Boola nie tnij ;)
Wiadomość zmieniona (18-09-04 00:09)
-
-
Skrzynia - Citko (czyli temat zbiorczy o relacjach w drużynie)
Nie ma odważnego?
tylko bez nerwow panowie.Mecz wygrany wypic kilka piwek i bez klutni prosze..........
Pewnie jest problem, pytanie co w tym momencie jest lepsze dla klubu. Może jednak lepiej temat odpuścić dla dobra sprawy. Prawda czasem zabija. Ale podkreślam że sam nie wiem!
CRACOVIA PANY!!!!!
O, kolejny temat o tym samym! :-)
Zostawię swój wpis, bo i tak zaraz tematu nie będzie!
Może poczekajmy na oficjalną wypowiedź Skrzyni?
Wprawdzie zostanie usunięta przez moderatorów, ale może ktoś zdąży szybko skopiować... ;-)
Nie o klotnie chodzi, po prostu szanujmy sie na wzajem, zostalem potraktowany gorzej niz jakis 7-kotow czy browarnik na wlasnym podworku. Nie mozna sobie na to pozwolic. A moderatora, ktory usunal ten temat juz nie ma na necie?
Co to znaczy "lepsze dla klubu"?! Chcemy znac prawdę, by miec o czym dyskutowac przy piwku przez weekend! :-)
Okazuje się, że atmosfera w drużynie nie jest najlepsza, a my mamy prawo wiedziec o tym.
Precz z cenzurą.... ale powtórzę że prawda potrafi zabić. Z drugiej strony skoro sprawa się "rypła" to powinna być wyjaśniona. W przeciwnym razie zostaną kwasy. Dodatkowo tylko patrzeć jak "koledzy" z ciemnej strony mocy zaczną prowokować w tym temacie.
CRACOVIA PANY!!!!!
bart1906 sorry ze akurat trafilo na ciebie temat polecial glownie za tekst tyupu "kto widzial ten wie..." wiem wiem za szybko i za ostro jeszcze raz sorry , sam widzisz co sie dzieje po i przed kazdym meczem... najlepiej bedzie jak zaczną obowiązywac tematy zbiorcze... a temat jest bo cos sie wydazylo..ja nie wiem co.. poczekajmy az ktos kto wie to napisze...niech bedzie to temat zbiorczy (dodaj do tytułu).. acha nie ma mnie juz na necie... wrocilem na chwile... i juz mnie nie ma... dobrej nocy i bez nerwow
OK Boola.
Nie mialo byc "kto widzial ten wie" tylko nie chcialem od razu pisac ze powiedzial "spier..." bo moze zle odebralem, i jakby wiecej osob sie wpisalo to znaczyloby ze jednak zle nie odebralem (nie omylkowo :( ) i chyba rzeczywiscie mialem racje.
I dobrze by bylo gdzies umieszczac jaki temat za co polecial, albo jaki ban za co itd itp, bo za komuny to tak bylo ze nie wiadomo bylo za co sie siedzi, ale to juz mamy za soba.
Pozdrowienia ! ! !
jesli tak powiedział Skrzynia do Citki to raczej sam powinien po dzisiejszym meczu ..................... bo kiche zagrał. W dyniach sie im przewraca?????
Może tak przy okazji znajdziemy odpowiedź na różne pytania, w tym np. na przyczyny bulwersacji Misia co do poczynań kadrowych trenera. Tak ogólnie rzecz biorąc, może takie fakty jak ciągłe wstawianie od pierwszych minut Piotrka Bani, który praktycznie przechodzi obok każdego meczu, nie wypróbowanie w ogóle Wiśniewskiego, czy forsowanie Marka Bastera na upartego na obronie, albo z innej beczki upychanie na siłe Rasiaka w ataku reprezentacji... Może to nie jest wynikiem tego, że trener jest na to uparty i dla niego tak jest najlepiej??????
A dlaczego nie gra Świr??? bo nie chciał i nie chce go w ekipie nasz Treneiro a Wodzu sie uparł i co teraz???
A jak myślicie kto jest menagiem Bani , Bastera , Barana i innych co mają pewny plac bez względu na formę??????
O co wogóle chodzi jesli mozna spytac? :)
Chyba jestem niekumaty ;)
Pytać można,ale delikatnie, żeby nie ugodzic kogoś w honor. Jeśli faktycznie Skrzynia tak się zahcował, to ma cos z głową i potrzebny jest lekarz od zaraz. Zazwyczaj prywatne niesnaski zawodnicy zostawiają w szatni. Jeśli Skrzynia ma coś do Citki, to może być poważny problem dla DRUŻYNY.
wróciłem ;-)
Ma , nie ma... moze to sprawa jednorazowa... poczekajmy wyjaśni się!
Po raz pierwszy z różnych powodów dopiero dziś widziałem naszych w C+. Zwycięstwo sieszy jak licho, bramka Drumiego zajebista, akcja przy drugiej bramce super, natomiast z ujęcia kamery po pierwszej bramce widać jak MC coś mówi do Skrzyni a ten mu odpowiada kurwa spierdalaj. Fakt że Skrzynia wcześniej spitolił co najmniej trzy piłki, co zresztą nie omieszkał wypomnieć Laskowski ale czy to ma znaczyć, że w drużynie są nieporozumienia? Jeśli tak to jestem szczerze zdumiony i zaniepokojony.
Jak mozecie!!!!!!!!!!!!Na Piotrka tak najezdzac.Niewazne jak gra, jest prawdziwym Cracoviakiem.Wezcie sprowadzcie ronaldo.... co on moze wiedziec o Cracovi????Piotrek nas reprezenuje,jest naszym kapitanem .A dzisiaj to on byl najczesciej faulowany, szukal gry , chcial cos zrobic, strzelil bramke!!!!!Dal nam 3 pkt, spokoj przez 20 min przed koncem meczu.Oby tak dalej.Najezdzac na baniowego.A ja mam was w d..pie.Co za frajerstwo.Jeszcze sie podpiszcie ze takiej wiary nie ma nikt..........Zrobmy z Cracovi real, bedziemy wszystko wygrywac.O to wam chodzi???????????????????
Nie, nie chcę Realu w Krakowie, bo pojedziemy do Leverkusen i dostaniemy "trójkę" w plecy! :-)
Może jestem sentymentalny (przy tym nie widziałem meczu z Lechem), ale od spotkania z Podbeskidziem pluje w twarz każdemu, kto źle mówi o Baniowym, więc uważajcie! :-)
Wygląda na to, że kadra B uderzyła komuś za bardzo główki... Przykre to.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)