Tylko nie dajcie się sprowokować...
Bo niemal na pewno pojawią się tacy, którzy
odpowiednio zaczną "podżegnywać" atmosferę -
a oni tak naprawdę, jeśli nawet są cali pomalowani w biało-czerwone pasy
i krzyczą najbardziej cracoviackie hasła, to Cracovię i piłkę nożną mają gdzieś i chodzi im o co innego (albo w ogóle są na jednorazowym występie
- i to samo dotyczy drugiej strony)
Jeśli zauważysz, że paru gości w czerwonych barwach z gwiazdami
zaczyna "bić paru naszych" - to trzy razy się zastanów, zanim coś zrobisz - bo może nasi nie są wcale nasi, a cała grupa, która w tej chwili się nawzajem bije, jest specjalnie przeszkolona i w poniedziałek spotka się razem na wódce czy przy kolejce do tej samej kasy...
Pamiętajcie, że gdy była manifestacja na Basztowej, to policja działała "nad wyraz sprawnie" do momentu gdy pewne grupy zaczęły demolować sklepy - w prasie z tamtego czasu są wypowiedzi ludzi, proszących wtedy władze porządkowe o interwencję, którzy usłyszeli, że ... no, w każdym razie, że interwencji nie będzie
-
-
PO DERBACH WSZYSCY NA RYNEK
Gdzie idziecie oglądać mecz - Ja się jeszcze zastanawiam czy zostać na Kaziku czy iść do rynku ( nie wiem zabardzo gdzie można oglądnąć mecz w Pasiastym gronie)
spotkajmy się WSZYSCY pod Algą przed meczem
a wpuszczą nas w okolice błoń? Nie jestem tego taki pewny.
zobaczymy jutro..
o której będziecie pod alga .piszcie na gg bo ja bede o ...!1374463
wszyscy jutro pod algą , pozniej idziemy na rynek , i czekamyyyyyy , ale najpierw pod alge i musi nas byc ok 2 tys !!!!!!!! na derbach nas nie braklnie !!!!!!!
A najlepiej pozbierac sie przed błoniami i czekac na wisłe a jak mendy zaczna to my ich rozjebiemy i niech ktos pozostaje na osiedlach bo bedzie goraco!!
a niejest przypadkiem tak,że wygrana drużyna idzie na rynek?To znaczy wiadomo-pójdzie ten,kto będzie chciał,nikt sie nie będzie pytał o zdanie,ale czy przypadkowo nie miało tak być?
Wiadomość zmieniona (02-10-04 21:06)
też jestem za tym. Jak wygramy to się będziemy bawić.
Wisła żeby iść na rynek potrzebuje zgody prezydenta miasta i policji (tak jak na fetę mistrzowską)......A że takiej nie mają więc na rynek nie pójdą.
Rynek jak zwykle będzie nasz :)
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Pasy roz.....ebać syf extraklasy!!!!!W takim razie ide pod alge.oby nas bylo jak najwiecej......
w skrocie na rynek marsz......
Zuberg: my tez nie mielismy po 1 meczu z Polkowicami, a poszlismy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)