czy ktoś wie ile jest zapisanych osób w klubie????
-
-
Pociąg specjalny do Poznania! - zbiórka: piątek, godz. 9.15
Niedługo będzie o trzy osoby więcej!
Do zobaczenia w pociągu!
no zapisywać, zapisywać sie ludziska.........ehhh,żeby was namawiać na taki wyjazd...dajcie spokój i do klubu!!!!! WSZYSCY!!!!
jak ktoś będzie miał jakieś info na temat ilości chętnych zapisanych na Wielickiej to PISAĆ!!!!!;-)
Wiadomość zmieniona (16-09-04 12:26)
Dzisiaj dzien prawdy - mysle ze 3/4 z tych co maja jechac zapisza sie dopiero dzis.
Czyli mozna sie jeszcze dzis zapisywac???ale do ktorej i gdzie?odpiszcie bo bardzo chce jechac!!!
do 18 można przy kablu...
Była mowa że do 15 !!!!
Kto może niech nie zwleka do 18, lecz jeszcze przed 15 (pora potwierdzenia pociągu) się zapisze!
wie ktos ile osob jest zapisanych??
poki co w klubie zapisanych jest 150 osob..
Eeee wystarzy tylko 150 ? :/
kiedy będzie wiadomo czy pociąg jest pewny ?
StaryKibol odezwij sie na PW :P
Dzwoniłem dzisiaj do klubu okolo godziny 11 powiedzieli mi, że pociąg jest pewny na 80% i jak nie mogę się zapisać (bo naprawde nie dam rady), żebym przyszedł na dworzec w piątek. Wziołem sobie już urlop i na 99% jade, będzie to mój pierwszy mecz CRACOVII na żywo i w dodatku wyjazd, mam nadzieje, że nic mi nie grozii ;)??? Wejdę na stadion jesli nie mam chipa i ID CRACOVII?? Dajcie znać co i jak, bo sie potkręciłem tym wyjazdem na maxa.
Żeby uparcie trwać przy swoim poglądzie musisz wykluczyć wszystkie inne opinie. Linus Torvalds
Wiadomość zmieniona (16-09-04 15:34)
wejdziesz.......sie nic nie bój;-)))
150 osob na taki mecz? ciekawe ile osob jedzie autami... To ja polecialem w poniedzialek rano przed szkola sie zapisac bo sie balem ze miejsc juz nie bedzie a tu taka lipa? Mam nadzieje ze bedzie nas ponad 600. Chociaz patrzac na liczby to malo prawdopodobne...
Witam...
Dzięki [b]pożyczce[/b] jakiej niezależnie od dotacji udzielił organizatorom wyjazdu Zarząd MKS Cracovia możliwe było spełnienie warunków PKP i opłacenie już dzisiaj kosztów wynajęcia pociągu specjalnego.
Oznacza to, że [b]pociąg specjalny na mecz Lech Poznań – Cracovia odjedzie w piątek do Poznania[/b].
Zbiórka: Dworzec Główny, piątek, godz. 9.15
Więcej w Biuletynie Teraz Pasy!
Pozdrawiam
Crac
ufff.........JEDZIEMY!!!......;-)))))
Każdy kto się jeszcze nie zapisał może zrobić to jutro na peronie przed odjazdem pociągu.....
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
ja i kumpel zapiszemy się jutro....
namawiam jeszce 2 następnych
ok 1 już namówiony (teraz piłka jest po stronie jego kierownika)
Wiadomość zmieniona (16-09-04 17:41)
No to jazda jedziemy !!!Lech Areczka Cracovia !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)