Górniku,przepraszam Cię za bande gnojów.....za wulgaryzmy,za płyty i butelki-szacunek ze względu na przeszłość !!!!
Niestety,okazało się że stadionem rządzi grupa matołów którzy nie mając pojęcia czym jest CRACOVIA przychodzą na mecz wywoływać zadymy.
Jak można zapanować nad nimi ,jak bijemy się miedzy sobą .Dlaczego nikt nie napisze że wczoraj na meczu doszło do dużej bijatyki pomiędzy Starym Miastem a Nową Hutą [o ile dobrze kojarze to były oś Piastów,Oswiecenia].Jak jest taka mozliwa rzecz na trybunach-w sektorze B
?!Jakiego my starsi kibice oczekujemy szacunku do Górnika za stare czasy jeżeli cześci matołów chodzi tylko o wywołanie zadymy na stadionie.Jak zobaczyłem skakajacych przez siatke małolatów którzy w dupie mieli mecz i doping a dązącym tylko do napieprzania sie z gośćmi mającymi załozone takie same koszulki to oniemiałem.
Tak naprawde to nikt nie panuje nad tą bandą gnojów......
I te gnoje-jak pisałem już wielokrotnie-naszego forum nie czytają...
STARY PROKOCIM - HEJ HEJ CRACOVIA !!!
-
-
Komu podobał się doping Górnika???
A ja stojąc w młynie prawie nie słyszałem Górnika, wszystko zależy od perspektywy siedzenia, jakbyśmy mieli nie łuk, a równoległą trybune do murawy to było by znacznie lepiej słychać.
Długo czekałem na wyjazd na Cracovię. Byłem na Wiśle Hutniku i Wawelu (PP). Najlepiej było na Cracovi. w sumie spoko wyjazd.
Pozdrowienia dla wszystkich fanatyków swoich Drużyn
Jak dla mnie to największym zaskoczeniem i chyba niespodzianką była możliwość posłuchania światowej sławy wirtuoza skrzypiec :) NK
A doping z naszej strony był niezły, u Was najlepiej podobało mi się to gdy na początku meczu cały staion równo klaskał i zaśpiewał Hej, Hej..... Wtedy wyszło równo i najgłośniej.
KSG_FAN
ian thorpe - 100% racji
Duże brawa i pozdrowienia dla Górnika.
Większość ludzi robiących bydło to goście zamroczeni alkoholem.
Jedyna rada - nie wpuszczać pijanych i zaostrzyć kontrolę przy wejściu. Piszę to ze smutkiem bo jestem przeciwnikiem działań prewencyjnych uderzających w Bogu ducha winnych ludzi. Nienawidzę wybebeszania kieszeni i obmacywanek ze strony ochroniarzy. Niestety, nie ma innej rady. Pijanych nie wpuszczać, wyłapywać gorzałę - może będzie trochę lepiej. Jeśli nie, to co pozostaje - podwyższać ceny biletów (nieee!)? W samodyscyplinowanie się kibiców nie wierzę. A kretyńskie śpiewki na Wisłę czy inne żenujące okrzyki (coście tak cicho itp.) powinny być zagłuszane dopingiem podawanym przez nagłośnienie. Parę głośników i instalacja to koszt, który nie doprowadzi Comarchu do plajty a wizerunek klubu będzie zupełnie inny.
KILKA UWAG NA TEMAT MECZU KSC - KSG:
-coście tak cicho?? nie wiem co za pierdiolony debil wyskoczyl z takim tekstem
-doping KSG było dobrze słychac nawet na młynie, za to dopingu z C lub B to wcale nie słyszałem lub był bardzo mizerny
-widac ze Górnicy obyci są w pierszej lidze
-za dużo zwisły
-kuwa ja chodze na CRACOVIE a nie na ANTYwISLE głupki!!!
-fale to można robić jak coś się świętuje!!
-za dużo LOKOMOTYWY (myśle ze 4-5 razy w meczu wystarczy)
-za mało śpiewaliśmy m.in nie było HYMNU TRIADY!!! , a "NIKT NA NIE ZROBI NIC" było tylko 2 razy
respect dla GÓRNIKA , dla 40% Młynu i dla 10% innych którzy byli na ZŚ.
reszta wypadła mizernie!!
Pozdrowienia dla wszystkich!!!
Jak dla mnie doping Gornika byl zajebisty,zorganizowani byli niezle,no i ta flaga,rozjebala mnie,z mojej perspektywy(mozege sie nARAZIC)TYLKO U NAS SIE DARLI(SEKTOR D)
I JESZCZE JEDNO PYTANKO:JAK WSTAWIACIE TE ZDJECIA ITP?
TO MOJ PIEWRSZY POST WIEC JESTEM LOL NARAZIE
w polu podpis dajesz : [img]adres url obrazka[/img]
Górnik zaprezentował się bardzo ładnie ale niezapominajmy że są oni obyci już długo w extraklasie. Najbardziej zszokowały mnie bluzgi oraz coście tak cicho... :/ myślałem że po tym meczu bedzie duży szacunek między naszymi klubami niestety się myliłem :/
hm...czytam to i czytam i nie moge wyrozumiec. Ja bylem na C. Dookola szalejacy doping, darli sie i klaskali wszyscy.
