Oceniamy w skali 1-10!! "0" nie miesci sie w tym przedziale!!!!
skład Cracovii:
Cabaj -
Radwański -
Skrzyński -
Węgrzyn -
Świstak
(59' Baster) -
Bojarski -
Giza -
Baran -
Nowak -
Drumlak -
(59' Citko) -
Bania -
Grał jeszcze Wawrzyczek ale tylko kilka minut
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 04/05 - 5 kolejka (Górnik Zabrze)
Cabaj - 7
Radwański - 7
Skrzyński - 7
Węgrzyn - 5
Świstak - 5
(59' Baster) - 5
Bojarski - 5
Giza - 3
Baran - 2
Nowak - 2
Drumlak - 2
(59' Citko) - 6
Bania - 4
Cabaj - 7
Radwański - 6
Skrzyński - 7
Węgrzyn - 6
Świstak 7
(59' Baster) - 6
Bojarski - 8
Giza - 5
Baran - 5
Nowak - 6
Drumlak - 4
(59' Citko) - 6 (za duzo "braziliany":) )
Bania - 5
Wiadomość zmieniona (10-09-04 22:56)
zgadza się tylko:
Bojarski - 7 (walczył cały mecz i coś chciał zmienić)
Bania - 2 - nie pokazał nic, jest zawolny ect.
Nowak - nie wystawiać w przyszłym meczu - wszystkie podania w kr.sł.
rozumiem 2/3 razy ale jak nie idzie to staram się zagrywać inaczej.
Cabaj - 7
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 7
Świstak - 6
(59' Baster) - 5
Bojarski - 6
Giza - 6
Baran - 6
Nowak - 6
Drumlak - 6
(59' Citko) - 7
Bania - 4
Cabaj - 5
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Świstak- 7
(59' Baster) - 6
Bojarski - 7
Giza - 2
Baran - 2
Nowak - 4
Drumlak - 5
(59' Citko) - 6
Bania - 1
Cabaj - 7
Radwański - 7
Skrzyński - 7
Węgrzyn - 6
Świstak - 6
(59' Baster) - 6
Bojarski - 4
Giza - 4
Baran - 4
Nowak - 6
Drumlak - 3
(59' Citko) - 6
Bania - 4
Cabaj - 7
Radwański - 7
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Świstak 6
(59' Baster) - 6
Bojarski - 7
Giza - 5
Baran - 5
Nowak - 6
Drumlak - 5
(59' Citko) - 6
Bania - 4
Cabaj - 8
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Świstak - 5
(59' Baster) - 6
Bojarski - 7
Giza - 4
Baran - 4
Nowak - 7
Drumlak - 3(to on w ogole gral?)
(59' Citko) - 6
Bania - 3(pytanie jak do Drumlaka)
Cabaj - 8 - pewny występ, chociaż było widać nerwy w 1 połowie
Radwański - 5- niczym mi nie utkwił w pamięci, cała ocena jego gry
Skrzyński - 6- jak na reprezentanta niczego dziś nie pokazał
Węgrzyn - 6- Górnik grał 1 napastnikiem , nie ma co oceniać
Świstak - 6 - słabo mu wychodziły te wyjścia do przodu
(59' Baster) - 8- bardzo dobra zmiana
Bojarski - 5 - Dużo biega, stara się, a efekt mizerny
Giza - 2- A ten pan to grał
Baran - 3- pomoc w tym meczu nie istniała
Nowak - 3- Nie wykonał ani jednego dobrego dośrodkowania
Drumlak - 1- Za tą sytuacje gdy piłka odbiła mu się od pięt, powinien siąść na ławie. Zero prostopadłych podań, otwierających droge do bramki. A przecież po to został sprowadzony
(59' Citko) - 3- Technicznie jest dobry, ale z drużyną nie jest zgrany. Kto mu pozwolił wykonywać stałe fragmęty gry??
