Pan red. Bernasik, jak widzę, cierpi na przypadłość nazywaną potocznie koloryzowaniem. Wydłużył mniej więcej 10-krotnie czas trwania tamtego incydentu.
Ja mam postulat do pana red. Bernasika i jego radiowych szefów. Może wreszcie Radio Kraków odwróci się przodem do sportu i właściwie zorganizuje swój serwis informacyjny w tym zakresie. Codzienne wiadomości sportowe w tej rozgłośni to jedna wielka kompromitacja. Dziś rano na przykład po godz. 7,30 pan redaktor (młodszy kolega Bernasika) praktycznie przeczytał tylko niektóre prasowe tytuły o wydarzeniach sportowych (głównie zagranicznych). O ekstralidze hokejowej, w której gra kilka drużyn naszego regionu nie pisnął ani słowa. Wyniki ekstraligi podał dopiero w wiadomościach sportowych po godz. 8,30.
Może zamiast koloryzować w sprawie czasu trwania negatywnego dopingu na Pasach skoncentrować się na wydłużeniu realnego czasu trwania serwisu sportowego w Radiu Kraków, i jego właściwym wykorzystaniu.
-
-
Pytanie do Grzegorza Bernasika ...
35 dni później
Dziękujemy za relację ze Szczecina, była profesjonalna. Tak trzymać.
No może z Moskalewiczem trochę przesadził mówiąc, że jest znany kibicom Cracovii bo grał w Wiśle K.
jakoś nie znam gościa choć kibicem Pasów jestem hmmm pamiętam jeszcze I ligę z 83 :)
Wiadomość zmieniona (13-11-04 22:56)
Darecki: topic special for You: [url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=4&i=49785&t=49785[/url]
jak zakumasz why... to dopełnij formalności w swoim poprzednim poście ;)
Wiadomość zmieniona (13-11-04 22:54)
a powiedzcie mi czy u nas gra taki ktos jak PIOTR Radwański? jak sluchaliscie transmisji od poczatku to wiecie o co chodzi... a poza tym puszczanie jakiegos programu w srodku to transmisji to byla przesada... wiadomosci to rozumiem.. ale ten program.. boshe..
mówisz i masz
adres (tfu) Bernasiaka
bernasikg@radiokrakow.pl
Rasowy pies, szczyt odwagi okradanie piłkarzy Cracovii z Koszulek, a następnie ich palenie, Brawo chłopaki!
Nie piszę o tych koszulkach , bo nie popieram atakowania piłkarzy czy trenerów.Smieszą mnie tylko te napinki ile to my mamy szalików Wisły (vide Jagiellonia)Gdybyśmy byli takimi kolekcjonerami ja wy chyba mielibyśmy zbliżoną liczbę..to tyle.
TYLKO WISŁA
RASOWY PSIE, jesteś złodziejem, czy tylko pochwalasz złodziejstwo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)