Przeczytać można na [url=http://www.teraz.pasy.net/2004/04-10/041012-02przy.htm]www.teraz.pasy.net/[/url]
Relacja i fotorelacja [url=http://www.arka.laczpol.net.pl/index.php?option=content&task=view&id=44&Itemid=2]www.arka.laczpol.net.pl/[/url]
Może by coś takiego zrobic dla Janusza Stokłosy ???
-
-
Kibice Arki - koledze
Ładna inicjatywa :)
A przy okazji, chciałem zwrócić uwagę na niepełnosprawnych na naszym stadionie. Na świecie ale i w Polsce widziałem że podczas meczów mają miejsca blisko płyty boiska, można by pójść tym śladem. Wejście na nasz stadion też jest nie lada wyczynem dla osób np. na wózkach.
A przecież to tacy sami kibice jak my i powinni mieć też szanse zobaczenia Cracovii
Wiem, że jest kilka spraw ważniejszych ?! ale może warto pomyśleć o tym
szacunek dla Arki
Brawo
Bardzo to ważne ! Brawo !
My tez możemy pomóc. Tuż obok stadionu, na Dunin-Wąsowicza, mieszka zagorzały kibic Cracovii p. Józef Nowak. Jest sparaliżowany od pasa w dół, porusza sie wyłącznie na wózku. O wyjściu na mecz może teraz tylko pomarzyć, bo musiałby mieć kogos do pomocy w ubraniu, przesiąściu się do wózka, wjechaniu na stadion... Czy są chetni? Ja ze swojej strony deklaruję sfinansowanie biletów dla niego. O konkretne zgłoszenia proszę na forum, późniejszy kontakt ze mna na komórkę - podam, kiedy pojawią sie zgłoszenia.
CRACOVIA to kurwa!!!!!!!!!!!!!!! MOTOR PANY
co wy na to SKURWYSYNY
A ja na to niemozliwe ;)
Hehe, dziecko dorwalo neta...
(Dziecko... hehe... jak 88 w nicku to rocznik to moj rowiesnik... ale wielki chuligan...)
A moderatorzy pewnie na meczyku...
Ja za 10 min ide ogladac ;)
Sandecja & Cracovia & Polonia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)