wg. nie oficjalnych informacji kolejny raz jestesmy na zywo w C+ ...
bardzo się z tego powodu ciesze ...
tym bardziej , ze to będzie mecz przyjaźni ...
:-)
-
-
Cracovia - Polonia piatek 15.X. godz. 19.00
Jak dla mnie super... ;-)
Tylko szkoda, ze lekcje koncze o 19.00 ;-(
Ale ogolnie bardzo sie ciesze bo kocham mecze przy sztucznym swietle ;-)
to ze w canal + to plus ale ze znow w piatek to minus
Info Canal+ :
piątek, 15 października 2004 r.
19:00 Piłka nożna - Liga polska: Mecz Cracovia - Polonia Warszawa
23:55 Piłka nożna - Liga polska: Mecz Cracovia - Polonia Warszawa - powt.
extra wiadomość - w sobotę nie dalbym rady, a Czarne Koszule są wyjątkowo bliskie memu sercu
ciekawe ile luda będzie z Wawy ?
z Wawy będzie specjal ...
:-)
:)
no to będzie bal......
A mi ten termin nie pasuje za nic... :(
Dobrze, że w piątek bo to bądź co bądź dzień powszedni i autobusy zawsze jeżdżą długi i co 5-10 minut, a nie co pół godziny...
czyżbyś Krzysiu wolał półmetek niż Cracovie ???
ależ nie, tylko miałem pewne plany poprzedzające półmetek ;] i teraz bede musiał z nich zrezygnować i jeszcze będzie trzeba szybciutko po meczu na disco isc (dobrze ze to nie daleko)
Fajnie, że przy światełkach! Może być niezła oprava!
Bardzo lubię Polonię i ciesze się już na ten mecz.
Obyśmy mieli wielu gości i oby nasi "młodzi" kibice się również zachowali na poziomie.
Nieśmiało zaznaczę, że w terminarzu hokejowej ekstraklasy na dzień 15 października, w ramach 14 kolejki, jest wyznaczony mecz CRACOVII ze Stoczniowcem.
Ciekawe jak ten, bardzo wazny problem zostanie rozwiązany.
dokładnie w piątek będzie mecz ze Stoczniowcem w Krakowie - oczywiście dla panów w C+ żadnego znaczenia nie ma że klub jako jeden z nielicznych ma dwie sekcje w ekstraklasie i terminy piątkowe i niedzielne po prostu kolidują z terminarzem tej drugiej dyscypliny...
Jak zajebiście:-) :-) :-) dla mnie termin idealny:-) :-) w sobotę ślub w rodzinie mam więc meczu bym nie zobaczył, a tak to jest przezajebiście:-) :-) :-) i na slubie i na meczu będę:-)
Kid napisał(a):
> Jak dla mnie super... ;-)
>
> Tylko szkoda, ze lekcje koncze o 19.00 ;-(
Ja koncze o 20, ale pod stadionem bede o 17 :P
Już zacieram ręce na ten mecz!!! Szkoda tylko, że odbędzie w piątek, a to niestety dzień pracy (szkoły) i wiele osób przez to nie dotrze:( sam jeszcze nie wiem czy dostanę wolne. Pewnie coś i tak wykombinuję hehehe. Więc do zobaczyska (mam nadzieję). POLONIA I CRACOVIA, CRACOVIA I POLONIA!!!!!!!!!!!!!
Dinthalion ja powiedzialem mamie, ze koncze w piatek tak pozno to powiedziala, ze bedzie mi zwolnienia pisac ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)