Hehe RoMek sie sypnal;-)))
-
-
Czy podobał się Wam hymn Maleńczuka ?
Ro Man... dajze spokoj
płyta ma kosztować najwyżej 8 zeta, wytłoczonych zostanie kilka tysięcy egzemplarzy, info z pierwszej ręki..
p.s. sorry, rypnęło się, że mam dwa nicki ;))))
8 zeta za płytkę z jednym numerem to b. dużo. No chyba , że to nie jedyny na niej będzie. No i jeszcze jedno: kto zwinie zysk - Maleńczuk czy Cracovia?
Nie będzie tej wersji na internecie??????????
Niemożliwe..............
Gdzies pisalo ze malenczuk przekazal bezplatnie ta piosenke Cracovii.
przypomina wszystkim zainteresowanym, że klub zarabia na każdym egzemplarzu, pzdrw
Pieśń spoko,niepotrzebny tekst o "chodzeniu na psy",bo to znów ............
Hymnem może zostać za kilka(naście) kolejek ligowych.Może namówcie MM by napisał na temat wielkości Cracovii pomijając dziwne aluzje.
A jak Filipiak zarabia na tej piosence to jestem spokojny!
I bardzo dobrze - niech sprzedają po 8 ale może ktoś pomyśli już o płytce - darmowym insercie do jakiejś krakowskiej gazety np. w czasie zimowej przerwy. Możnaby wepchać tam trochę multimediów - sfilmowanych wywiadów, plików mp3 z dopingiem czy "wpadkami" komentatorów naszych meczów, filmików z bramkami, zdjęć, tekstów itp. Reklamodawcy pokryliby koszt a my mielibyśmy dobrą reklamę w dużym nakładzie.
Gdyby ktoś uznał pomysłó za dobry i poważnie o tym myślał to deklaruję bardzo daleko idącą pomoc w zrobieniu takiej płytki (oraz jej części składowych). Kontakt na priv.
mg, prace nad tą inicjatywą rozpocząłem osobiście kilka miesięcy temu, z różnych powodów nie było to na razie możliwe, choć nastawienie wielu osób jest więcej niż pozytywne, na przeszkodzie stają oczywiste problemy prawne, które, mam nadzieję, uda nam się rozwiązac w najbliższej przyszłości..
pzdrw
Browarnick napisał:
> Pieśń spoko,niepotrzebny tekst o "chodzeniu na psy"
To u was mania wielkości.
No to powtórzę o "schodzeniu na psy":
Rozumiem, że każdemu z nas nawet Związek Kynologiczny kojarzy się z królową polskich rzek ale bez przesady. To idiom powszechnie używany w polszczyźnie. Tak jak Riedel, śpiewając "Zawsze warto być człowiekiem choć tak łatwo zejść na psy" nie przestrzegał przed groźbą kupienia sobie karnetu na Reymonta, tak słów Maleńczuka nie należy rozumieć tak jednoznacznie.
Kto wam powiedział, że to o Wiśle?
Ro Man napisał:
> mg, prace nad tą inicjatywą rozpocząłem osobiście kilka
> miesięcy temu
No to ponawiam propozycję. Gdybyś nie chciał ze mną "osobiście" to możemy przez któregoś z tuzina wspólnych znajomych.
Zupełnie nie rozumiem tych, którzy twierdzą, że:
hymn Maleńczuka jest za wolny ...
Czy może "You'll never walk alone", jest szybki ???!!!
Hymn bardzo dobry, nie banalny!! Wolna melodia i bardzodobrze bo może go śpiewać cały stadion!!! Powinien być teraz śpiewany przed każdym meczem - pszyniósł szczęscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cooo? Oni chca ta plytke sprzedawac??? Dopiero kupilem plyte z hymnem Cracovii w wykonaniu Makino, zaplacilem 10 zlotych i na plycie znalazlem tylko jedna piosenke (myslalem ze bedzie jeszcze cos w rodzaju dopingu, czy jakies multimedia), a teraz wchodzi nowy hymn i znow trzeba placic za plyte z jedna piosenka?
Numer Maleńczuka może być!
Osobiście mam same pozytywne wrażenia! Pieśń Maleńczuka super! Wiadomo coś nowego zawsze budzi mieszane uczucia... Na dzień dzisiejszy Maleńczukowi chyba najbliżej do ideału.
mg napisał: z tuzina wspólnych znajomych.
hehe, co za grajdół ;)
Maniex napisał:
> mg napisał: z tuzina wspólnych znajomych.
>
> hehe, co za grajdół ;)
On chyba napływowy.
My mamy ze 3 tuziny co najmniej :-)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)