a ja tam jade sam :) tzn z Wami pociągiem specjalnym, niech wiedzą ludki,że w Olkuszu też kibicują CRACOVII!!! W sumie bedzie mi troszki łyso bo to mój pierwszy mecz CRACOVII i nikogo z Was nie znam, ale myśle, że jakoś przełamiemy pierwsze lody ;)
Żeby uparcie trwać przy swoim poglądzie musisz wykluczyć wszystkie inne opinie. Linus Torvalds
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
oj napewno, napewno.............a ile masz lat??? ;-)))))))
buli.. hehe na to wyszlo ze ja tez jade sam.. ahah :):) a wiesz ze za pierwszym razem bedziesz chrzczony :)
buuuu.......ja też jadę pierwszy raz na wyjazd.....ale jestem dziewczyną to obejdzie sie bez "chrztu"....:P
no szykuja wam sie chatki-kopulatki ;-)
Kojo ty też bedziesz chrzczony jak to nazwałes ;))) nie pokazuj mi sie na oczy ! :D
ma ktoś wolne miejsce w aucie albo busie bo na pociąg się nie wyrobię...
ICHKERIYA jak by ktos mial miejsce to by to juz dawno na forum bylo , ale nie ma wiec pewnie nikt nie ma miejsc , ktos tez napisal ze wyszlo by po 70zł wiec sam widzisz ;)))
jeszcze się łudzę........
dziewuchy też chrzcimy ...;))))))
tylko trochę inaczej ;))
Łysy?? my sie znamy??? Ze starego jestes?? A tak pozatym to ehehe.. w Tym roku mam zaliczone Polkowice.. wiec niebardzo mi na chrzty sie zapowiada :)
Kojo no ze starego a Polkowice mnie obchodza CHRZCZONY BEDZIESZ ! :)) odezwij sie do mnie na maila i podaj mi tam nr GG do ciebie :P pozdro
masz xxxxxx a majla niebardzpo masz wiec sie ty odezwij ehehe :P
Wiadomość zmieniona (16-09-04 21:13)
a tak pozatym to po 3 piwkach mnie mozecie chciac nawet 6 razy :P
Ja też tam będę!
Poznańskie piwo już się chłodzi :P
nie wiecie czy jest jakas kontrola osobista przy wsiadaniu do pociągu ?
zawsze jest , jutro osobiście będzie wszystkich sprawdzał pułkownik zUBer
Dzisiaj popoludniu w klubie bylo 160 osob ponad, w Enigmie 40. Czyli 200 na bide jedzie!
A mysle ze spokojnie sie zblizymy do 300 (na tyle jest pociag przewidziany).
ot tak do pijących :
tylko nie zeżygajcie całego składu ;)
aha i żadnych śpiewów bo kolega Rock będzie spał :))))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)