Cabaj - 7
Radwański - 7
Węgrzyn - 8
Skrzyński - 8
Baster - 6
Bojarski - 9
Baran - 8
(79' Przytuła) - 7
Giza - 7
Nowak - 6
(88' Makuch) - 6
Bania - 6
(66' Szczoczarz) - 6
Drumlak - 6
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 04/05 - 7 kolejka (Groclin Grodzisk Wielkopolski)
jak zwykle w I lidze: nie oceniam
chcę zwrócić uwagę tylko na 4 zjawiska:
1. niemal perfekcyjne wyłączenie Zająca przez naszych bocznych obrońców oraz Mili przez Barana (a tych szczególnie bano się przed meczem)
2. po oglądnięciu w kanale powtórki - gra Bani zasługuje na uznanie (przy calej świadomości jego braków, które miał od zawsze i będzie miał po kres swej kariery - mam na myśli zwrotność i przyspieszenie na 2 - 3 metrach)
3. czy Cabaj nie miał trudnych strzałów? a strzał Mili z wolnego? był bardzo trudny... tylko że Wąski nie musiał się rozpaczliwie rzucać, bo był dobrze ustawiony
4. zawodnicy rezerwowi, którzy nie weszli na boisko zasługują na wielkie uznanie i ...... wysokie oceny - kto widział i zauważył ich reakcje, ich przeżywanie meczu ten zrozumie
Wiadomość zmieniona (27-09-04 18:17)
Cabaj - 8
Radwański - 7
Węgrzyn - 7
Skrzyński - 6
Baster - 7
Bojarski - 9
Baran - 8
(79' Przytuła) - 5
Giza - 7
Nowak - 8
(88' Makuch) - za krótko na ocenianie
Bania - 6
(66' Szczoczarz) - 6
Drumlak - 7
TD - nie wiem czy zauwazyles ale Don Cabajos docenil twoje wypowiedzi na forum w ostatnich Pasach
Cabaj - 8
Radwański - 7
Węgrzyn - 7
Skrzyński - 6
Baster - 7
Bojarski - 9
Baran - 8
(79' Przytuła) - 5
Giza - 7
Nowak - 8
(88' Makuch) - za krótko na ocenianie
Bania - 6
(66' Szczoczarz) - 6
Drumlak - 8
Cabaj 8 -dobrze i ze szczęściem byle tak dalej
Radwański 7-2 kolejny dobry mecz
Skrzyński 8-bezblędny
Węgrzyn 8-bardzo dobry występ
Baster9-ogromne zaskoczenie in plus(wreszcie grał twardo i nieustepliwie)
Baran9-takiego go chcę widzieć zawsze(świetny w destukcji)
Giza 7-dobry występ 2 bledy obnizaja notę
Nowak 7 byłby dostał 9 ale za kazdą niewykozystana setke obnizam po 1 pkt(motor napędowy i płuca tego zespołu)
Bojarski 10 -najlepszy na boisku
Drumlak 9 -jak na to że grał w gorączce i zapaleniem gardla to super(wyprował żyły za swój klub i nie zostawił kolegów mimo choroby)
Bania 7-napracowal sie ale stać go na lepszą grę
Szczoczarz 7 bardzo pozytywny występ (jakby go ktoś nauczył dobrze grać głową)
Przytula 5 jego pierwszy faul omało nie skonczył sie golem dla Groclinu po wolnym-zaden z niego defensywny pomocnik
Makuch -za krótko gral (dla mnie duzo lepszy piłkarz od Przytuly)
Cabaj - 8
Radwański - 8
Skrzyński - 7
Węgrzyn - 7
Baster - 7
Baran - 8
Giza - 8
Nowak - 8
Bojarski - 9
Drumlak - 8
Bania - 7
Szczoczarz - 7
Przytuła - 6
Cabaj - 7 - fatastyczna gra na przedpolu, świetne podania uruchamiające szybkie ataki, jak na razie jednak, dzięki dobrej grze obrony, nie miał możliwości wykazać sie obroną trudnych strzałów, żeby tylko za tydzień sie nie spalił;
Radwański - 7 - bez zarzutów, ale też Groclin w ogóle nie grał skrzydłami, kondycyjnie nie do zdarcia;
Węgrzyn - 8 - znowu tylko 1 słowo - Profesor;
Skrzyński - 7 - ciągle brakuje mi jego długich piłek, w obrnie bez zarzutów, ale duża w tym jest zasługa Kazka;
Baster - 7 - jeden kiks na samym początku, potem już było tylko dobrze albo bardzo dobrze, zdecydowanie najlepszy mecz w I lidze, niestety ocene wg mnie ocenia zerowa gra Groclinu skrzydłami;
Bojarski - 9 - w tym meczu podsumował swoją rewelacyjną grę od początku rundy, co tu dużo mówić - jaki Bojar jest każdy widzi, natychmiast przedłużyć z nim kontrakt;