Bania - 2- Gdzie ten napastnik, przypomnijmy król strzelców 2 ligi
Cabaj - 7 - bardzo pewny, zwłaszcza na przedpolu;
Radwański - 6 - całkiem przyzwoity występ;
Skrzyński - 7 - tym razem bardzo pewny;
Węgrzyn - 7 - stały poziom
Świstak - 6 - jak na debiut nie źle;
(59' Baster) - 6 - wprowadził wiele ożywienia;
Bojarski - 5 - więcej oczekuję od niego;
Giza - 4 - dzisiaj słaby;
Baran - 4 - j.w. przede wszystkim za duzo strat;
Nowak - 8 - dziwią mnie tak niskie noty, gdyż był to najlepszy, najaktywniejszy zawodnik na boisku, po prostu gonił za dwóch, tylko ta zmarnowana sytuacja w pierwszej połowie;
Drumlak - 3 - nic wielkiego nie pokazał;
(59' Citko) - 6 - wydaje się, że będzie to jedyny napastnik w drużynie, mógł być bohaterem gdyby wpadł do bramki ten lob;
Bania - 1 - jakby go nie było na boisku, kompletnie niewidoczny;
Wiadomość zmieniona (10-09-04 23:19)
Cabaj - 7 zaskakująco pewny
Radwański - 6 przyzwoity występ (zwłaszcza jak na niego)
Skrzyński - 7 to znowu "ten" Skrzynia
Węgrzyn - 7 to znowu "ten" Kazek
Świstak - 7 może do ofensywy nie wnosi tyle co Baster, ale praktycznie bezbłędny w defensywie - i o to chodzi
(59' Baster) - 6 w ofensywie niezły - w defensywie nikt go nie sprawdził, bo jak wszedł to Górnik już w ogóle nie atakował
Bojarski - 7 jak zwykle robił co mógł
Giza - 5 słabszy mecz w jego wykonaniu, za dużo strat
Baran - 4 nie wiem co się z nim dzieje, kilka _bardzo głupich_ strat
Nowak - 7 nie zawsze dokładny, ale niesamowicie wprost waleczny
Drumlak - 5 dzisiaj mało widoczny
(59' Citko) - 7 miał przebłyski genialnych zagrań i kilka kiksów, ale widać, że będziemy mieli z niego wiele pożytku jak lepiej zgra się z kolegami
Bania - 2 nieporozumienie - temu Panu chyba trzeba uświadomić, że nie nazywa się ani Ronaldo ani Żurawski; snuł się po boisku, jak już raz znalazł się przy piłce, to spartaczył setkę......
Cabaj - 5
Radwański - 6
Skrzyński - 5
Węgrzyn - 6
Świstak - 5
(59' Baster) - 6
Bojarski - 9
Giza - 5
Baran - 4
Nowak - 5
Drumlak - 4
(59' Citko) - 7
Bania - 2
Cabaj - 7 bo czyste konto
Radwański - 3 ,probowal w II polowie akcji zaczepnych,malo przechwytow,a plus strzal z dystansu,ale co z tego skoro nie wpadlo
Węgrzyn - 4,kazek za wolno rozgrywa piilke,holuje ja z tylu a i tak podaje do najblizszego, w odbiorze chyba bez bledu
Skrzynski - 4,celne crossy,ale nic nie przynosily,skrzynia nie bije wolnych tak jak w koncowce II ligi
Świstak - 4 - jak na swistaczka to jestem zadowolony:) aktywny w ofensywie,dla mnie korzystniejsze wrazenie niz baster w pierwszych meczach
(59' Baster) - 5 duzo ozywienia,bez strat,bardzo aktywny w ofensywie,pod polem karnym rywali - niestety zadna z jego centr nie zakonczyla sie strzalem,ale generalnie nie jestem zly na niego
Bojarski - 6 duza ochota do gry,jak zawsze zreszta,dzisiaj szarpal,probowal poderwac kolegow do walki ale troche nieskutecznie
Giza - 2 - on zagra bardzo dobry mecz by nastepny byl fatalny ... dzisiaj bezplodny,bezproduktywny,podania w szerz,do tylu albo na przechwyt ... slamazarny pod bramka gornika
Baran - 2 - to nie ten chlopak co dawniej ... w destrukcji slabo,w ofensywie fatalnie ... za wolno rozgrywa pilke
Nowak - 2 - chyba same straty i niecelne centry ... jeszcze niewykorzystany pojedynek z lechem
Drumlak - 1 - gral ? aha,no gral,jedno podanie do bani w II polowie ...
(59' Citko) - 6 - beda z niego ludzie :) techniczka,pilka mu nie obca,nie boi sie jej,i nie panienka na boisku tylko umie sie postawic
Bania - 1 - brak mi slow ....
Cabaj - 5
Radwański - 6
Skrzyński - 6
Węgrzyn - 6
Świstak6
(59' Baster) - 5
Bojarski - 7
Giza - 2
Baran - 2
Nowak - 5
Drumlak - 3
(59' Citko) - 5
Bania - 2
Wiadomość zmieniona (11-09-04 18:51)
Cabaj - 6 - OK ale nasza obrona w praktyce nie dała mu szans poważnie interweniować.
Radwański -
Skrzyński - cała obrona 7. Nawet nie pozwalali Cabajowi sie wykazywać.
Węgrzyn - boczni prawie nie atakowali skrzydłami, chyba dostali takie
Świstak - dyrektywy, dopiero w ostatniej pół godzinie było ofensywniej
(59' Baster) - 6
Bojarski - 8
Giza - 5
Baran - 4 - niecelne podania i niebezpieczna strata po której poszła kontra
Nowak - 5
Drumlak - 5
(59' Citko) - 6
Bania - 3 niestety Piotrek musi zrobić "coś" ze swoja szybkością bo nie jest w stanie nic z podań co do niego idą zrobić.
