Mam nadzieje, że tym razem znajdą się chętni do oceny naszych piłkarzy. Był to mecz wyjazdowy wiec z pewnoscią zainteresowanie bedzie mniejsze ale moze ktos sie pokusi...
Skala 1-10
Olszewski
Wacek
Skrzyński
Węgrzyn
Baster
Makuch (60. Hajduk )
Giza
A. Baran
Nowak
Ankowski
Szczoczarz (46. Dudziński )
...grał jeszcze Kubik ale symbolicznie, Hajduk tez krótko wiec mozecie go pominąć
wyniki po dwóch kolejkach mozna zobaczyc tutaj:
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=66698&t=66698
-
-
oceńcie piłkarzy! - 4 kolejka
spróbuję
Olszewski - 9 przy bramce bez szans, obronił z bliska strzał głową, a Skrzyński chciał mu podać piłkę !!!!!!!!!!! czyste szaleństwo. Oprócz tego obronił kilka świetnych okazji Radomska, min strzał w okno Berensztajna w końcówce
Wacek - 5 przeciętnie, ale mało graliśmy jego stroną. Parę rajdów w których w końcu tracił piłkę
Skrzyński - 0 - za straconą bramkę powinien oddać chłopakom premię za niewygrany mecz. To co zrobił to więcej niż Zioło z Paluchem w Staszowie
Węgrzyn - 8 świetnie gra głową, asysta przy bramce - zgrał głową piłkę do Dudzia
Baster - 6 dobry w ofensywie, słaby w defensywie. pasy grały głównie jego stroną
Makuch - 5 bezbarwnie
Giza - 7 wyróżniał się, ale zmarnował setkę w II połowie
A. Baran - 8 mnie się jego gra bardzo podoba, a Kubik będzie miał problem z wskoczeniem do składu
Nowak - 3 duży chaos, tak niska nota za dwie sytuacje. Obie jednakowe - środek boiska 40 metr. 1 na 1. On na Prokopa. Można ograć gościa w każdą stronę i wyjść sam na sam /albo kartę czerwoną dla gościa/. I dwa razy zabił się na piłce
Ankowski - 5 bezbarwnie, ciągle próbował się zastawiać, tak bez dryblingu
Szczoczarz - 6 dużo lepiej od Any
Dudziński - 8 za piękną bramkę, ale wcześniej spatałaszył świetną okazję. Mnie się wydawało, że przewrócił się jak to on próbując wymusić karnego
Hajduk - 5 krótko grał, ale nieżle
Olszewski - 9 rewelacja uratował nam punkt
Wacek - 6 szrapał często lewą stroną aby pod bramką tracić piłkę
Skrzyński - 7 zawalił bramkę gdyby nie to, nota 8; duży spokój w grze
Węgrzyn - 7 udział w bramce, ale parę kiksów się zdarzyło
Baster - 6 zapomina o obronie bo to nie jest obrońca
Makuch - 5 niewidoczny, ale jeszcze pokaże na co Go stać
Giza - 7 waleczny; kolejna zmarnowana "setka"
A. Baran - 7 zagrał na swoim dobrym, stałym poziomie
Nowak - 5 niestety rozczarował; Pawka wróć do formy z ubiegłego roku
Ankowski - 5 CRACOVIA NA GWAŁT POTRZEBUJE NAPASTNIKA
Szczoczarz - 6 będą z Niego ludzie, ale musi się ogrywać
Haduk - 6 poprawna gra
Dudziński - 7 waleczny; duże serce do gry; widać że się chłopak stara
Kubik - bez oceny zbyt krótko grał
Wszyscy osiem!!! bo to ciężki teren.
misiekm widze oglądał ten sam mecz co ja,i dlatego podpisuję się pod jego ocenami rękami i nogami.
Olszewski 9
Wacek 6
Skrzyńsk6 (dwa punkty odjąłem za straconą bramkę)
Węgrzyn 9
Baster 6
Makuch 5 (60. Hajduk 6 - farciarz,co wchodzi to gol)
Giza 4
A. Baran 7
Nowak 4
Ankowski 5
Szczoczarz 4 (46. Dudziński - 8 dodałe 2 punkty za bramkę )
Olszewski 9
Wacek 6 - od 5 minuty grał z kontuzją
Skrzyński 7
Węgrzyn 8
Baster 6
Makuch 5
60. Hajduk 6
Giza 6
A. Baran 8
Nowak 6
Ankowski 5
Szczoczarz 5
46. Dudziński 7
ja niestety tylko ocena radiowa Olszewski 10
może uda mi się jescze namówic kogos na ocenienie piłkarzy. Wiem ze w Radomsku bylo okolo 150 osób, wiec jesli ktos ma minutke to bardzo prosze
Im wiecej glosów tym bardziej obiektywne bedą wyniki!
Olszewski- 9- super mecz jedno nieporozumienie z Kazkiem po którym Węgrzyn wybił piłke do gościa na 12 metr
Wacek -5- szybkość dobra, ale przyzwyczaił w tamtej rundzie do formy o klase lepszą, brak wykończenia przy dośrodkowniach, praktycznie nie kończy nigdy dobrym dośrodkowaniem
Skrzyński -7- nie poznaje gościa!!! myślałem,że nie będzie miał miejsca w składzie!!! Ekstra gra, spokój, wyprowadzanie piłek... Praktycznie bez pomyłki. Niestety poza bramką!!! Ewidentny błąd... Nota o 2 niżej za bramke...
Węgrzyn -7- Profesor... Ten mecz chyba troszeczke słabszy, m. in. błąd jak wyżej
Baster -4- w poprzednich meczach super... ale w tym strasznie jechali jego stroną...
Makuch -5- niestety nie potwierdza formy z sparingów...
Giza -7- super współpraca z Barankiem, talent niesamowity!!!
Baran -8- Ekstra! Jeden z najlepszych zawodników tej rundy!!!
Nowak -6- Stara się jak może, ale to nie to co w poprzednim sezonie, gdzie był bezwzględnie NAJ!!!
Ankowski- 5- stara się... umie zastawić... brakuje przebojowości, gry 1 na 1
Szczoczarz -3- talent czystej wody... ale ten mecz mu po prostu nie wyszedł
Dudziński -9- Rewelacja!!! Jest w niesamowitym gazie! Piękna brama!!! Ma super uderzenie!!! Podobał mi sie już jak wchodził w III lidze na końcówki...
skoro chcesz to uśredniać, to jeśli mogę podnoszę ocene Skrzyni na 5. Tak na gorąco oceniłem Go niesprawiedliwie
wlasnie mialem do ciebie pisac maila z zapytaniem czy przypadkiem nie dzialales pod wplywem emocji i czy utrzymujesz swoje 0 :)
Skrzynia uratowany!
Najlepsi -Olszewski; w normie Węgrzyn ,Baran ,Giza,Dudziński -reszta tak sobie !!!
Tylko 5 osób ocenilo piłkarzy ale postanowilem wziąc pod uwage ta kolejke.
Mam nadzieje, ze ktos jeszcze doda swoje oceny, czekam do jutra. Kolo poludnia podlicze wyniki i podam klasyfikacje!
Olszewski 9
Wacek 6
Skrzyński 5
Węgrzyn 7
Baster5
Makuch 5(60. Hajduk )6
Giza 6
A. Baran8
Nowak 5
Ankowski 4
Szczoczarz 4(46. Dudziński )8
Skrzynia dostałby 8 ale ta bramka to była tylko!!! jego "zasługa" poza tym chyba go podmienili bo to nie ten sam gość co w zeszłym sezonie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)