Popieram Karolo. Otwierać szeroko bramy przy wyjściu ze stadionu. Brak wyobraźni ? Bezmyślność?
-
-
Wejście na stadion !!!!
dokładnie
otworzenie dużych bram to chyba żadna filozofia
a korzysc z tego wielka - jakies 5 minut zaoszczedzone przez każdego kibica
chłopaki kur...... nie chce nic mowic ale doszłem do wniosku ze ten skurw........ ochroniarz jak mnie sprawdzał przy wejsciu zapierdolił mi z kieszeni kurtki inentyfikator i rozkład autobusow.... niby gowno pomyslicie ale jak bym miał tam pieniadze to zapier..... mi mi kase i nie miał bym nawet za co wrocic do domu ...... mowie tak bo jestem pewien niemal w 99% ze to on ..... jak wchodziłem na stadion to wyciagnąłem karnet z kieszeni i nie zasowałem jej do konca bo zaraz miałem go schowac z powrotem ten ch.....j mnie obmacał i poszłem dalej ........... jak sie zorietowałem kieszen była pusta.......... wiec koledzy.... ja radze uwazac przy wejsciu ............... lepiej byc czyjnym .... te skur....... zawsze moga cos zajeb..... z kieszeni jak nas obmacuja.......
[img]http://polonia.civ.pl/akcesoria_wirtualne/vlepkiksp/wisnia/45.JPG[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)