powołując się na info na Teraz Pasy.
ciekawy jestem co to będzie ....
-
-
dziś o 10.00 w radiu Kraków
ło
teraz sobie włączylem
prawie zapomnialem
troche senny program.ale i tak fajnie że jest :-)
mam wrazenie ze jest to prowislacki program. Czuje ta podniete w glosie tego ... prowadzacego kiedy mowi o Wisle ale coz mozna bylo sie spodziewac po Radiu Krakow nie czarujmy sie :(
koniec ?! :|
buu
Wiadomość zmieniona (30-09-04 10:37)
No słyszeliście tego bufona ???!!! Wisła wygra conajmniej 6:0 ??? A ha ha ha ha ! To ***** i ***** ! Dostaną baty, właśnie za swój tupet !
a ja mam pytanie do ADMINÓW
Założyłem temat ZDJECIA Z MECZÓW DERBOWYCH!Prosze o uzasadnienie wykasowania tego tematu?Czy było w nim cos złego???Tacy sprytni jestescie i wszystko co z meczem derbowym będzie kasowane????
Pytam jeszcze raz co tam było takiego ZŁEGO????
BRAWO
Piotrek na HP jest ten temat ! :)))))))
[url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=4&i=42677&t=42677[/url]
Sebo*NH dziękówka,ale może jakas odpowiedz,a nie odrazu BAN.Troche to irytuje,naprawde!Zakładasz naprawde niczemu winny teamt,a po chwili go niema,napewno sam byś sie troche wkurzył,a na fotkach osobiscie mi bardzo zalezy
Pozdro i dzieki Sebo
Program słabiutki,zresztą jak prowadzący redaktor.Takie p...lenie o Szopenie.No i nie wiedziałem że Sikorowski to piłkarz Wisły.
Luka :))
Takie p...lenie o Szopenie :D
Piotrek
nie ma za co :P
piłkarz nie - kibic tak (hujowo bo lubie typa)
Sorry jak kogoś uraziłem ale pan redaktor mógłby się lepiej przyłożyć.Dukał bo za bardzo nie wiedział co gadać.Kupa luda żyje tym meczem od kilku miesięcy a tu sennie i nudno(oprócz paru piosenek).
Audycja żenująca. Obłudna. Propaganda"przyjaźni", której nie ma, bo być nie może. Pointa było rzucone 6 : 0 dla ubeków jako wynik przewidywany przez ich przedstawicieli kibiców, którzy mają "pokojowe" zamiary .....
Tu trzeba coś powiedzieć o rachunku krzywd. Trzeba powiedzieć o zrabowanych przez Wisłę przedmiotach np. autokar i urządzenia do sztucznego oświetlenia itd.
Bez takowych uregulowań nie ma mowy o normalizacji wzajemnych stosunków.
Aha i nie komentuję tego "6:0"-czereśniaków ma dość na codzień w pracy.Co ten Pan nie wie,że kupiliśmy w pakiecie Szczakowiankę 8:1,Polkowice 2x4:0 i derby 0:1 strzelone ręką po 4 metrowym spalonym z karnego,którego nie było?
A mnie sie podobałao :). Nikt tam nie mówił o przyjaźni - zostało dokładnie i wprost powiedziane, że nikt z Pasiastych kibiców nie bierze pod uwagę aby Cracovia grała na tym samym stadionie co Wisła, jak chcieliby radni. A to, że Panowie w studio nie rzucili sie na siebie z nożami świadczy o tym, że bez zbędnych uprzejmości można czasami pogadać. Wszystkie tego typu ruchy i gesty maja na celu tylko jedno: Byśmy wszyscy mogli w niedzielę oglądnąć 90 minut wspaniałej gry i by derby kojarzyły się z zawodami piłkarskimi, a nie tylko z nienawiścią kibiców obu drużyn.
Pozdrawiam wszystkich. Do zobaczenia w niedzielę :):):)
Autor: SeBo*NH (---.kolornet.pl)
Data: 30-09-04 10:46
Piotrek na HP jest ten temat ! :)))))))
nie dawno ci tłumaczyłem co to hape :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)