TD - musze chyba jasniej przedstawiac swoje zdanie,bo mnie nie zrozumiales. Chodzilo mi o to,ze nei podoba mi sie to,ze jako wade Cabaja wymieniono gre na przedposu,bo w tym elemencie gry mi sie podoba. Poza tym jego gra w extraklasie takze budzi moj podziw ( 3 mecze na zero). Cieszy mnie,to ze mamy dwoch bramkarzy na ligowym poziomie.
-
-
Co wie Wisła o Cracovii
no niestety u nas sie per prawica nazywa to co niby antykomunistyczne, tyle ze faktycznie w wiekszosci nasze partie "prawicowe" sa lewicowe, tak czy siak mamy zasrany socializm w tym panstwie :(
Sądzę, że trzeba źródłowemu telstowi oddać sprawiedliwość - jest rzetelnie i ciekawie napisany (choć z pewnymi drobiazgami się nie zgadzam). czytałem z zainteresowaniem, dobre!
Notabene - kto by przypuszczał, że po takim długim tekście dyskusja zejdzie na tematy liberalizmu i tematów pokrewnych... Pozwolę sobie do tego nie nawiązywać, choć wypowiedzi przeczytałem z zainteresowaniem i też bym coś chętnie dodał - ale to nie ta tematyka, sądzę.
Bo my jesteśmy ludźmi renesansu - trochę pogadamy o wojnie (derby) trochę o sztuce (gra Cabaja) a w końcu popolitykujemy.
Liberalizm, czy nie liberalizm w każdym razie nie cierpię poprawności politycznej - przejawiającej się chociażby w lansowaniu tezy o tym, że trzeba kibicować wszystkim klubom krakowskim.
to troche tak jak na imieninach u mojego wuja, zawsze kończy się kłótnią o politykę hahaha
Całkiem rzeczowa analiza...
No to mnie wiślacy zdziwili. Nie spodziewałem się takich analiz na ich stronach. Panowie może się jednak warto czegoś od nich nauczyć?
wurst, oni tak przed każdym meczem robia. Tzn. robi to cały czas ten sam "Markus", co widać po stylu (zwłaszcza makłowiczopodobnych porównaniach;)
to wykreujmy własnego "Markusa", z własnym stylem górnolotnych porównań.
zobowiązanie: do dnia następnego po zakończeniu wielkich derbów jesieni nie trzeźwieje.
Myślę (bez żadnych uszczypliwości) że jedyny do tak kompleksowych analiz byłby Miś. Tylko czy Misiu pisać na temat piłkarzy rywala jest na tyle porywające, aby Ci się chciało? ;)
PS. Super artykuł o derbach na Interii. Gratuluję
Jak by jednak nie patrzeć to analiza jest ciekawa. Nie jest to na pewno tekst agresywny i napastliwy.
CRACOVIA PANY!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)