Jestem dumny bo chlopkai pokazalu wszystko czego od nich oczekiwalem walke, pasje, emocje i zaangazowanie. Dodatkowo super ustawienie takczyczne, a w I polowie bylismy po prostu lepsi !!! Sedzia dolozyl swoje 3 grosze wurzucajac Marka (ktory dal sie sporowokowac) ale jest ok. Przed meczem bralbym remis w ciemno ale Wisla byla do ogrania. Gdyby nie sedzie pokonalibysmy ich , jestem pewnien
Pozdrawiam Pasiakow
KRIS
PS. Jestem juz dosyc napruty wiec sorry za chaos wypowiedzi.
Wiadomość zmieniona (03-10-04 17:59)
-
-
JESTEM DUMNY CZYLI PO TSW-KSC
Brawo Pasiaki!!!!!!!!!!!!!
Jestem dumny.
Pieknie,ja piernicze.
Snie:)
No bez wstydu było!!!
Dziękuje Ci Cracovio byłaś cudowna:-)
wspanialy mecz w wykonaniu naszych. wielka madrosc taktyczna. byloby jeszcze lepiej, gdyby nie kilka wpadek arbitra. tez jestem dumny.
BRAWO BRAWO BRAWO jestem dumny i moglismy to wygrac wisla byla bez blasu na naszym tle
Dziekuje....
Jestem dumny...
Jestem dumny i zaszczycony tym że jestem Pasiakiem
Cracovio DZIEKUJE !!!
Biorąc pod uwagę okoliczności w jakich przyszło rozgrywać ten mecz (prawie całą drugą połowę 10 na 11) ten wynik jest wspaniały....Wielkie podziękowania dla piłkarzy, którzy w tym meczu zagrali jak o życie....Nie chciałbym takich meczy zbyt często bo naprawdę kosztują wiele zdrowia....Nie pamiętam takich meczy żebym chodził od ściany do ściany, a po końcowym gwizdku myslałem, że zwariuję ze szczęścia.
Dziekuje ci wujku ze jestem pasiakiem.
nie moge nie powiedziec głosno dziekuje !!!! dziekuje to byla wspaniala walka moze tez dlatego ze probowano nas przekrecic (sedzia)
Sędzia był stronniczy. Naszych wykartkował i już w pierwszej połowie wiadome było, że czyni przygotowania pod czerwoną kartkę dla Cracovii. Takowa kartka nalezała się także dla kilku ubeków np. Stolarczykowi.
Nic to: Cracovio, gramy do końca!
Dumny moze nie jestem ale remis jest sprawiedliwy.Oczekiwalem remisu i tak sie stalo.A poziom Wisly w jakim grala mowi samo za siebie .To ze Wisla przegrala lige mistrzow i puchary nie jest przypadkiem.
Bardzo dobra gra Wawrzyczka,,,zreszta cala Cracovia grala b.dobrze jak tak dalej Cracovia bedzie grac to sa szansa na puchary .
powiem krótko: wcześniej piłem z nerwów, teraz ze szczęścia
rzadko pije ale dziś jestem mocno podpity...
Chłopakijestem z WAS dumny!!!!
DUMNY!!!!
gdyby nie naciągana czerwień Basterka byśmy ich dorwali całkiem ale i tak jest BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!
PAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYY!
podobno trybuna honorowa wisły pustoszała jużw 80-tej minucie;-)
Po prostu kocham ta druzyne....................
Nic wiecej nie dodam, to powinno wystarczyc.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Dziękuję!!! Dziękuję!!! Przed meczem modliłem się o remis o to żeby nie było wstydu... A tu BRAVO BRAVO!!! To cudowny wieczór!!! Chwilo trwaj!!! Cracovio kocham Cię...
Ja jestem bardzo dumny, zwłaszcza w jakich okolicznoćiach przyszło nam grać (o tym pisałem powyżej). Przede wszystkim - wbrew zapowiedziom niektórtych fanów wisły - miała to być nasza klęska. Nie dość, że takowej nie było, to jeszcze nie wygrali z nami nawet tą jedną bramką. Trzeba wziąść pod uwagę również to, że graliśmy na wyjeździe gdzie 12-tym zawodnikiem wisły była publiczność. Bardzo się cieszę, że nie polegliśmy na Reymonta....
Gratuluje :)
Icek :) dzwonlles ... sorry obowiazki rodzinne ;P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)