Co prawda liczylem na remis ale po tym co wiedzialem Cracovia powinna wygrac szkoda ,ze nie ma punktow za styl w jakim sie gra ...
Ale to co dzis zagrala Cracovia mozna byc spokojny o jej przyszlosc.
Temat odliczania zamkniety ale widac ,ze tez ma sens .sam sie zastanawiam jak dzis usne skoro tyle adrenaliny we krwi.
-
-
niesprawiedliwy remis
Może jak będziemy mieli napastników z prawdziwego zda..... .
po co zakłądasz kolejny temat o tym emczu ?
czy nie możesz wpisac się np. w temacie krisa ?
Sprawiedliwy remis. Cracovia nic wielkiego dzisiaj nie pokazała.
wwf, niestety masz rację....grali kiszkę...:(
2 połowa jeszcze nie taka najgorsza...
piękna poprzeczka....niestety tylko poprzeczka
WWF może masz rację, może nie... Ale przestań wypisywać na inym forum teksty typu: "Oby Cracovia miala jak najmiej punktów".... Piszesz tam to pisz! A może tWOI koledzy nie chcą podjąć dyskusji...
Tak na chwile wpadłem, bo meczyk oglądałem. Nie będe się u was wpisywał na forum. Bo to nie miało by sensu. Jeszcze na Forum Wisłay posądzili by mnie o bycie za Cracovią
to jak sie masz nie wpisywac to sie nie wpisuj i kurwa wypierdalaj nie mamy humoru...
WWF dostał bana na forum Wisły za lizanie dupy legionistom, pisał co innego na forum islacim a co innego na leigijnym, teraz funkjonuje jako www1 czy jakoś tak. Także nie dziwi mnie to co tu pisze:).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)