...dzieki Vikersowi!!
wiecej info na ;-))
Na razie pustki ale z czasem sie rozkreci!
Zapraszam wszystkich a kto nie wie jak niech sie dowie bo to fajna sprawa ;-)
-
-
POWSTAŁ HUB KSC!!!!
ale bajer :) extra :]
Pasy Rulez ;-)
jest gdzies instrukcja dla laika jak tego uzywac?
To ja może podam adres, gdzie można sobie pobrać DC++ i jeżeli ktoś chce to spolszczenie do DC++. Inne rzeczy zresztą też.
Wiadomość zmieniona (13-10-04 15:14)
Witam.
Jesli ktos mam problemy z konfiguracja to zapraszam tutaj: http://polonia.civ.pl/forum/viewtopic.php?t=2436
W tym temacie jest dyskusja z kilku miesiecy, dotyczaca konfiguracji huba.
Polonia&Cracovia
hub wypas... własnie ściągam pierwszy filmik :>
CRACOVIA PANY !!
program DC++ mozna pobrac prosto ze strefy... tam gdzie objaśnienia są
A spolszczenie?
No zresztą trudno. Na tamtej stronce jednak jest bardzo dużo fajnych rzeczy.
Zaczynalem od DC++, pozniej (pare lat temu juz) przesiadlem sie n eDonkey`a, a pozniej eMula. I oba sa lepsze dos ciagania z netu,a le skoro Pasiasta Brac sugeruje powrot do DC++ odpale go znowu;-)
Sprobuje juz w ten weekend - moj nick tradycyjnie: Twixxx.
PS. DC++ ma tez jedna zalete - mozna za jego pomoca chatowac z ziomkami;-)
Pozdro z Wawy!
Pasy - Dabie, Pasy Wawa-Ochota
spolszczenie tez jest na www.cracovia.strefa.pl spakowane razem z dc++
ok , poniewaz boola chwilowo nie ma , wiec pod adresem http://pasy.straszne.pl macie t.z.w "moje" produkcje ktore oczywiscie za moja zgoda beda linkowane na cracovia.strefa.pl .
Ci co sciagali ze strefy filmik z korony znajda go tam oczywiscie w archiwum\3liga
PS.
Oczywiscie wszystkich ktorzy sciagnieli w miare mozliwosci prosze o udostepnienie sciagnietego materialu na naszym hub-ie DC , poniewaz dysk serwera niestety nie jest z gumy i wiecznie lezec tam to nie bedzie.
Wiadomość zmieniona (13-10-04 16:02)
A myślałem, że posypią się podziękowania :(
W takim razie pozostaje mi tylko są tam też inne ciekawe rzeczy.....
Jeszcze w kwesti formalnej ;) w miare mozliwosci udostepniajcie na hub-ie tylko materialy zwiazane z nasza druzyna ..... innych hub-ow "warezowych" przeciez jest setki . Powinno to znacznie ulatwic wyszukiwanie konkretnego materialu. Hub nie narzuca zadnych ograniczen tak wiec ci co nie udostepniaja nic tez wejda .
Brawo dla pomyslodawcy!
I dzieki wielkie:)
Miejmy nadzieje ze HUB sie szybko rozwinie i liczba ludzi bedacych na nim bedzie sie systematycznie zwiekszala.
Tylko po co hub Cracoviacki, jezeli istnieje juz jeden hub na ktorym siedza kibice i Cracovii i Polonii i Arki i nawet Lecha?? Konkurencja miedzy hubami moze byla by dobra, ale nie wtedy kiedy "siedzacych" na dc++ mozna policzyc na palcach jednej reki.
Ja zostaje na dchub://ksp.zapto.org, choc moze odwiedze was kiedys na "naszym" hubie.
Jak wgrać to spolszczenie ze Strefy??
i poproszę jeszcze o jakaś krótką instrukcje obsługi tego czegoś bo nie dokońca się mogę połapać w obsłudze :(
demek napisz na gg bo jestem u panny a nie mam twojego numeru ;-)
Dinthalion chodzi o to ze na hubie KSP byla skromna ilosc plikow zwiazanych z Pasami.. juz na Wislackim hubie bylo tego wiecej... a zobacz ile jest tego w pierwszy dzien dzialania naszego huba... a bedzie jeszcze wiecej bo znalazl sie ktos kto ma sprzet i checi do zgrywania plikow... mozna siedziec na kilku hubach co w niczym nie przeszkadza a bedzie wieksza szansa cos sciagnąć zawsze....
hop
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)