A ja mam pytanie czy my też możemy liczyć na wejście za free????
-
-
Zbiórka na Polonię!!!
pierwsze wpłaty dokonane;))
a jednak będzie pociąg :D !! ile sie ludków z Sandecji wybiera ??
Sandecja oczywiście że , tak ...
wystarczy , ze się pod Polonię podłączycie ...
:-)
Co z tą moja propozycja????Chodzi o tą kamere!!!Chetnie ja wezme,ale kwestia zakupienia kasety Digital,która kosztuje 40 złotych,a nie bede jej kupował jeśli sie nikt nie odezwie(szkoda FLOTY) ;/;/;/Dajcie znać na gg,może warto nakręcic opraVe a potem ją rzucic na FORUM,żeby każdy mógł na spokojnie oglądnać
PozdrO
P.S
mój numer gg:4852241
Piotrek pisze do ciebie i pisze na gg a tu nic :))
Z Sandecji jak zwykle wielka nie wiadoma ale bankowo będziemy!!!
Travel Gang napewno będzie :))
hopik:)
.
FraneKSP napisał(a):
> znaczy sie ze mamy brac kompielówki ?? ;p
>
To juz nie zbierajcie na Aqua Park a przyjeżdzajcie do Nas. Wykąpiemy sie w morzu i wyjdzie Wam wszystkim taniej-jeszcze na biletach zaoszczedzicie ;))))))))
Patryk nie rozmywaj tematu;)
Niestety zbiórka nam nie bardzo wychodzi, z przykrością chciałem zawiadomić Pasiastą Brać, że jest jedna wielka kupa i tyle. Na tę chwilę...szkoda słów. Nie podaję kwot...bo wzbudzi ona ogólny śmiech.
Pozdrawiam
PS W E. jest jedna wpłata, bardzo niska zresztą.
Wiadomość zmieniona (13-10-04 14:44)
wstyd... i tyle w temacie :-(((((
eno lipa jak przyjada w 300 to jak po 2 zeta to mzoe na soczek z rurka starczy dla kzdego trzeba po 10 zeta
jak mozna cos takiego na forum robic ?? trzebabylo to powiedziec na groclinie !!
swistak przeciez wiesz ze na wielicka daleko a na forum nie kazdy czesto siedzi ale nie mozemy dac laaaamyyy i trzeba zrobic sciope bo i arka i lech nas przywitaly po krolewsku i bylby wstyt ogroooomnyyyyy!!!
My beznadziejną organizację to chyba w genach mamy :D.
I ponawiam pytanie Piotrka...czy będzie jakaś SpEcJaL OpRaVa. Bo skoro na groclinie była lipna to może kaskę oszczędzaliście na Polonię.
Świstak mam dla Ciebie kasę - tylko że nie mam jak przekazać bo mam strasznie dużo roboty ostatnio - wyślij mi maila na karvin@o2.pl albo daj znać na GG 303143 - to jakoś się dogadamy ok?
Karv przecież teraz jesteś znacznie pospieszniejszy :P
PS Jak wrzucałem miedziaka do puszki na Wielickiej to stuknął pustym echem o dno puszki... czy opróżniacie te puszki, czy raczej jest aż tak źle??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)