Baran - 8 - wreszcie stary, dobry Baran, dla mnie bez skazy, rewelacyjna gra w destrukcji, włączanie sie do ataku, wykonane 200 % normy, a podobno był przeziębiony, tak jak Arek w tym meczu Świerczewski ne grał nigdy w życiu;
(79' Przytuła) - - ;
Giza - 7 - bez fajerwerków, ale swoje zrobił;
Nowak - 8 - pełne obroty przez cały mecz, kilka dobrych, ostrych dośrodkowań, obrońcy za nim nie nadążali, ale niestety przydałby się mu trening strzelecki, nieraz takich pozycji, jakie dwie zmarnował, w całym meczu jest tylko jedna, to trzeba wykorzystwać, nikt juz chyba nie ma wątpliwości, że Nowak rywalizacje z Przytułą wyrgał;
(88' Makuch) - -;
Bania - 6 - tyrał za dwóch, trudno go rozliczać za brak goli, on grając szpicę musi dostać piłkę, tym razem ich nie było, angażuje obronę przeciwnika, dla mnie wiąż niezastąpiony;
(66' Szczoczarz) - 5 - najlepszy mecz od dłuższego czasu, za mało walczy no i jak na napastnika bardzo nieskuteczny;
Drumlak - 8 - najbardziej kreatywny, największy ciąg na bramkę, najwięcj zaroboionych fauli, najlepszy przegląd, natychmiast przedłużyć z nim kontrakt.
Cabaj - 8 - pewnie, świetnie na przedpolu, znakomite wyrzuty z ręki uruchamiające bocznych obrońców, dobrze się ustawia, broni coraz lepiej
Radwański - 7 - z tyłu dobrze, słabiej w ataku, ale ogólnie jeśli już Groclin atakował, to nie jego strona
Węgrzyn - 8 - jak zwykle cały mecz bardzo dobrze i jeden groźny kiks
Skrzyński - 7 - dobrze
Baster - 6 - w obronie nieźle (ale ze 2 błędy się trafiły), chaotycznie z przodu
Bojarski - 9 - gracz meczu, zawziętość, technika, przegląd pola - same plusy
Baran - 8 - dobry mecz, odebrał mnóstwo piłek
(79' Przytuła) - 6 - niewidoczny, a jeśli już, to strata ;/ (doprawdy, nie przypadł mi do gustu odkąd do nas trafił)
Giza - 6 - spowalniał akcje, głupio tracił, a większość celnych podań była raczej do boku
Nowak - 7 - pracował i szarpał, ale słabo z celownikiem i z przyjęciem piłki
(88' Makuch) -
Bania - 7 - raz mógł strzelać,a podawał, dużo pracował, cofał się, ale do sytuacji strzeleckich nie dochodził
(66' Szczoczarz) - 6 - ten z kolei miał 2 sety, ale zmarnował. trzeba popracować nad grą głową, na plus pomysłowe rozgrywanie kontr, w tym jest dobry, co pokazał już w meczu u nas jeszcze w barwach Stali
Drumlak - 8 - drugi po Bojarze, dużo widzi, dobrze podaje i coraz lepiej w odbiorze, świetnie się zastawia i trudno mu zabrać piłkę
nikt (chyba) nie zauważył - nie,nie podczas meczu ale w ocenach gry szczoczarza jego bardzo dojrzałego zachowania przy akcji drumlaka..... był na pozycji spalonej i ... uciekł od piłki od całej akcji. to znamionuje umiejetnosc myslenia na boisku = +1 punkt. efekt akcji - faul na drumlaku, faul i czerwona dla krizanaca
Cabaj - 7
Radwański - 7
Węgrzyn - 7
Skrzyński - 7
Baster - 7
Bojarski - 9
Baran - 7
(79' Przytuła) -
Giza - 7
Nowak - 8
(88' Makuch) -
Bania - 7
(66' Szczoczarz) - 7
Drumlak - 8
Cabaj - 7 - świtne wyjscia na przedpole przy akcajch rywali, czasem troche mnie irytuje jego brak reakcji przy strzalach przeciwnika, Cabaj odwraca wtedy głowe i patrzy ... wpadnie czy nie
Radwański - 6 - w sumie bez zarzutu w obronie ale czy kiedys doczekam sie Radwanskiego wchodzacego na pelnym gazie po skrzydle i dosrodkowujacego dokladnie na pole karne? Chyba sie nie odczekam bo od jest prawonożny :|
Węgrzyn - 8 - jestm pod wrazeniem jego gry w obronie!! Sikora przy nim nie pograł. Rewelacyjnie sie ustawiał.
