KSC Qrdwanów - ultrasiki dostały dokładnie tyle biletów ile potrzeba. Żal ci?
-
-
BILETY NA DERBY
Przyjechałem wczoraj z zagranicy, uradowany doniesieniami o sukcesach CRACOVII i nawet pogodziłem się z tym że nie wejdę na derby
(co było trudne) bo nie mam cipa ani identyfikatora
ale jak sie dziś dowiedziałem jak były rozdzielane bilety i że spuźniełem się może ze 3 godziny (bo lista już była zamknęta) i miałbym wymażoną wejściówkę na mecz tylko za okazaniem [b]dowodu osobistego ![/b]
to mnie QRWICA szczeliła bo już odkąd było pierdolenie że się nie wejdzie na derby bez cipów ??!!!
odrobina znajomości i dowód osobisty i [tyle] ...
Craco nie żal mi bo ja na meczu będę;-)
ale chyba Ci co nie maja biletów w tym ja :-( nie beda siedziec w domciu przy filizance kawusi i ciasteczku w dłoni słuchając meczu w radiu.
Trzeba byc pod alga i pochodem iśc pod azyl.
a ja mam zegarek z fontanną....
Idź Pokuś. Dostaniesz pałą przez tyłek i gazem po oczach to może wydoroślejesz.
Wiadomość zmieniona (29-09-04 05:14)
pokuś.. zostaje jeszcze wjazd z bramą..
nie wiećie gdzie można kupić bilety na meczyk derbowy
Pamiętaj Ze Jestes Z Krakowa !!
Pamiętaj Masz To We Krwi!!
Pamiętaj Te Swięte Slowa Nigdy Nie Zejde Na ''PSY"
:):):):):):):):::):):)::):):):):):):):):):):):):):):):P:D:d
w Empiku :)
w piekarni
niema siedzenia w domu zadobrze byscie chcieli ,derby to sobie można nagrać na video wszyscy pod alge
Wiadomość zmieniona (29-09-04 14:34)
czytajcie post powyżej!
czytajcie 2 posty wyżej !
racja RAFAŁ NK popieram wszyscy pod Alge........... mnie tam nie zabraknie i mam nadzieje ze wszystkich prawdziwych Pasiakow tez ...........pozdro.......
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/8_hej_ksc.gif[/img]
Ro Man,co Cie tak na te brame wzielo;)?
możesz jeszcze raz sprostować kwestie kupowania przez ciebie karnetu dla ojca?? bardzo prosze... a po drugie dlaczego piszesz takie farmazony ze karnetów na vip było 80??????????
i tak bedzie za każdym razem?
zamiast bawic się w wielka inkfizycje i wywalać co sie da napiszcie mi na gg o co Wam biega i bedzie po sprawie!!!!!
Pokus ile masz lat, ze nie rozumiesz iz o pewnych sprawach tutaj gadac nie bedziemy i tyle. Rozumiesz?
21 i wiem sporo .sam musze przejechac przez przejebane rejony z wieliczki....ale spox nie chce robic przypału .ale jak Bedziecie cos wiedzieć napiszcie mi na gg ok?
Jake Blues napisał(a):
> bo niektorzy wsadzili w klub kupe swoich pieniedzy, albo czasu,
> albo zaliczyli powiedzmy kilkanascie - kilkadziesiat wyjazdow.
>
100% racji. Wszyscy Ci zapracowali na ten karnet... Niestety, ale przy 520 miejscach jest chętnych co najmniej 20-tu na jedno miejsce, a więc najbardziej sprawiedliwy wybór to według zasług dla klubu. Po prostu - wybór nie może być przypadkowy. Ja pogodziłem się z tym, że mecz oglądnę w TV już wtedy kiedy zobaczyłem terminarz - po prostu od razu wszystko przekalkulowałem i nawet przez chwilę nie łudziłem się, że będę jeden z tej dwudziestki.... Derby jednak każdy z nas zobaczy na wiosnę....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)