Górnik prowadził doskonały doping w pewnych momentach o wiele lepszy od naszego. a ich sektorówka zrobiła super wrażenie!!! widać że w pierwszej lidze grają od lat. czy ktoś wie ilu ich było??? szkoda że nic nie odpalili pozdro dla KSC i KSG
-
-
Komu podobał się doping Górnika???
Doping mieli bardzo dobry czasami o wiele głośniejszy od naszego.
bylo nas ok. 600; wasz doping tez robil wrazenie. My odchodzimy od pirotechniki, bo sylwestry w ciagu roku jakos sie nam nie widza.
Owszem podstawowe atrybuty race, czy stroboskopy wchodza w rachube... ale czasami przeszkadzaja.
Kto nie skacze ten z polciji hej hej:)
Według mnie Górnik zaprezentował się super , śmieszne były te śpiewy coście tak cicho.... , bo w wielu momentach byli zdecydowanie głośniejsi niż my.Wypada również przeprosić fanów Górnika za przedmeczowy "występ" kilku buraków rzucających butelkami.
Pozdrowienia dla wszystkich fanów Górnika i do zobaczenia w Zabrzu na GTS
dla mnie doping gornika extra..nie rozumiem spiewow coscie tak cicho byly bez sensu...:(
Mniej naskakiwania na drużynę, więcej dopingu. W decydującej fazie meczu byliśmy cicho (poza żenującymi piosenkami o GTS - co nasi gracze z tego mieli?)
bo tak byloby zajbiscie gdyby na c i na b tez byly megafony zeby slyszeli co swistak mówi to by dobrze szlo a vip to ..... zatrzymuja fale jako jedyni na stadionie siedza niecierpie tego sektora !!!
Wiadomość zmieniona (11-09-04 12:37)
Siedząc na B od Kałuży mogę stwierdzić że się prezentowali bardzo dobrze, dobra organizacja. Pozdro KSG
to nie jest wina megafonow chociaz racja, moglyby byc lepiej rostawione
problem to ludzie, pod slupem na luku miedzy D i C bylem przez 10 min, slyszalem swistaka ale ludziom sie jakos spiewac nie chcialo, 2/3 sektora D spiewa a ta 1/3 kolo C juz w ogole
ale jakby byly 4 megafony 2 na d i na b i na c byloby lepiej
a kupisz je ?
jkabym mial kasy tyle to chetnie
Górnik wypadł świetnie, przygotowali się do wyjazdu. Fajnie wyszło po meczu "kto nie skacze..."
Doping GÓRNIKA niezły,ale nie zapominajcie,że byli oni w sile 600 osób,więc spiewali równo i wszyscy,dlatego efekt był za.....ty,u nas niestety doping był szarpany ale fajnie to czasami wychodziło
Mniej bluzg na Zwisełke i ogólnie mniej bluzg na przyjezdne druzyny i bedzie git!!!!
Osobiscie WSZYSCY "PRAWDZIWI" KIBICE przepraszamy Górnika za postawe naszej dzieciniady(przed meczem),nie robiły tego osoby dorosłe,to smarkateria,gówniarstwo.Z nimi też trzeba zrobić pożądek!!!!!
1. Król Maciuś, przypominam mojego posta sprzed meczu, a przecież nie chciałem mieć racji
2. KSC, ja siedzę na VIP, mam zdarte całe gardło, ale od 80 minuty nie słyszałem z 'właściwej strony El Paso' po prostu nic.
Dobra, ale nie chodzi o to, żeby się nawzajem oskarżać, tylko: dać spokój z krytyką naszego trenera i agresją wobec naszych graczy (w ocenach Bani, Gizy i Baranka niektórzy dali w skali 1-10... po 1 punkcie! Nie chciałem wierzyć własnym oczom, bo były tam ksywy poważnych ludzi z tego forum, które miłosiernie przemilczę)
I nie siedzieć cicho, kiedy ważą się losy meczu, ****** i ^^^^^ i !!!!!! (sorry, nie wypada mi powiedzieć pełnymi słowami, co mam na myśli)
Bukmacher
..::fan::..
Sobota 11 Wrzesień 2004 11:10
--------------------------------------------------------------------------------
Gra piłkarzy obu drużyn dobra! Doping konkretny ze strony obu grup! Bardzo mi sie podobalo! Mam nadzieje ze jeszcze tma zagoszcze! PS. niepotrzebne było ,, Coś cie tak cicho wy k**** coś cie tak cicho`` niewiem po co to i w jakim celu
Wasz doping byl calkiem niezly, ale czasami za dlugie przestoje.Naszego nie bede oceniac bo trudno to z naszej perspektywy. Jednka ogladajac powtorke emczu w TVmoge powiedziec, ze bylo nas calkiem niezle slychac.
Kto nie klaszcze ten za rucehm hej hej:)
doping Górnika naprawde świetny!
Przyjechali sporą ekilpa i zaprezentowali sie naprawde godnie.
Gratulacje!
w czasie przerwy poszlem z kumplem pod klatke Gornika i stalismy tam jakies 5 min. Takiej zoorganizowanej ekipy to jeszcze u nas nie było !!! Zreszta sa z tego znani piosenki roznorodnosc dopingu !!! wszystko zajebiste naprawde bylem w szoku !!!! jeden chlop z mlynowy siedzial na kratach on tam jest poprostu Bogiem a u nas ????!!!! wbija sie nie wiadomo kto zadupcony jak swinia poprostu dramat !!!!! i te spiewy cos Cie tak cicho.... nie rozumie naszego mlynu według mnie 40 % nie powinna w nim byc !!!! KSG byl miejscami glosniejszy od nas !!!! spoko ekipa i wstyd mi za nasz mlyn sorki za czesc mlynu !!! POZDRO Żabole !!!!
KTO NIE KLASZCZE TEN ZA RUCHEM HEJ HEJ NAPRAWDE DOBRY TEXT
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)