As - ta akcja zasługuje na szacunek, ale nie ktoś, kto ją wykorzystuje w takich celach jak Ty. Nie rób tego bo deprecjonujesz akcję wielu ludzi, którzy pomagali z odruchu serca a nie po to, żebyś mógł grać tym jako argumentem. Wstyd!
-
-
Kto był na derbach na "partyzanta" i w jakim sektorze ?
krzyczeć że "Cracovia Was wymorduje" w sytuacji gdzie w ciągu dwóch lat lecą trzy głowy a dwa życia wiszą na włosku to jest zaś duma/chwała/inteligencja/G520
A co mg nie pasuje Ci, że Wiślacy nie są jednak tacy be? Boli cie, ze napisałem o tym na forum?
-Ojej Pasiacy nie mają takiej akcji na swoim koncie. Napisze że nie wypada się chwalić i że to wstyd - pomyślał mg i wysmarował posta.
Kończe w tym temacie już bo robi się bicie piany, z tobą i tak się nie da gadać bo odwracasz kota do góry ogonem.
Z tym geobbelsem nawet jak ci drugi raz napisałem to itak nie zrozumiałeś, żal mi ciebie, może na twoje leczenie też się zrzucimy. :)
As - jesteś żenujący.
Chwała Ci za to, że dałeś na ten szczytny cel 10 zł (słownie: dziesięć) jak napisano na Waszych stronach.
Najbardziej cenię tych, którzy pomagają innym nie robiąc wokół tego hałasu.
A co do zrzutki na moje ewentualne leczenie to nie wątpię, że gdybym tego potrzebował to wielu normalnych ludzi kibicujących Wiśle dałoby na ten cel i nie trąbiliby na ten temat na lewo i prawo.
Koniec.
-=KsC_Qr2nOw=-niestety nie śpiewałem nic . Ale b. często patrzyłem na sektor Pasów i czułem naprawdę czułem że wśród tych ubeckich wieśniaków nie jestem sam. Jak widać nie myliłem się. Dziękuję Wam pasiaści bracia że byliście obok mnie!
To bardzo ważne że potrafiliśmy mimo wszystko trafić na ten mecz. Ja musiałem jednemu burakowi 50 pln odpalić. Ot na ile wycenił swój klub.
To były moje już chyba 15 derby i dochodzę do wniosku że traktorzyści z racji tego że są traktorzystami poprostu zdziczeli. Takiej wiochy jeszcze nie widziałem.
Ale nic to teraz ormowcy przyjadą do nas !!!!!!!!!!!!!
north najpierw poczytaj o tym co pisałeś jak Jończyka swego czasu napadli a dopiero potem właczaj umoralniaczkę
Temat dotyczy obecności kibiców CRACOVII na meczu derbowym.
Jeśli nie macie nic sensownego do powiedzenia na temat tego wątku to proponuje wypozdro z tematu.
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski (1921) i Jedyny Mistrz Galicji (1913)
As napisał:
[i]"-Ojej Pasiacy nie mają takiej akcji na swoim koncie. Napisze że nie wypada się chwalić i że to wstyd - pomyślał mg i wysmarował posta."[/i]
No to powiem Ci że mamy takie akcje i to na większe kwoty dotyczyły one dzieci w szpitalu i z domu dziecka. Zorganizowali je sami kibice. Ale uważam, że nie po to się daje środki w słusznej sprawie aby je wykorzystywać do medialnych celów. Po prostu jeśli pomogliście tej dziewczynce składając się na koszulkę Żurawia to brawo i jeśli brałeś w tym udział to masz swoją własną satysfakcję.
Nie mniej jednak takie akcje nie mogą byc przedmiotem licytowania się między sobą. Byłoby to żenujące.
Piotrus,
Umiejetnosc czytania jest Tobie i northowi nieobca, czytania ze zrozumieniem obca jak najbardziej. Tekst z DP jest właśnie przykładem jak tai się nazwe Wisła przy opisach bandyckich wyczynów. Gazety czytają ludzie głupsi od Ciebie i kojarzą tak jak im pismaki podsuną. Przeczytaj moj poprzedni post jeszcze raz i postaraj się go zrozumieć, a potem szukaj przykladów
koniec wypowiedzi nie na temat. Teraz w temacie:
gangsta. A może miałem bilet do klatki i mając inną możliwośc zrezygnowałem po to, aby mógł pójść ktoś kto tej mozliwości nie ma, ma za to mocniejsze od mojego gardło, co przy aż 520 karnetach, jakie nam ze swojej policyjnej łaski daliście nie było bez znaczenia. Ciekawe, jakis ty mocny anonimowo w gębie. A może to Ty z dziką odwagą usiłowałes wedrzec się na sektor Cracovii w 1996 i wylądowałeś potem na torze? :)
Zanim nazwiesz nas wieśniakami, pomyśl jak nazwać tych waszych, którzy dobrowolnie (sami proponując) odstąpili nam karnety, albo związanych ponoc ze sharksami ochroniarzy, którzy lojaność wobec klubu wyceniają na 50 zł.