Skrzyński - 7 - troche mniej widoczny niz Kazek ale tez bardzo pewny
Baster - 6 - chyba najlepszy mecz Bastera w tej rundzie (choc nie wszystkie widzialem. Krew mnie jednak zalewa jak Baster po wyjsciu do przodu przy kontrze rywali jest ostatnim (!!!) który wraca na nasze pole karne
Bojarski - 9 - MEGAgość, karny i to okno w końcówce mówia same za siebie
Baran - 6 - fatalny poczatek duzo strat, niecelne podania, bez ładu i składu. W miare upływu czasu jednak coraz pewniejszy i dokladniejszy. Jesli chodzi o gre obronna to czyscil pole bez zarzutu.
(79' Przytuła) - BEZ OCENY
Giza - 6 - dla mnei mniej widoczny w tym meczu, aczkolwiek ponizej pewnego poziomu w tej rundzie nie schodzi
Nowak - 8 - dla mnie obok Bojara jeden z najlepszych. Juz pierwsza akcja gdy przewiózł na plecach obronce Groclinu była naprawde popisowa. Pawka jest w świetnej formie!
(88' Makuch) - BEA OCENY
Bania - 6 - nie dam nizej aczkolwiek malo przekonujacy, nie stwarza praktycznie zagrozenia, niemrawy nadchodza dla niego "Czarne" czasy :)
(66' Szczoczarz) - 6- gdyby mial wiecej odwagi strzeliłby gola głowa! Robi wszystko aby nie skorzystac z wakatu po Bani! Coraz mniej mnie przekonuje!
Drumlak - 8 - klasa! kazda zagrana przez niego pilka jest sensowna! swietne dosrodkowania nie naduzywa dryblinu. Świetny ofensywny pomocnik!
Wiadomość zmieniona (29-09-04 00:31)
Cabaj - 8, olimpijski spokój przy niecelnych strzałach Groclinu, czy gdyby szły w światło zachowałby czyste konto?
Radwański - 7, za dużo zagrań do tyłu i w poprzek boiska
Węgrzyn - 8 - profesor
Skrzyński - 6, na swoim poziomie
Baster - 7, tym meczem zmazał winy za błędy z Odrą
Bojarski - 9, cudowny mecz
Baran - 7, trochę strat, ale zneutralizował cherubinka z Grodziska
(79' Przytuła) - za krótko
Giza - 7, wolałem jak grał bardziej do przodu,mniej widoczny, ale pożyteczny
Nowak - 7, byłoby 9, ale te nie wykorzystane setki
(88' Makuch) - za krótko
Bania - 6, "nam strzelać nie kazano?"
(66' Szczoczarz) - 6, Łukasz, jak ty tego nie strzeliłeś?
Drumlak - 9, po prostu super
Cabaj - 7 na przedpolu świetnie
Radwański - 7 bez zastrzeżeń
Węgrzyn - 8 cóż mogę powiedzieć-profesor
Skrzyński - 7 pewny w interwencjach
Baster - 6 nieźle ale początek meczu troche słabszy
Bojarski - 9 a może nawet 10 Super!!!
Baran - 8 świetnie
(79' Przytuła) - za krótko grał -nic nie wniósł do gry
Giza - 6 sporo strat
Nowak - 7 b.dobry występ szkoda tych zmarnowany akcji
(88' Makuch) - bez oceny
Bania - 6 zaledwie-stać go na lepszą gre
(66' Szczoczarz) - 7 ambitny ale nie skuteczny
Drumlak - 8 kawał dobrej piłki w jego wykonaniu
Wieloryb
-Przytuła zaliczył asystę przy drugiej bramce Bojarskiego, więc z tym "nic" przesadziłeś!
-Bania - gra na całej długości i szerokości boiska. Wykonuje gigantyczną robotę. To należy docenić!
Z resztą ocen w 100% się zgadzam!!!!
Pozdrawiam!
stary kibol, a ta astyta to nie byl przypadkiem Drumlak?
