Jeden z lepszych akcentów wczorajszego widowiska.
No i szczęście przyniósł !
-
-
Czy podobał się Wam hymn Maleńczuka ?
Jest gdzies ten hymn w internecie?
Daniel_2b www.cracovia.strefa.pl .
Wykonanie hymnu w trakcie wczorajszego meczu było profesjonalne.
Powiało na Świętej Ziemi atmosferą wielkich stadionów.
Zaczyna się robić klimat którego ja (rocznik 72) nie widziałem nigdy a na Kałuży jestem od przedszkola :D
Nie wiem czy zwróciliście uwagę na Maleńczuka który w pewnym momencie zrobił obrót o 360 stopni oglądając cały stadion w szalach - oj, myślę że jemu równierz zrobiło się miękko.
Właśnie o taki klimat chodzi!!!
Wszystko idzie w dobrym kierunku - tak trzymać !!!
Aaa! Ma ktoś może hymn w mp3 w dobrej jakości?
Jeśli komuś będzie się go chciało przesłać na maila to z góry dzięki.
Super! Na najbliższym meczu cały stadion śpiewa, nieważne czy ze śpiewnika czy z pamięci. Ja już się naumiałem ;-)
mlyn zchodzi na psy
a ja po meczu wskoczyłem na Kazimierz, gdzie Pudelsi grali koncert. Maciek wpadł na scene ubrany w szalik Cracovia&Polinia i w pierwszych słowach oznajmił że Cracovia wygrała. Koncert super....
jesli ktoś ma ten hymn ale wersje juz końcową ( tą co na płycie) prosze o wrzutke na radarksc@earth.pl z góry dzięki pifko bedzie w rewanżu :)
Ja bym mogl Ci to wyslac ale rownie dobrze mozesz wejsc na Pasiasty HUB i tam pobrac, chyba ze uzywasz trybu pasiv to Ci wysle na maila.
http://strony.aster.pl/ignorantka/malenczuk06.jpg
http://strony.aster.pl/ignorantka/pudleforfan.jpg
zdjecia Macka z wczorajszego koncertu na Kazimierzu :)
moze mi ktos wyslac na maila
greg89@autocom.pl
bo niemoge sciagnac na hubie bo mis ei cos zrypalo i niemege zssac nawet listy plikow jestem activ
odnośnie huba to właśnie sprawdzałem i kicha ....
od tego huba rebbe dostanie niedługo tak zwanego pierdolca...
Umieście to gdzieś w sieci
Ja swoja płytkę komuś podarowałem, licząc , że sobie bez problemu ściągnę, a tu takie kłopoty...
Jak bedzie Boola to ja mu wysle jesli jeszcze nie ma i on moze udostepni na strefie i problem z glowy. A jak macie problemy z hubem to mowcie o co chodzi ja pomoge.
Boola jak nie masz tego hymnu zgranego z mp3 to sie odezwij na hubie to Ci wysle.
jestem, jestem, czekam, czekam ;-)
jak jeszcze ktoś nie ma to służe na mejla
ja niemam poprosze na meiala greg89@autocom.pl
Ja też bardzo proszę. Z góry dzięki.
Dzisiaj na meczu rezerw Lecha z Lechią Gdańsk , miałem przyjemność usłyszeć Hymn Cracovii . Powiem że bardzo podobał mi się .
Pozdrowienia z Poznania .
PS. Lech niestety przegrał 4 - 0 :-((((
Hymn (?) Maleńczuka-extra....zrobił wrażenie....gdybyż był zawsze puszczany przy wejściu zawodników na boisko a opravcy odpalali by wtenczas race....marzenie?.......Opravcy...race na wejściu,tak jak to wygląda na największych stadionach....żeby przeciwnikom odechciewało się grać....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)