Dla kibiców Bialej Gwiazdy moze nie ale dla pilkarzy,dzialaczy sadze ze wiekszy kaliber gatunkowo ma odpadniecie z UEFA a nizeli brak zwyciestwa z Wami
-
-
JESTEM DUMNY CZYLI PO TSW-KSC
wojaku: Ty chyba inny mecz niż my wszyscy oglądałeś...
Wiadomość zmieniona (03-10-04 20:20)
Poprostu duma!
Ps.Mit Wielkiej Wisły dzisiaj upadł! Nadchodzą czasy w Pasy!
własnie wróciłem! Dziękuje CI Cracovio! Brawo za gre brawo za ambicje! brawo za wynik!
dziekuję ci Cracovio za dumę i uczucie radości jakie rozsadza mi serce !!!!
Atmosfera w jakiej wracalismy przez blonia. Spiewy, mgla...- nie zapomne do konca zycia!!!!
Dziekuje Wam wszystkim ze jestem pasiakiem!!!
Dziękujemy, dziękujemy
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
CRACOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ech,ech,ech nigdy wiecej meczow w tv....
Mamy dobrą Paczkę, oj mamy!
Klawo jak cholera. SUPER, 22 lata temu byłem na pierwszym derbowym meczu też na Reymonta i też 0:0. Dziś nie mogłem iść więc chodziłem w kółko po pokoju, oj trochę życie mi się dziś skróciło, ale warto.
CRACOVIO WIELKIE DZIĘKI
niepołomice równiez gratuluja pasiakom za wspanialy mecz aż miło sie oglądało w liczbie około 50 osób
Kebab daj gryza :-)
a tak serio to równo z gwizdkiem łezka i chyba nie tylko u mnie
BRAWO BRAWO BRAWO!!!!! Jeszcze chyba nigdy nie przyżywałem tak meczu, zwłaszcza że były to moje pierwsze prawdziwe derby. Super!!
Ja tez siedziałem utajniony na C, więc musiałem milczeć. Ale teraz przyłączam sie do podziekowań dla druzyny i Trenera - to co on w krótkim czasie zrobił z grą obronną drużyny, jest niewiarygodne.
Jesteśmy na 5 miejscu w tabeli, za GTS, Groclinem, Amicą i Ległą. Super!
No co tu duzo pisac po prostu Cracovio KOCHAM CIE !!!
Siedzialem w takim pabie,ze na poczatku troche balem sie odezwac,ale kiedy zobaczylem...blysk w oku faceta dwa stoliki dalej,..wydobylylem z siebie przy okolicznej okazji cos w rodzajuaa: noooo kuuuurw...i co sie okazalo...?za chwile bylo nas wiecej,i...troche wiecej... a na koncu pol na pol...i co Krakowie?...
Ja te derby dedykuje śp Stanisławowi Różankowskiemu. Ucieszł by się
pegaz są najswieższe newsy z niebieskich derbów
wygralismy 2-0 !
po bramkach Józka Kałuży na 1-0
i na 2-0 nowy nabytek pasiastej ekipy w niebie Stasiu Różankowski
(zdążyliśmy go zatwierdzić do składu w ostatniej chwili dzięki wstawiennictwu niejakiego "Dzi Pi Tu")
acha i Reyman karnego nie strzelił
bo jak wiadomo człowiek strzela a Pan Bóg piłki nosi :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
CRACOVIA - Pierwszy Mistrz Polski (1921) i Jedyny Mistrz Galicji (1913)
Dziekuję CI CRACOVIO.....
Oszalałem ze szczescia....
jestem zaje.biscie dumny ze jestem PASIAKIEM!!!
pegaz i raf_jedynka,jestem dumny ze moge Was czytac...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)