"...wstajecie" ;)
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
W drogę...!!!
jazda!!! :):):) piwa zmrozona.. kanapki robi mamusia :P :)
kurwa ale zimno
no już się spakowałem teraz tylko czeba załatwić % i będzie git zaniedługo na dworzec...Kolejorz nadciągamy !!!Lech Areczka Cracovia...
wszystko pieknie ladnie , ale jak na dworcu bedziemy wiedziec ze ten to net itd ?;))))) KAZDY ROBI PLAKIETKE Z NICKIEM NA FORUM !!!! :)) pozdro
"czy kibice lecha beda wobec nas dobrze nastawieni?? czy nie rozpoczna wojny z nami, pocieszajac sie swoimi przegranumi ?? bo nie wiem czy jechac..."
Nic się nie bój jak Lech przegra będę się czieszył ze zwycięstwa Cracovii a jak Lech wygra to będzie DWCH ;)))).
hehhehe
Mam nadzieje, ze dzisiaj zobacze mase niebiesko-bialych i bialo-czerwonych koszulek. Super ze przyjezdzacie ;)) Stworzymy naprawde super widowisko. Mam nadzieje ze PRZYJACIELE z Arki tez dojada ;)))
Pozdrawiam i do zobaczenia dzisiaj na Bulgarskiej ;)))
Hej, Hej Kolejorz!!!
Hej, Hej Cracovia!!!
Nadciagamy na dworzec!!!!Pozdro dla Lecha...
no to chyba odjeżdzają :)
w pociągu jest około 350 ludzi... no troszkę więcej
Kurde,ja powinienem tam byc,bez kitu!!!!
Ale ta cholerna praca
Jakieś wieści z pociągu? Dotarł już ktoś do Poznania?
ja che do Poznania... boże.. poplacze sie zaraz... :( kurwa mialem tam jechac...
Mieli półgodzinne spóźnienie z Wrocka. Ktoś wybił szybe w pociągu obok i czekali na policje.
i znowu wychodzi na jaw że nasi "kibice" muszą narobić syfu! A potem moja mama czyta że kibice cracovi to kibice cracovi tamto!!!!! czy nie można powstrzymać czegoś takiego. jeszcze zrozumiem żezostali sprowokowanie pszez innych kibiców ale nikt mi nie powie ze kolesia sprowokowała babcia siedząca w pociągu obok, moge zrozumić że po pszegranym meczuktoś jest wqrwiony i zrbi coś głupigo ale to jest poprostu głupota!!
w pociągu działy sie różne rzeczy..............czasem śmieszne ale czasem też przykre..ale za to na stadionie było miodzio;))) teraz idę odsypiac nieprzespaną noc...;-))) pozdro
"A potem moja mama czyta że kibice Cracovi to kibice Cracovi tamto!!!!! "
hehe ;)))))))))
Pociag Rulez! (mimo ze jestem wytyrany ze hej)
[img]http://www.republika.pl/ptjv/pociag.JPG[/img]
PS: Zamieszczony rysunek jest tylko poglądowyi w zadnym wypadku nie odpowiada tempu poruszania sie naszego wehikułu z Poznania!
Heh:)Rock co nie, że jechaliśmy spowrotem z zawrotną prędkością??!!:)))Bo mi nikt nie chce uwierzyć:))))
Pociag zapier.... jak trzeba:) Tylko do momentu wszyscy mieli to gdzies, bo spali,a jak sie obudzili to juz bylismy kolo Zabierzowa...Czy ja zle widzialem czy sporo naszych zostalo na dworcu w Poznaniu???!!!
koteja: gowno prawda bo kamieniem nie dostala babcia...tylko kto inny...a na dworcu we Wrocku to tak nas prowokowali ci co stali na peronie ze(+psy) ze mozna bylo ze skory wylezc...(bo srodkowy palec to nie jest powitanie??)....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)