Na "Teraz Pasy" został wystosowany apel:
Cytuję:
Jan Stokłosa ? były piłkarz m.in. Cracovii i Hutnika zwrócił się do redakcji Teraz Pasy! z następującą prośbą:
?Zwracam się z gorącą prośbą do wiernych kibiców Cracovii, którzy mnie pamiętają o wsparcie finansowe, ponieważ znalazłem się w bardzo trudnej sytuacji materialnej spowodowaną ciężką chorobą. Za każdy datek z góry dziękuję.?
Jan Stokłosa BPH oddział w Krakowie nr konta 41-1060-0076-0000-3000-0011-3264
Panowie trzeba pomóc , ja sam coś w poniedziałek wyślę na dobry początek.
-
-
Janusz Stokłosa!!!!!!!
Trzeba mu pomóc bo jest to wspaniały zawodnik i super człowiek .
pomoge,obiecuje!
moze jakas zbiorka na meczu z Polonia ?
moze by tak 1zl z biletu ?
hop !!!
Ja mam wrodzony wstręt do banków, kont itp. Faktycznie z tą puszką na Polonii do dobry pomysł- wtedy chętnie coś wrzucę!
Ale może by- wyjątkowo- przeznaczyc powiedzmy 1 lub 2 zł ze sprzedaży jednego numeru PASÓW, bo powiedzmy szczerze, pieniedzmi z Pasów stadionu i tak nie zbudujemy a człowiekowi mozna by pomóc !!!
Zbiórka na meczu to najlepszy pomysł
Mnie tez zal takich ludzi, szczegolnie jego bo mialem okazje go poznac, tylko ze znam takze jego corke i wiem na co te pieniadze ida!!
Zbiorka na meczu to fantastyczny pomysl
Trzeba kilka osob zeby stali przy wejsciach na stadion
Z checią cos wrzuce
Ale mysle ze nie powinno to sie skonczyc na meczu z Polonią
Proponuję zbiorke przez kilka meczy, albo jeszcze dluzej
Ale na konto oczywiscie tez mozna cos dac
Jesli gral w Hutniku to moze oni tez powinni miec ten temat na forum i takze by cos zorganizowali ?
Wiadomość zmieniona (02-10-04 13:00)
To się stary bardzo mylisz ,jak mnie znasz to odwiedź mnie chętnie porozmawiamy .Bo kibice w moim domu są mile widziani
Czy ten post od janstok to do mnie ?
to moze na gg ?
No niestety nie znam bo mam 15 lat ale z checią cos pomoge
Poznac Pana Janusza Stokłosę tez bedzie bardzo milo
Nr. gg podany w profilu
Wiadomość zmieniona (02-10-04 23:31)
co do Hutnika to jak maja gest to zrobia jak nie maja to nie zrobia, ich sprawa
nie ma sie co na nich ogladac, tylko trzeba robic swoje!
wiem ze taka zbiorka z "czynu spolecznego" nic nie da
fajnie byloby jakby Kolo albo klub sie tym zajeli, np zeby hostessy* chodzily/staly z puszkami
* - dodatkowy czynnik motywujacy
Zbiórka na JAŚKA STOKŁOSĘ.PIĘKNY CEL.Gorąco popieram.Pami ętam
jego bramkę z Legią na 1-0 w 82 roku .Wygraliśmy ten mecz 1-0.
ZAWSZE PASY DO BOJU MOJA BIAŁO-CZERWONA DRUŻYNO.
A moze jakby wstep na mecz z Ruchem cos kosztowal (chodziaz pare zlotych) to zebrane pieniadze mozna by bylo przeznaczyc dla Pana Janusza ?
Jak najbardziej pomożemy.Jak uzbieram jakaś kwotę (przyzwoitą)to odrazu wysyłam na konto pana Jana.Nie ma co-jest jednym z NAS -musimy mu pomóc!!!!
Co by temat nie podupadł , Też jestem za cyklicznymi zbiórkami, nie od dzwona ale np. co drugi mecz u siebie .
Tyle luda chodzi , chocby co dziesiąty zeta rzucił a sumka dla p. Jana pomocna będzie...
zabrałem Janka na 2 mecze w 2 -giej lidze i chciałem to kontynuowac ale ...no coz albo jak chłopaki grali w Cracovie to dyzur w pracy albo sprawy osobiste a teraz sam nie bardzo moge prowadzic samochod i jeszcze dlugo nie bede mogł ale Janek bardzo chce jezdzic na mecze moze ktos sie włączy? ja załatwiłem z Misiorem zeby nas wpuszczano na stadion gratis na trybune dla vip ..ale ostatnio nie jestem w stanie chodzic na mecze (sam od dłuzszego czasu jestem uziemiony)...o Janku nie wspominając...
Poznałem Jasia ok.7lat temu przez Marka Motykę który zawsze był i jest Jego przyjacielem.On ne odwrócił się od kolegi w najcięższych chwilach tylko zawsze starał mu się pomagać jak mógł . Nie wstydził się chodzić w Jego imieniu po prośbie.Życzyłbym każdemu takiego przyjaciela.Wkrótce znowu się spotkają na meczu Polonii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)