A jakim byłby probleme dal Wojtka S wiedząc że Baran jest kontuzjowany wpuścić do na mecz a choćby tylko na 45 minut, by przekonać sie tak naprawdę co jest warty ? Tylko że to niemożliwe, a czemu to wiedzą wszyscy czytający uważnie posty na forum;-)
-
-
Świerczewski chce odejść ?
A ja to widze inaczej.Znowu na tym forum podwaza sie decyzje Stawowego.On jest trenerem i tylko on odpowiada za wyniki.A wiec jesli trener ma wasze zaufanie to dajcie spokoj ze Swierczewskim.
Jak przyjdzie jego czas to zagra a jak nie to tez nic sie nie stanie..
Na koncu rundy bedziecie oceniac decyzje trenera!
Niech odchodzi, byle szybciej. Od początku uważam, że nie będzie z niego pożytku dla naszych Pasów. 100% poparcia dla Stawowego w tym temacie!
Świerczewski z tego co wiem nigdy nieodpuszczał ,gdyby by w formi to druga linia groklinu czy wisły zabardzo by sobie niepograła.
Panie Świerczewski.Nie miał pan kolegów w powietrze wysadzać i łamać im nogi-miał pan za to w ostatnim meczu rezerw być najlepszym zawodnikiem na boisku,tak jak na piłkarza przystało z reprezentacyjną przeszłością.MIAŁ PAN BYĆ GWIAZDĄ PRZECIWKO PÓŁAMATOROM !!!Niestety nigdy pan techniką nie błyszczał i gdy zawiodło przygotowanie fizyczne wyszła pana słabość.Powinien pan wziąć sobie przykład z Wiśniewskiego, Wawrzyczka,Citki którzy to zawodnicy ciężko pracują by wyjść na boisko.Powinien pan zobaczyć jak ci piłkarze siedząc na ławce cieszą się z sukcesów aktualnie grających,nie zazdroszczą im{może troszeczkę}.Są w pełni przygotowani na wejście do gry i tańczą w kółku z całą ekipą po meczu.Bo dla nich dobrem jest CRACOVIA ,jej sukces i zaufanie do trenera że to co robi ,robi dobrze i SPRAWIEDLIWIE !!!{za słowami Citki}.Przyznaje że bardzo bym chciał pana ujrzeć w meczu przeciwko Groclinowi i Wisle jako piłkarza twardo grającego tylko że....jest pan bez formy....Ale może się myle-chciałbym się mylić....
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Pan Świerczewski powinie się zabrać do pracy a nie pierniczyć. BRAWA dla Stawowego. Co sobie myśli ten gwiazdorek? On ma zatrzymać Mile lub atak Wisły? HAHAHAHAHAHAHAH (ten śmiech słychać nad Bałtykiem) Stawowy kolejny raz pokazał że jest świetnym trenerem-wychowawcą. Nie może być tak aby taki gwiazdorek rozwalał skład.
Nasz trener nieustannie realizuje maksyme:
[i]"Szukamy dobrych piłkarzy, ale nie gwiazd, bo siłą Cracovii jest zgrany kolektyw".[/i]
a tu np. odstpil od tej zasady :
Stawowy jest jak beton, zawsze gra soimi pupilkami, czemu się bardzo dziwie, bo jak nie idzie gra to trzeba być elastycznym i dokonywać umiejetnych roszad.Tego sie oczekuje od dobrych trenerów. Stawowy czasem jak zrobi zmiane to sie chce płakać.Tylko jest pytanie czy robi to celowo, czy jest to brak złej oceny sytuacji.
Uwazam ,że jeżeli gorszy dzień ma Baranek to powinien dać szanse Świerczewskiemu ,gdyz w takim razie po co go sprowadzał, żeby brał wypłate za darmo?Przecież widział w jakiej jest formie i jaki ma charakter. Nikt mi nie powie ,że Swir został sprowadzony bez jego wiedzy i aprobaty?
Chyba, że się mylę?
Jest jeszcze pytanie - czemu nie wpuszcza Wawrzyczka,Wiśniewskiego,Szczoczarza,a Citkę tylko na końcówki.?
Jak Świerczewski chce to niech idzie ja tam za nim tesknil nie bede... Wieksza z niego gwiazda niz pilkarz... gdyby prezentowal jakis poziom to dostalby szanse gry jak np.Citko ale on jest poprostu bez formy...
