Panowie!!!!!!
Powiem jasno i wyraznie!!!!!
Teraz zarty sie skonczyly!!!!
Profesor F. powiedzial,ze gdyby nie fakt ze Comarch przejal ponad 30% akcji klubu to by sie wycofal.A tak to mosi z tym problemem cos zrobic i to szypko!!!
Nie rozumiem tego!!!!
Od 20 lat jest pirwszy raz szansa na to aby Pasy graly w przyszlosci w Ekstraklasie a wy to wszystko niszczycie!!!
Jeszcze morderstwo jakiegos niewinnego chlopaka!!!!
To jest ku.... jakis absurd!!!!!!!!!!!!!
Albo sie Kur... wszyscy wezma w garsc i cos z tym zrobia,albo za rok bedziemy chodzic na mecze IV ligowej Cracovii.
Mam nadzieje ze kazdy sie zastanowi nad tym co napisalem i sam dojdzie do jakis wnioskow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cracovia Pany!!!!!!!!!!
-
-
Apel Do Kibicow Cracovii!!!!!
Skąd wiesz, że Profesor tak powiedział?
ALE DO KOGO PISZESZ TE SŁOWA ,TRZEBA IŚĆ I ROZNOSIĆ ULOTKI PO NOWOHUCKICH OSIEDLACH Z TYM APELEM --- TAK TO MOŻEMY SOBIE PISAĆ TY DOMNIE A JA DO CIEBIE
Skad wiem ze Prf. tak powiedzial?
Bo mi sam Prezes o tym mowil wczoraj.
I to nie jest jakis moj wymysl!!!
Ulotki??
Tu trzeba radykalnych zmian i dzialan!!!
Tak jak to mialo miejsce w np.w Angli.
Dali sobie rade?Dali!
A ja mam szczerze mowiac w @!#$ tych bandytow.
I czy kibicuja Cracovii cze innemu klubowi.
Dawniej to huliganka byla inna.
Byla selekcja,to byla elitarna grupa ludzi.
A teraz ?
Kupa szumowin i zlodzieji.
A Ty wiesz, że może i to jest pomysł? Ulotki, plakaty, może nawet jakieś "pacyfistyczne" vlepki?? Mogłaby byc z tego jeszcze dodatkowa korzyść - poprawa wizerunku kibiców Pasów w oczach przeciętnego krakowianina!
To że Profesor tak powiedział czytałem też w którejś z gazet
i jeszcze jedna bardzo Bulwersujaca sprawa!!!!!
Dzisiaj w Klubie znajomi opowiadali jak ich synom ukradli kibice Cracovii Koszuliki Cracovii!!!!!!!!!!!
Ci mali chlopcy graja w trampkarzach!!!!!!!!!!!!
To jest poprostu skandal!!!!!!!!!
I takich debili przyjmujemy na naszym stadionie!!!!!!!!
Przecież muszą mieć dla pretekstu do zadymy koszulki. A to, że okradają własny klub to bez znaczenia skoro nic im nie przeszkadza demolować "własny" stadion. Słowo własny dałem w cudzysłowiu bo trudno mówić, że to stadion ich ukochanego klubu.
Cenzura
jak byscie mieli mądrych Kibiców to byscie nie mosieli roznosic Ulotek
KSCLUJ!
Juz ci pisalem w innym temacie,ale moderator wywalil...
NIE POMYLILY CI SIE ADRESY W PRZEGLADARCE?
TYLKO PASY!!!!
aki zgadzam sie z tobą w 100%
===AvE CrAcOvIa QrDwAnÓw====
ULOTKI to bardzo dobry pomysł
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)