<'>
i dla każdego kto jeszcze zginie (nie mam nadziei) :
(')
-
-
[']
[ ' ]
[ ' ]
['] stripped zapalam za Ciebie jeszcze jednego i co ma piernik do wiatraka?
[`]["][^][`]
[!]
...
[`]
[i] :(
[']
[ ' ]
[']
[ ' ]
może warto coś napisać więcej o 17-latku który zginął m.in za to że lubił zabawy z nożem ostatnio pociął naszego tak że miał kilkadziesiąt szwów ,ja bym to rozpatrywał w kategoriach winy i kary.
Kto sieje wiatr ten zbiera burze.
Wiadomość zmieniona (10-10-04 19:48)
Minuta ciszy nie jest dobrym pomysłem. Stała się tragedia ale nie był to żaden wielki człowiek.
Maaciek od kiedy Ty jestes od decydowania o winie i karze a szczegolnie smierci. Zastanow sie a pozniej pisz.
['] 4 U ok ?
a od momentu kiedy znalazłem sie w szpitalu z tego powodu, byc moze załatwił mnie wtedy ten miły chłopiec co juz nie żyje .
to tym bardziej nalezy zalowac ze sie skonczylo tak jak sie skonczylo, nie bede ocenial kto zwinil i zeby byla jasnosc wcale nie uwazam ze ty. Jestem naiwny ale mam glupia nadzieje ze to mimo wszystko nauczy co poniektorych, zreszta to nie ten temat.
Nawet bydlę w obliczu śmierci zachowuje się czasem lepiej niż paru naszych dzielnych internetowych kolegów.
Ktoś pisał, że odechciewa mu się kibicować. Mnie nie. Odechciewa mi się natomiast pisania na forum, przebywania w towarzystwie zionących nienawiścią półmózgów. Nawet jeśli jest ich tylko kilku.
Za takie teksty powinni dostać bany na wieki wieków.
Jeśli nie dostaną to z przykrością pożegnam się z forum. Obraża mnie przebywanie w takim towarzystwie.
Do zobaczeniu na meczach.
mg to idż na pogrzeb i nie zapomnij wrzucic mu noża do trumny,żeby miał czym dzgać w zaświatach.
o Stalinie, Hitlerze i Kubie Rozpruwaczu moze tez bedziesz pisał okejkowo bo nie żyją i jeszcze złóż im hołd najlepiej na meczu minutą ciszy.Może nikogo nie zabił ale miał niefarta tylko ranił.Ja zmierzam do tego że to był zwykły bandzior nożownik a wy składacie jemu hołd i w ten sposób chcecie walczyc z tym co sie dzieje od pewnego czasu w Krakowie.
JEST TO GŁUPOTĄ WYSTAWIAJACA WAS NA POSMIEWISKO.
Prawda przeciw Światu
dewiza celtycka
Wiadomość zmieniona (10-10-04 20:47)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)