tylko byście pieniąssssseeee zbierali
raz na meczu może byście wreszcie rozdali trochę ;-)
-
-
Zbiórka na Polonię!!!
ten zawsze coś powie nie do rzeczy :D
ja bym sie dorzucil...
a tak wogole to bym sobie wypił piwko z jakimś Warszawiakiem [img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/32_piwko_ksc_ksp.gif[/img]
Wiadomość zmieniona (06-10-04 17:58)
popatrz na mój ponury status, a nie pierdziel trzy po trzy.........
:|
? :|
Nie zebym mial cos przeciwko wodce i dziwka, ale jesli kibice maja sie dorzucac, to powinni wiedziec na co dokladnie pojda te pieniadze ;)
na 2h w parku wodnym :)
Heh, dwie godziny z Polonistkami w jacuzzi ;) Chyba sie dorzuce i przy okazji kupie bilet dla siebie ;)
;)
Polonisci , kibice goscinni bedą jak cholera, bedzie zajebiscie ,ale co do pilkarzy to w sumie chyba tez, bo wygramy jedynie 2-0 :)))) wiec nie bojcie sie , wiecie nie mozemy tracic punktow bo na puchary przyszedl czas po tylu latach :))))
ja uwazam,ze powinnismy sie złozyc.Po 2 złociaki to nie duzo a naprawde warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wkoncu jestesmy wierni cracovi i nigdy nie zejdziemy na psy!!!!!!
PAMIETAJ*ZE JESTES Z KRAKOWA
PAMIETAJ*ZE MASZ TO WE KRWI
PAMIETAJ*TE PIĘKNE SŁOWA''NIGDY NIE ZEJDE NA PSY"
ZAWSZE I WSZEDZIE WISŁA JEBA... BEDZIE
DOŁANCZA SIE ANKA I PAOLA I KRZYCHU ZAWSZE WIERNI!!!!!
:) :_ :_ :_ :_ :_
znaczy sie ze mamy brac kompielówki ?? ;p
proste :) ;)
Czy dokonał już ktos pierwszych wpłat w E. lub klubie??? Prosze o info...tak, lub nie, kwot prosze na necie nie wpisywać.
dobry pomysł...czsa na realizację
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/8_hej_ksc.gif[/img]
Proponuje zrobic cos takiego jak bylo w poznaniu na lechu... piwko kielbaski z FREE
Może troche odbiegne od TEMATA,czy opraVcy szykują jakąs KONKRET opraVe?Bo jakby coś sie szykowało konkretnego,to wezme osobiscie kamere na mecz,sfilmuje co trzeba rzuce do kolege a on zrobi z tego linka i wypusci z SZYBKIEGO serwera,więc bedzie mozna sobie OGLADNĄC,tylko jakby ktoś ZORIENTOWANY dał mi znac wczesniej,!
Mój numer GYGY:4852241,jakby co to pukac
moze by to info umiescic na teraz.pasy.net
Noooo oki,niech ktoś najwyżej z opraVców do mnie zapuka,to sie dogadamy
PozdRO
W klubie na Wielickiej puszka juz stoi więc panie i panowie nie lekceważcie apelu tylko pofatygujcie się w jedno z podanych miejsc...
Ja dam jutro w klubie.A jak trzeba dbac o zgody,a raczej o to zeby dobrze zabawili sie w naszym pieknym pasiastym miescie.
Tylko Pasy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)