Tak jak w temacie ten chłopak to nasza nadzieja 4 mecze 0 puszczonych bramek. Jednym słowem REWELACJA. Kto by się spodziewał, ja na pewno jestem miło zaskoczony !!!!!
-
-
CABAJ TO OBJAWIENIE SEZONU
Broni b.dobrze,swietnie! sie ustawia i znakomicie wychodzi do pilek + ma duzo szczescia,co tez jest wazne.
no jest super!!!
brawo dla marcina ale nasza obrona tez duzo robi nie zapominajmy o tym
Cabaj do repry!!!
A ja sie w piers bije przepraszam Cabajku za to co o tobie pisalem!!
Fakt, ze jest rewelacja. Nie jestem w stanie stwierdzic, ale smiem przypuszczac, ze 4 mecze pod rzad bez straty w ramki od debiutu, to chyba rekord ligi. Gratulacje tym bardziej, ze wsrod tych meczow byly dwa z liderem i wiceliderem tabeli!
to już 360 minut !!!!! bez straty gola !!
brawo Marcin !!!!
Marcin zagrał ponownie świetny mecz - brawo Marcin! Spokojny, odważny, pewny siebie...
Niech jeszcze przez tą runde nie pusci ani jednej bramki!!Bravo MARCIN!!
nawet nie wiedzielismy jaki talent mamy u siebie
Napiszę to co w innym temacie Cabaj rewelacja!!!! Kiedyś drżałem co będzie jak Olszewski złapie kontuzję.. A dziś jestem spokojny, jeszcze troche doświadczenia i ogrania. Ale mamy talent!!!
Cabaj jest świetny!! Nawet wisle sie nie dal...oby tak dalej;)
Gratulacje dla Cracovii!
Moze niech cos przepusci w najblizszym meczu
Naszej Polonii punkty tak potrzebne!
Przeciez nie bedzie caly czas bronil dobrze
Przyjaźń - to jest to! Są dwa koronne kluby ...
no dla mnie najciekawsze i najlepsze jest to ze cabaj swietnie uruchamia graczy w polu. wystarczy zobaczyc jak aktywnie wyszukuje zawodnikow daleko poza polem karnym czesto i wyrzucajac pilke zeby prowadzili akcje ofensywne. brawo cabaj!!! dodatowo ma super fantastyczna laske, ktora pracuje w jednej z ciekawszych krakowskich restauracji!!:) marcin, jestes fajny facet. pozdrowienia
Jak go zobaczyłem w składzie na Górnika,przyznaję, zakląłem i to dość wulgarnie :) Okazuje się że w wielkim błędzie byłem, Cabaj rewelacja nr.1
Być może nr.2 okaże się Wawrzyczek, grał dziś pewnie i może wywalczy sobie trwalsze miejsce na obronie.
Cabaj dzis bardzo bardzo dobrze. Wychodzil do wiekszosci dosrodkowan Wisły. Zawsze dobrze ustawiony, bardzo pewny punkt. Nawet nie duzo mu braklo przy strzale zurawskiego w słupek, a wydawaloby sie ze niepowinien miec nawet najmniejszych szans przy tym strzale
hmm, szczerze powiem, iż będzie on rewelacją gdy przeciwnicy zaczną strzelać w światło bramki, ale cóż to moja subiektywna ocena...
Pamiętam, jak Staw mówił - spokojnie panowie, Marcin Cabaj jeszcze kiedyś będzie objawieniem ligi, jego czas nadejdzie, tylko jeszcze nie teraz.... Wszyscy wtedy (no, prawie wszyscy), nawet admiratorzy Stawa (w tym o zgrozo i ja...) znacząco pukali się w czoło....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)