Cabaj - 8 - z wyjątkiem jednego wyjścia bardzo pewny, świetnie się ustawia
Radwański - 7 -bardzo dobry mecz - kiedy trzeba z tyłu ale potrafił się w swoim stylu do akcji podłączyć
Węgrzyn - 8 - constans
Skrzyński - 7 - po zeszłym sezonie zawsze będę już chyba oczekiwał od niego bramki z wolnego, ha ha ha , a poza tym bardzo dobrze w destrukcji, napadu Groclinu nie było, tylko trochę za mało odwagi (?) w rozgrywaniu dalekich piłek
Baster - 8 - zupełnie inny Baster niż w poprzednich meczach bez błędu - brawo
Bojarski - 10 - nie mamy leprzego od B O J A R S K I E G O
Baran - 9 - p. Świerczewski zamiast szlajać się z psami po Tarnowach powinien być na meczu, jeśli nie po to co by dopingować swoją? drużynę, to po to aby zobaczyć dlaczego nie gra. A gra Barana bez komentarza. Tylko mała uwaga do trenera: panie Stawowy proszę zabronić Arkowi strzelać na bramkę !!!
(79' Przytuła) - za krótko grał ale po zejściu Arka Grodziszczanie hasali w środku pola dryblując i oddając strzały na co poprzednik Krzyśka nie pozwolił by do puty do puki by stał na nogach
Giza - 7 - bardzo ambitnie,może trochę mało błyskotliwy ale grał cofnięty gdzie miał pomagać Baranowi i tam był bardzo pożyteczny
Nowak - 8 - walczył na całego brakuje mu tylko asyst. To nie jest snajper a więc można przymknąć oko jak coś nie wpadnie
(88' Makuch) -
Bania - 7 -walczył i wbrew temu co mówią wyniki streleckie to w pasach bardzo mocny punkt brak mu przyśpieszenia niestety.
(66' Szczoczarz) - 6 - powinien jako snajper wykorzystywać sytuacje
Drumlak - 9 -kto widział ten wie ! w całym meczu stacił chyba tylko jedną piłkę w niegrożnej sytuacji ! durzo walki, odbiorów, dobrych podań, dryblingów - brak tylko bramki. B R A W O
i jak on się potrafi zastawić.
Wiadomość zmieniona (29-09-04 10:11)
Cabaj - 7
Radwański - 6
Węgrzyn - 7
Skrzyński - 7
Baster - 6
Bojarski - 8
Baran - 6
(79' Przytuła) - bez oceny
Giza - 5
Nowak - 6
byłby najlepszy na boisku, lecz pod warunkiem, że strzela bramkę a tak 6
(88' Makuch) - bez oceny
Bania - 5
(66' Szczoczarz) - 7
Drumlak - 7
Karolo- wg mnie Przytuła, Drumlak przepuścił piłkę do Bojara, a ten kropnoł w okienko! Mam nagrany meczyk to jeszcze sprawdzę!
Pozdrawiam!
Cabaj - 7
Radwański -6
Węgrzyn - 7
Skrzyński - 5
Baster - 6
Bojarski - 9
Baran - 6
(79' Przytuła) - 5
Giza - 7
Nowak - 5
(88' Makuch) -
Bania - 7
(66' Szczoczarz) - 7
Drumlak -9
Wyniki 7 kolejki (Graclin Grodzisk Wlkp.)
oceniło 51 osób
Cabaj - 7,60
Radwański - 7,20
Węgrzyn - 7,72
Skrzyński - 7,36
Baster - 7,26
[b] Bojarski - 9,46 [/b]
Baran - 7,90
(79' Przytuła) - BEZ OCENY
Giza - 7,20
Nowak - 7,48
(88' Makuch) - BEZ OCENY
Bania - 6,60
(66' Szczoczarz) - 6,37
Drumlak - 8,26
Wiadomość zmieniona (02-10-04 15:08)
klasyfikacja po 7 kolejkach:
1. Cabaj (3) - 7,07
2. Bojarski (7) - 6,84
3. Citko (2) - 6,49
4. Nowak (7) - 6,37
5. Giza (7) - 6,24
6. Drumlak (6) - 6,13
7. Olszewski (4) - 6,03
8. Węgrzyn (7) - 6,01
9. Skrzyński (7) - 5,82
10. Baran (7) - 5,75
11. Świstak (2) - 5,67
12. Radwański (7) - 5,50
13. Bania (7) - 5,26
14. Baster (7) - 5,17
15. Szczoczarz (2) - 4,65
16. Przytuła (4) - 4,59
17. Wawrzyczek (1) - 3,53
Czemu Drumlak jest pogrubiony skoro Bojar ma najlepszą średnią ??:|
fakt pomyłka!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)