Ciekaw jestem jak bedzie wygladala Nasza frekwencja wyjazdowa w tym sezonie.
-
-
Ilu PaSiAkOw bylo na meczu z Radomskiem?
Okolo 200 osob w Radomsku z flagami 'Hoolturalni', 'Naród' i 'PASY' (bialy napis na czerwonym tle).
Na moje oko ok. 150 plus kilkanaście osób na trybunce plus nieliczne kwiatki poukrywane wśród kibiców Radomska.
Dobrze, że udało się wywieźć ten remis. Gdyby nie Olszewski, byłoby po ptakach
K.
23 auta wyładowane oraz 3 busy !!!
Czyli ok 150 osób !!
Sławek Olszewski !!! Sławek Olszewski !!!
byl ktos z bochni na tym meczu?
Było nas ok. 170 osób.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Było nas około 200 osób ale najważniejsze , że fajnie się pokazaliśmy. Flagi , doping , tak trzymać!!!
150-160 max
150 OSÓB
około sorki:)))
Bardzo podobało mi się, że zanim dojechała cała ekipa, 30 Pasów robiło głośniejszy i lepiej zorganizowany doping niż cały stadion radomszczan.
Podobało mi się też, że po strzeleniu bramki przez Dudzia zarząd Cracovii poderwał się na nogi i zaczął skandować Cra co via”
Nie podobało mi się zakompleksienie radomszczan, którzy zamiast cieszyć się ze zdobytej branmki, odwrócili się w kierunku trybuny honorowej i zaczęli krzyczeć: ”Bandycie”, ”@!#$ inteligenciki z Krakowa” itd. Żenujące. Zaścianek kompletny, zaścianek, kompleksy i frustracja.
K.
mały Kazio mówi: około 200 - w tym baaldzio silna loza:):):)
Na początku było nas dokładnie 36 , ktoś policzył...
W Opocznie stałem przy wejściu na sektor i jeden z naszych liczył nas na głos. doliczył prawie 150 osób na sektorze... W Radomsku było nas na pewno więcej, myśle, że ok. 200...
W Opocznie ja liczyłem i było nas równo 130 osób.
JG
Dlatego napisałem "prawie":) Do 120 słyszałem a potem jeszcze ktoś wchodził... Nie wszyscy siedzieli na sektorze...:) Dlatego potwierdzam to co napisałem...:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)