Miedzy ok 60-75 min caly stadion robil kociol prawie jak na Podbeskidziu (zgaszony niestety nieczujnie -sorx oprawcy- odpalonym wielominutowym pokazem -BTW najlepszym chyba na Pasach w calej historii...- pokazem pirotechnicznym) ktory najpewniej trwalby do 90 minuty gdyby nie wspomniane...
Gornik bardzo dobrze ale nie ma powodu w jakies kompleksy wpadac. Nasi na wyjazdach potrafia podobne show robic jak nie lepsze. Przypomnijcie sobie Belcahtow na wiosne.
Jedyny wczorajszy problem to bluzgi czesci ludzi (w koncowce) na Gornika ...to juz efekt naglego naplywu setek (jak nie wiecej) nowych malolatow.
To trzeba malolatom zaczac tlumaczyc do kogo trzeba miec szacunek, zeby sie nie zdarzylo ze gowniarze zaczna bluzgac na Lecha czy Polonie jak do nas przyjada.
jak już napisałem w innym temacie...doping Górnika bardzo dobry
zgadzam sie że Coscie tak ciicho nie było potrzebne, natomiast jak zaraz po tym rykneli TORCIDA to byl to ich najglosniejszy okrzyk na tym meczu. (oczywiscie niczego nie ujmujac glosnosci reszcie okrzykow/przyspiewek)
to taka prowokacje byla:):):)
a tak wygladał mecz z naszej perspektywy :
http://www.askl.eu.org/~jaceksg/gallery/galleries/01_cracovia-ksg/24.jpg
http://www.askl.eu.org/~jaceksg/gallery/galleries/01_cracovia-ksg/26.jpg
http://www.askl.eu.org/~jaceksg/gallery/galleries/01_cracovia-ksg/36.jpg
http://www.askl.eu.org/~jaceksg/gallery/galleries/01_cracovia-ksg/39.jpg
http://www.gornik.zabrze.net.pl/foto_cracovia_gornik_0405/2/05.jpg
http://www.gornik.zabrze.net.pl/foto_cracovia_gornik_0405/2/17.jpg
Wardar rację ma, nie raz przecież łatwiej dopingować na takim wyjeździe w kilka setek, niż u siebie. Co nie zmienia faktu, że nasz doping był bardzo dobry i mógł sie podobać.
pozdrawiam
Ten cholerny automat zmienia w tych adresach małe "C" na duże. Trzeba poprawić żeby działało.
pozdrawiam wszystkich kibiców Pasów i Górnika
wasz doping był naprawde piorunujący a szcególnie te Hej Hej... w pierwszych minutach aż mnie ciarki przeszły wtedy wyszło wam to najlepiej najrówniej i najgłośniej
co prawda te butelki i piosenki nie były za przyjemnie ( my wprowadziliśmy na naszym młynie taką zasade że nie przeklinamy na gości nie prowokujemy ich i staramy sie nie dać sprowokować )ale wszędzie nawet u nas znajdzie sie pare osób które to oleją i zrobią po swojemu ( tego chyba nie da sie wytępić ) bo z głupotą sie rodzi a nie zdobywa więc ja większej uwagi na te zdarzenia nie zwracałem bo nie wszyscy kibice są tacy jak te grupy prowokatorów.
to nie gówniarze tylko stare buce sam jestem mlody ale niebluzgalem qwa na górnik kumple tez nie !
dobra ja tam uwazam ze doping GORNIKA byl fajny! ale MY nie mamy czego sie wstydzic! jak zauwazyl Adam KSG nasze klaskanie z Hej Hej CRACOVIA jest po prostu super!
zgodze sie z przedmówcami
Wasze " hej hej ....." wywoływało dreszcze, robiło wielkie wrażenie
To nasz eheeej z wioskowego zawołania stało się dzięki lokomotywie piorunującym przebojem.
A tak "mało" było trzeba :))
Ale dalej trzeba pracować i udoskonalać wszystko co dobre i tępić co złe.
Kumkowaci wiedza o co chodzi ! :)))))))))
Dla KSG szacunek od wielu lat.
Pamiętam nasz wyjazd w 1984 - mieszaliśmy się na stadionie jak to na zgody przystało!
Oby to kiedyś wróciło.
Nie martwcie się kilkoma debilami - u nas to jednak mniejszość.
pozdrowienia dla prawdziwych kibiców
młyn GÓRNIKA był naprawdę super , oczywiście nic nie ujmując naszym ja nadal uważam , że nasz doping był lepszy w 95/96 roku jak były ostatnie derby!!!!!!! Pamiętam wtedy pieski uczyli się od nas jak przez 90 minut dopingować!!! A teraz jest OK ale za mało przyśpiewek np. stara i dobra(moja ulubiona) w naszym hrabstwie na kałuży i wiele innych.
SZACUNEK dla KSG i kumatych z KSC !!!!!!!!
CRACOVIA 24h!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)