Ja wierzę, ale u buka nie stawiam )))))))
-
-
Wbrew logice!!!
Go Cha zgadza się! Po co wychodzić na boisko jeżeli już jesteśmy przegrani... Trochę wiary!
0-1 Nowak w drugiej polowie i Cracovia Pany!!!!!
No to ja wam powiem, że kumpel zwisły obstawił nasze zwycięstwo z Groclinem, a ja mu mówiłem, że to niemożliwe. Wstyd mi jak cholera.
Dlatego trzeba wierzyć i być optymistą. A w derbach nie przegramy!!!
Bana dla delGado. :D
mam ostatnio niesamowitą czutke do wyników Cracovii, jak jechaliśmy do Poznania to mówiłem znajomym w pociągu że wygramy 2:0 byłem tego niemal pewny,to samo sie powtórzyło z Groclinem miałem czuja na 2:0 o czym również mówiłem chłopakom pod Algą przed meczem a warto dodać że ja nie jestem optymistą co do wyników Cracovii(te wyniki były mało prawdopodobne przed meczami a jednak sie sprawdziły)......teraz od początku tygodnia mam przeświadczenie że wygramy 1:0 .....samemu mi sie nie chce wierzyć w to ale jeśli tak sie stanie to chyba umre z radości
Oby Ci się sprawdziło ralf...
I tak zawsze wbrew logice wierzymy!
Bo kto by sobie to wszystko tak wyobrażał jeszcze niedawno...
Oczywiście wierzę, że wygramy!!!
a nasza Wiara i nasza wiara ;-) czyni cuda...
w pewnym sensie juz zwyciezylismy - iluz to wislakow pieniło sie tutaj ze nie wejdziemy do 1 ligi ? mozna siegnac do historii i zobaczyc - teraz tu jestesmy i o dziwo nawet z wiceliderem wygrywamy !!! co dzieki temu Wisła umocni sie na pozycji lidera .Co do wyniku ? Moralnie jestesmy juz zwyciezcami
a w niedziele
CRACOVIA WYGRA !!! 2 : 1 bramki dla Pasów strzeli !!! Drumlak i !!!!Głowacki !!! a dla Wisły Frankowski w pierwszej połowie jako pierwsi
DAJE STÓWE NA TO !!!!!!!!
Trzyjmamy Cie za slowo Projo!!!!
Logika pod tytułem Łęczna-Groclin podpowiada:
Wygramy z Wisła na Reymonta, przegramy w Katowicach! :)
....i szczerze mówiąc biorę w ciemno takie rozwiązanie ;D
Mecz można wygrać, przegrać albo zremisować, jak mawiał Kazimierz Górski.
CRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVICRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIAACOVIACRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVICRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIAACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CCRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVICRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIAACOVIACRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVICRACOVIA CRACOVIACRACRACOVIA CRACOVIACRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIAACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIA CRACOVIARACOVIA CRACOVIA ...sorrki poniosło mie!!!!
...mnie
Jak najbardziej zgodnie z logiką:
!!! WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY !!!
17.10.1973 na Wembley tez wszystko było wbrew logice.....Anglicy mieli rozszarpac Biało-Czerwonych i co ?.....podobienstwa do tamtego meczu : 1 kto jest Biało-Czerwony wiadomo...2 kto skazany na rozszarpanie wiadomo.... 3 ze tez pazdziernik wiadomo 4 kto po meczu nie bedzie mogł uwierzyc w to co sie stało.....wiadomo.... roznica jest tylko jedna...tam goscie wywiezli remis, tu .......... bedzie 0:1 strzelec jest mi zupełnie obojetny....
powyższy post otworzył moją "drugą setke" na forum ....sam sobie......składam gratulacje ......przepraszajac za "zasmiecenie nie w temacie"..
bez dwóch zdań: 3-2 dla Pasów
Jezeli Cracovia zagra tak jak ostatnio z groklinem ,czyli ostro i nie ustępliwie to o wynik można byc spokojny.Boje sie tylko o nową taktykę na ten mecz Stawowego.Mam nadzieje że nie przedobrzy. 2-1 dla Pasów.
2-0 dla Pasow
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)