Taki mały konkursik. Ja myślę że ok 2,5 - 3 tysięcy.
-
-
Ilu nas będzie jutro na hokeju??
a jaka obecna pojemnosc?
setki... tysiące !!! :0
na razie wiem tylko tyle że ja bede bo już kupiłem bilet.A przypuszczam że ok.3 tys
No to dopiero lipa bedzie jak mecz zostanie odwołany...
a wchodzi cos takiego w gre(odwolanie meczu)?bo jak by tak bylo to naprawde bym sie juz wko.wil!!!pozdro dla wszystkich
No to ja mam pytania, bo na hokeju jeszcze nie bylem :
1. Czy mecz jstn na lodowisku pod "Halą Targową" ?
2. Ile kosztuje bilet ?
3. Czy mozna kupic bilet przed meczem w kasie ?
4. Czy potrzebny jest ID ?
5. Coś jeszcze ?
właśnie można bez identy? bo chciałem wziazc kumpla co jeszcze nigdy nie był na pasach.
W łaśnie Interia podała że meczu nie będzie
NIKT JUTRO NA HOKEJU NIE BĘDZIE:(:(
Cracovia nie zagra z Podhalem
11.10.2004 16:48
Kiedy "Pasy" będą mogły się cieszyć na własnym lodowisku? / INTERIA.PL
Hokeiści ComArchu Cracovii mieli we wtorek rozegrać pierwszy mecz w sezonie na własnym lodowisku przy ul. Siedleckiego. Spotkanie z Wojasem Podhalem nie dojdzie jednak do skutku.
- To spotkanie się nie odbędzie. Nie otrzymaliśmy od policji opinii, która jest niezbędna przy organizowaniu imprez masowych - powiedziała INTERIA.PL Maria Maczugowska z MKS Cracovia SSA.
- Formalnie moglibyśmy zagrać we wtorek bez udziału publiczności, ale przecież nie o to chodzi. Od początku sezonu gramy na wyjeździe i chcielibyśmy, aby pierwszy mecz w Krakowie mogli zobaczyć fani - dodała Maria Maczugowska.
Drużyna ComArchu Cracovii na razie wszystkie mecze tego sezonu rozgrywała na wyjeździe. Przyczyną był remont lodowiska. Do tej pory zmieniono bandy oraz została zmniejszona pokrywa lodowa. Obecne jej wymiary to 58x28. - W najbliższym czasie ma powstać także specjalna trybuna dla VIP-ów i dziennikarzy, a także chcemy wyremontować zaplecze, bo szatnie są w opłakanym stanie - mówi Maria Maczugowska.
W ubiegłą środę lodowisko przy ul. Siedleckiego wizytowała policja. Do poniedziałku nie wydała zgody na organizowanie imprez masowych, ale nie musiała. Ma na to czas - 14 dni.
Działacze sekcji hokejowej ComArchu Cracovii zwrócili się w takim wypadku do Wojasa Podhale o przełożenie wtorkowego spotkania. I nie było z tym problemów. Obie strony zgodziły się, że pojedynek zostanie przełożony na 16 listopada. Teraz ten termin musi tylko zatwierdzić Wydział Gier PZHL.
Co będzie natomiast z piątkowym meczem ze Stoczniowcem Gdańsk, który także miał odbyć się w Krakowie przy ul. Siedleckiego? - Spodziewamy się, że opinia policji zostanie wydana w środę, czwartek - uspokaja Maria Maczugowska. Jest za to inny problem. - Spotkanie hokejowe zaplanowano na 18.00, natomiast godzinę później rozpocznie się pojedynek pomiędzy Cracovią i Polonią Warszawa w ekstraklasie piłkarskiej. Zastanawiamy się jak pogodzić oba te wydarzenia. Być może przesuniemy godzinę hokejowego pojedynku na 16.00 - powiedziała Maria Maczugowska.
Na wszelki wypadek, gdyby jednak opinia policji nie została wydana także do piątku, działacze ComArchu Cracovii podjęli działania, żeby zmienić gospodarza meczu ze Stoczniowcem i ten pojedynek rozegrać w Gdańsku.
no to można sie wk.....ić
kiedy te mecze zaległe beda rozgrywane ?? codziennie ??
a ja dzisiaj karnet kupiłem ://
CHWDP !!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (11-10-04 17:55)
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
No i pod koniec rundy bedziemy musieli grac na wariata jeden mecz po drugim. Niedobrze, bo przeciwnicy beda bardziej wypoczeci. :(
Coś tak czułem, bo ostatnio za dużo i dobrze się o tym mówiło.
Nie musze dodawać, że bardzo żałuję.
Nic nam nie pozostaje tylko cierpliwie jeszcze czekać.
Tacy dwaj - może wrzucić to jako osobny temat z tym przedrukiem z Interii ?
A co z tymi ktorzy juz kupili bilety??
Ja ok. 17 kupowalem w Aldze i nikt nie mowil ze moze byc jakis problem...
Moze to jeszcze nie do konca pewne- dlaczego nie ma oficjalngo komunikatu klubu (nic TD nie ujmujac :)??
Pewnie rozeslali ogloszenia do prasy, ktora ukaze sie jutro rano. A strony oficjalnej klub na razie nie ma.
To k...a po c..j stałem godzinę w korkach!!!! A potem dziwić się że emanuje agresją.......
Przedsprzedaż biletów - profesjonalizm k...a jego mać....
Nie bedzie nas wogole hehehehehehehe :))))))))))))))))))))))))
Mielec takie to śmieszne ??
Ja będe na 10000000000000000000000000000%
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)