tak najlepiej powiedziec ze byl kiepski , bo my na tamtym meczu nie bylismy !! wez sie czlowieku zastanow i nie bron slabego dopingu na calej wisle
-
-
Kto był na derbach na "partyzanta" i w jakim sektorze ?
ja na A;-) tak jak ,,PASY22" tuż obok Vipów a Profesora miałem na wyciągniecie ręki:P i chyba widziałem Cie:> w pewnym momencie zaczełes sobie śpiewać ,,Pasiaste serce" to TY byłeś??:>
Oczywiście Craax, Ty wiesz lepiej. :))))
moglismy tam stworzyc mały młyn;-)
bo widzisz IMHO to jest tak:
kibice Wisły rozpieszczeni przez piłkarzy wysokimi zwycięstwami zapomnieli, że o wiele gorzej sie kibicuje jak druzynie nie idzie, a wynik jest niekorzystny. ---> wtedy o wiele gorzej zmobilizować cały stadion do gromkich śpiewów dopingujących swoją druzyne.
Jak wielkie znaczenie przy niekorzystnym wyniku ma doping pokazał dobitnie nasz mecz z Podbeskidziem w zeszłym sezonie.
Piotruś, od ekumenizmu na tym forum to jest RoMan :) Ja jestem ta wstrętna szowinista. Nie chce mi się liczyć ile razy mnie od fanatyków (i inaczej też) wyzwałeś. Ale znajdę takie Twoje posty, jeśli Ty znajdziesz mi gazetowe informacje o "wyczynach" pseudokibiców Wisły. Oczywiście opisanych stricte ,tzn. ze byli to pseudokibice GTS, a nie "jednego z krakowskich klubow". Bo jak narozrabiają nasi, to gazety oczywiście nazwę na pewno dokleją. Prasa lubuje się też w domniemaniach, ze jak byli to chuligani to na pewno musiała to być Cracovia. Także i w wielu sprawach czysto bandyckich, w ktorych po miesiącu wychodzi, że nie miały z wiżaku z chuliganami-kibicami. Ale sprostowania mało kto czyta. Podczas lektury gazet słowa "najprawdopodobniej", "wszystko wskazuje na to, że", "kal się nieoficjalnie dowiedzieliśmy" - ulatują. Nazwa Cracovia pozostaje jednak w świadomości czytającego. O Wiśle tak zaś nigdy nie napiszą. Co najwyzej "pseudokibice jednej z krakowskich drużyn". czytelnik karmiony antycracoviacką papką prasową - oczywiscie skojarzy sobie jednoznacznie.
Obaj zdajemy sobie sprawę, że z kibicowaniem nie jest najlepiej. Tyle, że ja piszę o tym (ile razy np. apelowałem, aby sławetną piosenke o pewnej niemlodej pani - jesli już "musi" być koniecznie śpiewana - zostawić sobie wylącznie na derby), a zbyt ostra ingerencja "w te, i inne, sprawy" kosztowała mnie remont samochodu po meczu z Hutnikiem w czerwcu 2003. Ty zaś odwracasz kota z ogonem i z uporem godnym talibów z Klewek twierdzisz, że Twój klub jest idealny, lepszy , ma kulturalniejszych kibiców, oczywiście nie ma żadnej "przeszłości" bo Gwardia Kraków to zupełnie co innego niż GTS Wisła, w którym 14 lat temu zamalowano literkę "G" i w ogóle picuś glancuś. I to jest dopiero hipokryzja.
Miś
Zajrzyj do HP i przeczyatj temat SeboNH o artykule w dzisiejszym DP, tam masz choćby wzmiankę o kibicach Wisły.
Takie same wzmianki miałeś w przypadku naszych wyjazdów do Rzymu, Shalke a w Polsce do Szczecina czy Katowic.
PacMan
Niedawno graliśmy charytatywny mecz z Legia, przegraliśmy 0-4 a doping był według mnie na 4+
nawet kawałek tego meczu oglądałem w TV....fajnie wam wtedy wychodziło..."niepokonana......." :)
ja nie twierdze że nie umiecie dopingować jak drużyna przegrywa, tylko że jest to bardzo trudne, szczególnie przy meczu o takim cieżarze gatunkowym.
Niestety wczoraj nie udało wam sie nad tym wszystkim zapanować.
Dla mnie wszyscy ktorzy byli na partyzanta u nas na stadionie to WIESNIAKI I CYKORY !! W zyciu bym nie poszedl w ten sposob na PASY !! (w dodatku skonczyloby sie to dla mnie zapewne nieprzyjemnie) NIE WIEM CZYM SIE CHWALICIE? ZE CO? ZE NITK WAS NIE POZNAL? PIKNIKOW NIKT NIE ZNA TO SIE NIE DZIWCIE :/
heh gangsta :)))
A wielu ludzi ich rozumie. I z jednej i z drugiej strony.
Od was też bedzie wielu u nas na stadionie i tez beda sobie raczej spokojnie siedziec bo nikt ich nie bedzie znał.
Ale karnetu nikt im nie odda :)))
Gangsta- aleś mi moralaniaka strzelił- 10 postów i taki znawaca? cos mi sie prowokacyjnie zachowujesz ? ktorej stronie błon kibicujesz ???
Wiadomość zmieniona (04-10-04 22:56)
"Autor: Robinksc (---.compower.pl)
Data: 04-10-04 22:45
heh gangsta :)))
A wielu ludzi ich rozumie. I z jednej i z drugiej strony.
Od was też bedzie wielu u nas na stadionie i tez beda sobie raczej spokojnie siedziec bo nikt ich nie bedzie znał.
