nie jest to xero od psiaków;)
Ps. Straszny ten drut kolczasty u was na płocie;)
Ledwo piszę, tak mam łapy poharatane;)
Doping na B lipa straszna, moge powiedziec ze zaopserwowalem duzo wiecej piknikow niz zawsze, moze to przez to byla taka lipa.
Jak widze ze na mlynie sie szykuje lokomotywa to wstaje bez gledzenia z rekoma do gory, a za plecami slysze ''znowu" to normalnie rece opadaja.
Denerwujacy byl gosc z trabka i ta "grzechotka", poprostu szlak mnie trafial jak te 2 przedmioty slyszalem. Powinien byc zakaz wchodzenia z trabka i tym podobnymi zabawkami na mecz, a na kazdej z bram powinna byc tabliczka ze znakim zakazu, a w tle trabka.
Torped wielkie sorki ale ta przyśpiewka źle sie kojarzy patrząc na zwisłę.
Pozdro bracie z w-wy :)
>Prokocim-Teligi KSC<
no właśnie.......gdy zapłonęły race i wszyscy podnosza kartony a tu ulubiona pieśń na zespół z drugiej strony błoń........porazka
więc powiem wyraźnie..WSZYSTKIE WIEŚNIAKI, BURAKI I KALAFIORY ŚPIEWAJĄCE NA WISŁE W TAK ZAJEBISTYCH MOMENTACH MECZU NIE SĄ PRAWDZIWYMI KIBICAMI-----SĄ POJE*** !!!
ehhhh.....ale zła jestem teraz:-/
Doping był fatalny,niestety akurat na tak uroczystym meczu.Przykro to mówić ale uczyć sie musimy dużo,chociaby od skrpmniejszego młynu Polonistów.
Adminowie--------->kolejny napinacz,bana dla Pana
P.S
Dobrze,że Wy macie za to extra doping,tylko szkoda,że tak słaby na DERBAch,chyba zabardzo was trema zjadła:)))))pamiętaj o tym wislacki psie,że nam taki słaby doping sie zdarzył od dawien dawna,w porównaniu do was,zdarza wam sie to REGuLARNIE
PozdRO
Chciałem przypomieć że na meczu Wisła -tbilisi było ok.6-7 tys. i doping był po prostu żenujący.Zresztą zobaczymy ilu Wiśłaków bedzie chodzić na mecze w II lidze(jeśli Wisła spadnie).U nas chodziło niejiedy blisko 10 tys.
A wy jak byliscie w II lidze to co bylo?Co? to jest ta wierność z waszej flagi?
[img]http://members.lycos.co.uk/eddyksc/vlepki/crac.jpg[/img]
ktoś tu mówił o ubogim krewnym?
Dla mnie simon jestes zwyczajnym frajerem!!!Bo najpierw sie napinasz,denerwujesz ludzi na forum,a potem jak łagodna PSINKA prosisz zeby Cie nie wyzywac,ojjj biedactwo
Żerujesz na tym,że mieliśmy słabszy dzien???i ciesz sie z tego!!!pociesze sie z Tobą,hahaha
Pasi Ci????
pozdRo
Wiele jest piosenek o których wy mówicie że są wasze.Jednak nie wiem czy wiesz drogi wiślaku ale Jak długo na Wawelu odgapiliście od nas.wiele jest piosenek z innych klubów o których mowicie że są wasze
PS: przerobienie pieśni maryjo królowo polski jest chyba nie na miejscu
Wiadomość zmieniona (16-10-04 13:07)
i znów temat "pasiasty" na forum kibiców Cracovii - a najwięcej do powiedzenia mają pANOWIE z towarzystwa....
Wiadomość zmieniona (16-10-04 13:08)
dynamo jak skalnik gracze.Człowieku o czym ty wogóle mowisz?Dynamo to w-ce mistrz gruzji drużyna z europejskimi aspiracjami a poza tym to puchary!!!Skalnik to drużyna 4-ligowa pragnaca fartem dostac sie do PP.
Tym wiekszy wstyd że z nimi przegralismy .Ale nie o tym dyskutujemy tylko o dopingu i ilosci ludzi na stadionie.mówiąc tak mam wrażenie jakbyscie byli realem madryt,a z tymże dynamem ,chciałem przypomnieć,przegraliscie.chyba kolejny koleś z kompleksem milicjanta.
simon twoja obiektywnośc jest niesamowita :)
naprawdę chcesz zaczynać tutaj tą dyskujse..?????
szkoda że zapomnieliśmy o Marcinie Makuchu, wiem że transparent to pewnie za dużo.....ale chociaż pozdrowić go z trybun.
acha simon nie zapominaj że wy na własnym stadionie grając z przewagą jednego zawodnika nie potrafiliście wygrać z drużyną która dostała od Skalnika...ba, nie potrafiliście jej strzelić gola.
podsumowując simonem zawładnęla pewna cecha,tak popularna u ludzi z niewlasciwej strony bloń
ZAZDROŚĆ
[img]http://members.lycos.co.uk/eddyksc/rzadzi.gif[/img]
A ja mam pytanie, czemu nikt przez 90 minut nie ściągnął tego transparentu "Robert jesteśmy z Tobą" ??? I czemu ludzi, którzy wskazują, kto jest mordercą nazywacie konfidentami???
Panie Simon panu już dziekujemy...milicja wzywa
1.jesteśmy najstarszym klubem polskim
2.nasza oprava jest jedna z najlepszych w Polsce
3.na nasze mecze chodza same sławy
4.KIBICE SĄ WIERNI
5.nasz stadion ma wspanialą akustykę
wiele wiele innych rzeczy o których tobie sie nie śniło
pozdro i daj już se siana bo i tak mnie nie przekonasz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)