albo ja sie nie znam albo teraz inne czasy ...
ale jak ja byłem młody to zadna szkoła w niczym mi nie przeszkadzała ...
:-)))
-
-
Cracovia - Polonia piatek 15.X. godz. 19.00
OOOOO kobieta lekkich obyczajów!!!!!Dopiero teraz wlazłem na FORUM i patrze!!!!o której godzinie ten meczyk?
Bo jesli bedzie o wczesnych porach to sie załamie:(((((
Delegacja.....Prosze PASIAKI pocieszcie mnie szybko i napiszcie ze o 20
o kurdee,sorówka przeoczyłem godzine w temacie,aż mi lepiej.SORÓWKA!!!!!!!!
mam nadzieję, że podobnie jak Kolejorz nas, my wpuścimy Polonię w kazdej ilości w jakiej się zjawią. I ze Ami, Lwa i ich kolegow nit nie będzie czipował na wejściu
Echehe... o 19.... ale bedzie wypizg...!! brrru.. Ale co am.. Atmosferka sie napewno na meczu podgrzeje!!
Krzysiek o jakiej skzoły ten półmetek??:>
Na pewno mecz jest w piatek o 19 ? bo w dzisiejszej gazecie pisze ze w Sobote o 15:30 wszyscy graja i tylko Legia z Groclinem o 18:15 ??
Tak :/ Piatek 19:00... Nie bedzie specjala :/ Porazka... Wszyscy sie nastawiali na sobote, od biedy niedziele... A tu sie okazuje, ze piatek i bedzie nas ledwie 200-250 osob :/
ostatnie info ...
Polonia jedzie do nas czterema autokarami ...
:-)))
łilbigud ...
:D
-=KsC_Qr2nOw=- XV lo :]
Witamy Polonie na Ziemi Swiętej
PozdRo
Jednak będzie pociąg specjalny !!!!!
... szykuje się Polonii wyjazd wszechczasów !!!!
I znów kwestia zakupienia biletu dla mojej DZIEWUSZKI,hehe i znów strata 25 złotych(żartuje oczywiscie)
PozdRO
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)