Ale karnetu nikt im nie odda :)))"
nie przecze ze od nas ludzi nie bedzie, jasne ze beda i sa dla mnie TAKIMI SAMYMI FRAJERAMI JAK PARTYZANTKA PASÓW !! WSTYD !! rozumiem ze na taki mecz ciezko dtsac bilet bo zgarnie je zazwyczaj najlepsza huliganka i ultraska ale wolalbym juz obejrzec w takim wypadku mecz w barze :/
o mnie sie nie martwcie ;) zagoszcze u Was
Ludzie o co wy macie pretensje? Nie podobało Wam się na Wiśle, przecież nikt was nie zapraszał. Ja na Wiosne też pewnie siąde między wami jeśli nie dostane biletu na sektor przyjezdnych i też bede się oburzał na chamstwo miejscowych. To co Was wpeprza na stadionie Wisły jest przez was w pełni akcpetowane lub przynajmniej tolerowane przy Kałuży. Własne gówno nie smierdzi, człowiek zawsze wytrzyma we własnym smrodzie.
Od czasu do czasu zaglądam na to forum i jeszcze nigdy nie widziałem żebyście się zżymali na swoich jak to obleśnie spiewaja 'Wisła dziwko derby blisko...'
Jak ktoś ma belke w oku, niech nie szuka drzazgi u innych.
Jesteście bardzo dzielni i męscy,że się wbiliście na nasze sektory.
Partyzanci.... heh
Co do dopingu,to siadł mikrofon i dlatego.
As napisał:
> Od czasu do czasu zaglądam na to forum i jeszcze nigdy nie
> widziałem żebyście się zżymali na swoich jak to obleśnie
> spiewaja 'Wisła dziwko derby blisko...'
> Jak ktoś ma belke w oku, niech nie szuka drzazgi u innych.
Brawo!
Belką w oku jest nazwanie Wisły dziwką a źdźbłem skandowanie: "Hitler wróć", "Żydy do gazu" czy "Cyklon B" :-)))
Goebbels przy Tobie wysiada!
Misiu,
Ty jak zwykle wierzysz w spiskową teorię dziejów. Biedny, pokrzywdzony Kombatant - wiem, że niejeden z Was tak próbuje się tu przedstawiać. Tylko konkretów zbyt często brak... Nie zamierzam się tu z Tobą licytować w znajomości kroniki kryminalnej. Uwierz mi to nie jest moja ulubiona kolumna w gazetach. Twoja widać tak - choć stwierdzić należy, że czytacie ją bardzo wybiórczo.
Myślę, że masz dość ostro zaburzoną percepcję. North podał Ci przykłady ale Ty oczywiście zaraz stwierdzisz, że to tylko wyjątki od reguły. Z jednej strony Twoi "koledzy" po szalu chwalą się, że cała krakowska bandytka jest za Pasami, a z drugiej - część Waszych Forumowiczów bije na larum: Prasa jest nieobiektywna! Krzywdzą nas! Piszą o nas źle! A kto Wam kazał robić demolkę na Basztowej czy w Hucie? A kto kazał pokazywać się w TVN?
Proszę tylko o trochę obiektywizmu. Patologie i chamstwo jest po obu stronach. Jeżeli chcesz pisać o nieodpowiednim zachowaniu na Reymonta, to nie zapominaj o Kałuży...
To pisałem ja - kibic Gwardii do Ciebie - kibica, podobnie jak Cyrankiewicz, Ogniwa.
[b]Mg[/b]
A jak Ci się podobało, to:
WISŁA WY CHUJE,
CRACOVIA WAS [b]WYMORDUJE![/b]
Wiadomość zmieniona (04-10-04 23:55)
Piotrusiu - nie, Piotrze (wybacz, jakoś mi te pieszczoty nie pasują) - ciekaw jestem co gazety pisałyby o kibicach Pasów po ich prohitlerowskich, nie zwyczajnie kretyńskich, chamskich okrzykach o żydach, Hitlerze i cyklonie B. Już widzę te obiektywne relacje. A tutaj - cisza. VooVoo grające na Szerokiej było groźniejsze niż setki kretynów drących się "Hitler wróć". A to wszystko dokładnie w peewną rocznicę...
mg napisał(a):
> As napisał:
>
> > Od czasu do czasu zaglądam na to forum i jeszcze nigdy nie
> > widziałem żebyście się zżymali na swoich jak to obleśnie
> > spiewaja 'Wisła dziwko derby blisko...'
> > Jak ktoś ma belke w oku, niech nie szuka drzazgi u innych.
>
> Brawo!
> Belką w oku jest nazwanie Wisły dziwką a źdźbłem skandowanie:
> "Hitler wróć", "Żydy do gazu" czy "Cyklon B" :-)))
> Goebbels przy Tobie wysiada!
Co????? Weźże człowieku przeczytaj mój post jeszcze raz. Czy ja mam cos do waszego dopingu??? Powiedziałem tylko ze skoro wasz nie jest idealny to się nie przypieprzajcie do naszego. K..wa myslenie nie boli.
P.S. To my swołocz krakowska.
http://www.wama.pl/html2/index.php?site=ada
As - czytam jeszcze raz i widzę to samo. Zacytowałem ten akapit w całości i do niego się odniosłem. Co do bólu - spróbuj choć raz, wiesz o tym chyba tylko z czyichś relacji.
Piotr - bardzo mi się nie podobało, ale widzisz chyba, subtelną muszę przyznać, różnicę?
Takie rzeczy krzyczeć publicznie w Polsce w rocznicę utopienia we krwi Powstania Warszawskiego? To nie tylko głupota - to HAŃBA!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)