Powiem tak: dałbym mu szansę w 2-3 meczach i wtedy zobaczymy. W sumie nie dziwię się zawodnikowi, z którego niektórzy ludzie zrobili gwiazdę, a tu tymczasem nie mieści się w składzie beniaminka ligi - to dla niego musi być szok. Słusznie stwierdził ian thorpe, że powinien sowja wartość pokazać w rezerwach, wiadomo jednak, że w takich meczach brakuje motywacji. Jak juz powiedziałem - skoro został sprowadzony to trzeba mu dać szansę w 2-3 meczach (zwłaszcza, że Baranek ostatnio troche zawodzi) i wtedy zobaczymy co jest warty... Jeżeli faktycznie ma czekać na swoją szansę nie wiadomo ile to taki układ po prostu nie ma sensu i zarówno dla klubu (po co płacić na darmo) jak i samego piłkarza lepiej będzie by się z nami rozstał. Powtarzam po raz trzeci - uważam, że nalezy go spróbować bo nóz widelec okaże się, że na jego odejściu stracimy....
Panie Gwiazdor - droga wolna !!!
To nie Cracovia chodziła za gwiazdą a gwiazda za Cracovią.
M.... w kubeł nie bulgotać! Widziałem popis gwiazdora na sparingu z GKSem i zaprawdę powiadam wam: droga wolna, płakać nie będziemy.
Wiadomość zmieniona (24-09-04 17:54)
Słusznie się mówi na forum.Wypuszczanie takiego tematu przed trudnymi
meczami Cracovii z Groclinem i Wisłą to celowe śianie zamętu ,aby przeszkodzić zawodnikom pasów przed skoncentrowaniem się przed ważnymi meczami!!!Nie możemy do tego dopuścić.A nawiasem mówiąc ,że
Świerczewski jest lepszy od Citki to jest jak dobry żart.Wszyscy widzimy co
Citko potrafi i co już pokazał.Potrafi być dobrym duchem drużyny i poderwać
zespół do walki tymczasem Świerczewski nawet nie może się załapać na
ławkę rezerwowych.Nawet trener w aktualnej formie nie widzi go w składzie.
Wkrótce Pasy Liderem Ekstraklasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słuszne były głosy, że jedyne co gwiazdor potrafi to ..... siać zament.
nie padło stwierdzenie ze jest lepszy dod Citki, tylko że powinien wejść za Citkę gdy ten schodził kontuzjowany...
NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ JAKA DZISIAJ USŁYSZŁEM!!! :))))))
Jak sie Panie Piotrze "Wielka Gwiazdo" Swierczewski nie podoba,to wypad z baru!
Widzieliscie podobne komentarze Wisni?
Ja nie,a Wisienka tez jeszcze nie gral.
Jakoś go od początku nie lubię. Nadymana primadonna. Na zaufanie trzeba sobie zasłużyć.
Vasago,nie mogę się zgodzić z Tobą w jednym-uwazam ze taki zawodnik by się bardzo CRACOVII przydał ,gdyby tylko BARDZO te barwy chciał reprezentować.CRACOVIA nie potrzebuje tylko silnej I jedenastki-zawodnicy z ławki powinni być nie gorsi a nawet lepsi od grających tak aby gdy nie idzie, zmienić oblicze gry.I takim zawodnikiem powinien być Piotrek.On powinien walczyć o tą ławę na początku gry w PASACH.Jak poczuje się Baran, gdy pomimo strasznie słabej gry Świra wygryzł by go on ze składu.Jak ambitnym jest piłkarzem Baran,to dał ostatnio przykład na Lechu gdy nie chciał zejść z boiska pomimo kontuzji.Przecież "kwas" w drużynie byłby na całego.Problem jest w tym że Świr chce grać,chociaż nigdzie się w meczach sparingowych czy rezerw nie pokazał.Ja bym Świra zostawił, tylko on po rozmowach z trenerami,działaczami,kolegami z drużyny, musi zrozumieć czego się od niego oczekuje i że przychodząc do CRACOVII zaczyna od zera jak np.murzynek.
CRACOVIA musi mieć silną ławę,jeżeli chce się liczyć w rozgrywkach.
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Swierszczu jeszcze powie co o tym myśli... i dobrze...
Może nasz trener zrozumie że nie robi się jak z Szczoczarzem który odkąd przyszedł do Cracovii nie zagrał nawet jednej połowy meczu...
Ostatnio wcale nie gra... chłopak zapomnie na czym polega gra ....
Kur...a dlaczego tylko widzicie w tym wszystkim wine Piotra ?????
Przecież chłop widzi jak ostatnio z formą u Baranka.
Tyz bym nie wytrzymał.
Jeszcze raz pytam : kto jest menadżerem piłkarzy z naszej wyjściowej jedenastki?????
no kto????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)