Jak bylem w twoim wieku też bylem bardziej bojowy i pare razy za to oberwałem. Ale to z wiekiem przechodzi :)
PS: Mam nadzieję, że na rewanż Cracovia udostępni rywalom dokładnie 520 wejściówek i 2 wejsciowki na lożę VIP. I ani grama więcej. Ja swojego karnetu wiślakowi nie odstąpię (nawet jesli Cracovia przegra poprzedzający derby mecz;)
Ehh... wy to patrzycie zawsze stereotypowo - Wisla buraki, Cracovia elegancko, poczekamy na wasze derby, na 90% tez mi sie uda wejsc na loze dla vipow jako Wislacki partyzant to pozniej na forum wisly bede opowiadal, podobie jak wy tutaj, jacy kibice Cracovii to buraki najwyzszej klasy i jakie maja przejebane mordy...
Czyżby scigall to Cupiall? Albo jakiś inny notabl?
No proszę, proszę.
Więc nawet taka "władza" zachwyca się paleniem dywanów i seansami nienawiści...
ja bylem na loży VIP (rząd 8) i mam nadzieje że więcej tam nie pójde, wstyd na całą Polskę, takiej wiochy, chamstwa i wulgaryzmów nie słyszałem nawet na A klasie, a co mocniesze teksty dochodziły z A sektora czy jak się tam nazywa ta oaza wiślackiego ścierwa.
Powiem szczerze dno i to tak na prawdę mega dno.
rzygać mi się chce jak wspomne te chwile,
Amen
Pan "krew na butach" jest zszokowany wulgaryzmami.
No prosze prosze.
mosiek55 napisał(a):
...chcieliśmy (3 osoby) wyjść.
> I gdyby nie długa droga na mecz, to na pewno wyszedłbym...
... Jak zwykle, odkąd pamiętam, wszystkie krakowskie i
> podkrakowskie szumowiny, najgorsza krakowska swołocz,
> ćwiećinteligenci, zdefektowani i niepełnosprawni umysłowo - to
> wszystko zwsze gromadziło się na stadionie Wisły na derby -
> jako ich publiczność. Nie inaczej bylo wczoraj...
Nie uważasz że tym stwierdzeniem przedstawiasz także siebie?!
myslałem ze ten temat zniknie- Koledzy Pasiaki moje drogie -zrozumcie ze zwislaków krew zalewa ze na ich sektorach siedzieli kibice Cracovii - ktorzy dostali karnety lub bilety od kogos - dla nich to potwarz -wiec szczekaja
Wiadomość zmieniona (11-10-04 17:57)
nie będzie bo kibice Wisły nie sa takimi oszołami zeby isc jak wy to nazywacie na partyzanta na stadion wroga.Jak dla mnie jest to żenada!!!Nie raz oferowano mi pojscie na Kałuży i za nic w świecie nie miałem zamiaru iśc.A tu widze ,ze wielu z Was sie wybrało i zaczyna opowiadac głupot jakie to zbydlecenie panuje na Reymonta,a sami nie widzicie co sie u was dzieje.Ogladałem wasze niektóre mecze w C+ i zaskoczyła mnie jedna rzecz po strzeleniu gola cały stadion spiewał.........Wisła to............ ;/.
czytajac te Wasze wypowiedzi coraz bardziej identyfiukuje sie z sentecja WIERNOŚĆ!!!
przerzuty i tyle ......................
zim zum! jesteś bardzo spostrzegawczy, ale nie widziałeś ani jednego ubeka na Cracovii !?
zim zum, jak was cechuje wierność, a my jesteśmy przerzutami to w gruncie rzeczy to się kupy nie trzyma:). Jeżeli kibice Cracovii to przerzuty to musieli się z jakiegoś klubu przerzucić, myślę, że pewno nie z Hutnika:), więc Wisła zostaje. Z tego wynika, że nie cechuje was ta "słynna" wierność:), hehehe. Co za koleś:).
Ps.Zauważ, że nasi kibice poszli na mecz Ukochanej druży czyli Cracovii. Coś czuje, ze ta twoja wiernośc nie pozwoli ci iśc na derby na Kałuży:).
zim zum- ja byłem na wisle w samym centrum otoczony wrogiem- wybacz ale Ciebie na to nie srac jak sam przyznajesz-poprostu-musiałbys chodzic nago po stadionie - wiec wolisz zostac wmawiajac sobie -wiernosć - ???
Wierność -jest domena kundli
Wiadomość zmieniona (11-10-04 18:05)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)