Ja wyobrażam to sobie tak:
- będzie remis 1-1, a wyrównującą bramkę zdobywamy w ostatnich minutach, u nas radość bo ratujemy remis a wsród wislaków smutek i żal straconego punktu.
- bardziej optymistyczny scenariusz to: zaskakujemy ich w pierwszej połowie trzema zabójczymi kontrami i do przerwy jest 0-3, w drugiej połowie obrona Częstochowy w wykonaniu naszych piłkarzy, wisła zdobywa tylko 2 gole i wygrywamy 2-3...
Realnie patrząc to mimo wszystko będzie bardzo, bardzo ciężko i zdecydowanie remis biorę w ciemno....
-
-
Typujemy wynik derbów...
..... remis ..... oby....
2:2
Bojarski , Węgrzyn
Wisła - Cracowia 2:4
wisła k.-pasy0-6
1-0 dla nas. Bramka: Bojar
Dzis pod prysznicem miałem wizję:
Wisła - Cracovia 2-2 (0-1)
Wydaje mi sie ze moze byc remis 3:3 tak podpowiada mi rozsadek ale serce mowi Pasy gora !!!! Czyli SKISŁA-CRACOVIA 2:3 pozdro dla wszystkich pasiakow! Wygrajcie te derby!!!
1-3 Bojar 49 Bania 78 Przytuła 88
Jako ze wisła jest Kurwą ... 1-3 1-3 1-3
Remis biore w ciemno...
Zwyciestwo graniczyloby z cudem...
Cuda sie zdarzaja... :-)))
CRACOVIO ZWYCIEZAJ 5:0 niech gwiazda biala zgasnie na zawsze!!!
jah rastafari
pozdrawiam tych wszystkich chlopakow co naprawde wierza w Cracovie
KOLEJORZ GOL !!!!
pzdro od ....GRucha
Kto dogoni psa, kto dogoni psa?
CRA _ CO _ VIAAAAAAAAA!!!!!!!!
Wygramy, wygramy wygramy!
Gwardię pokonamy 1 : 0 !!!!!!!!!
2;1 - Skrzynia,Nowak
Remis ( najlepiej bramkowy) biorę w ciemno. Może jutro koło 18.00 zmienie zdanie w zalezności od pomeczowych wrażeń:-)
remis biorę w ciemno a zobaczymy co bedzie z przebiegu meczu..
wierzę w pasy
2-1 Szczota,Bojar
wynik mnie wali byle byl godny. by nasi grali jak tygrysy. by basterek wchodzil w wislakow jak wilk w owce by ani na chwili pieski nie mogly sie w bulteriery zmienic. WALKA WALKA I JESZCZE RAZ WALKA! KOCHANI DAJCIE Z SIEBIE WSZYSTKO.
Caly zapas na jutro wypilem trzeba do TESCO isc;-)
Wisła-Cracovia
1-1(0-0)
Dla nas Citko
1 - 0 dla pasow!
Wisła - Cracovia 5:0
1 : 1
Bramka: Drumlak
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)