Cabaj - 6 - zlapal co mial zlapac nic nie puscil troche sie balem ale sie przekonalem
Radwański - 5 - dalej schodzi do srodka obrony co mnie doprowadza do furii jak akcja idzie skrzydlem niezly strzal z dystansu szkoda ze tylko jeden (zdecydowanie stawaim na wisniewskiego)
Skrzyński - 6 - jak zawsze pewnie i skutecznie szkoda tylko ze malo gra dlugich pilek crossowych bo az sie prosilo do bajara ze 3 razy w 2 polowie
Węgrzyn - 6 - nic do zarzucenia moze troszke wolniejszy niz ostatnio ale w sumie ok
Świstak - 5 nie pokazal nic , skupiony na defensywie a szkoda
(59' Baster) - 7 - lubie Marka jako pomocnika zapiernicza jak trzeba szkoda tylko ze tyle dosrodkowan w obronce zdecydowanie lepiej mu sie gra z lawki
Bojarski - 8 - najlepszy na boisku i to doslownie na calym
Giza - 4 - totalny dolek tego pana z meczu na mecz tak upasc to chyba jakas imprezka byla ...
Baran - 3 - tu jeszcze gorzej z tym ze on tak ma od poczatku sezonu swierczewski proszony na boisko
Nowak - 7 - niezly mecz , dobrze by było jakby chociaz jedno na 10 dosrodkowan bylo dokladne (niewiem czy przytula by tam jepiej nie zagral a baster to juz napewno)
Drumlak - 7 - szkoda ze szedl mysle ze z citką dobrze by im sie gralo razem koles niema do kogo grac ..... zaczal sie rozgrywac a tu zonk
(59' Citko) - 7 - calkiem przyzwoicie biorac pod uwage ze nie jest zgrany z zespolem, szkoda tego kiksa na dziendobry lobik niczego sobie ale troszku zeszlo ogolnie spoko mysle ze bedziemy mieli jeszcze z niego pocieche ( aha i jak sie chwali ze stale fragmenty perfecto to one maja byc perfecto a nie taka pilka cieta gieta niewiadomo do kogo z rogu szkoda ze wolnego nie bylo bo jak patrzylem w przerwie to on 9 na 10 strzalow z 20 metrow to w okno sadzil)
Bania - 2 - totalne dno ta sytuacja w 2 polowie powinna byc zamieniona na bramke ( moj pies by to strzelil) trzeba jak najszybciej ibo wprowadzic do skladu bo tu niema kto strzelac bramek
wawrzyczka nie oceniam bo troszku za krotko gral ale widac ze ma ochote i mozliwosci w przyszlym meczy widzialbym go w podstawowym skladzie
to tyle drogie dziewczynki remis to zawsze punkt a zwazywszy na to ze dostaniemy 3 razy becki pod rzad to cieszmy sie z tego co mamy
dobrze ze stawowy zostaje on ma jeszcze cos w glowie takiego ze zdziwi tym swiat !!
nie oceniam,,,,,,
natomiast do KOLA SYMPTYKÓW MIChAŁA
chcecie mej oceny. mój numer znacie......
było dobrze - ale zesral sie ze strachu (jak chyba wszyscy)
Cabaj - 5 (GZ tak strzelał, aby mu krzywdy nie zrobić. Jedyna dobra interwencja wtedy jak byl opóźniony spalony. No i tradycyjna kiwka, ktora przy lepszym przeciwniku skończylaby się fatalnie)
Radwański - 4 (w obronie- jak zwykle, w ofensywie lepiej i ta poprzeczka)
* Skrzyński - 6 (bez kiksów, ale i bez błysków. 2 krosy na mecz to za mało)
* Węgrzyn - 6 (jw, bez krosów;)
Świstak - 3 (w tym -1 za zdjęcie piłki z glowy Kazkowui po jedynym dobrze bitym rogu Pawki
(59' Baster) - 4 (w przodzie szarpal, w tylach Kazek musial po nim latać)
Bojarski - 4 (zdecydowanie za duzo sie kiwał)
* Giza - 3 (slabo. Chyba psyche siadła. Na treningach bylo OK)
* Baran - 3 (niby nieźle, ale to "wystawienie" Chałbińskiemu. Dobrze, że tenże strzelac nie umie * i za dużo strat. Czyżby też presja?*. )
Nowak - 6 (do chwili zmiany pozycji 7, potem 5)
Drumlak - 4 (slabiej niż zwykle, ale to nie on byl do zmiany)
* (59' Citko) - 5 (widać przerwę w grze, ale i to, że myśli w grze. Zbyt delikatna gra. A to machnięcie się zaraz po wejściu... To musialo siedzieć;)
Bania - 1 (Panie Piotrku - mimo calej sympatii - chyba się nalezy urlop)
----
oceny z (*) zweryfikowane po obejrzeniu "0.30 zgłoś się"
Wiadomość zmieniona (11-09-04 12:57)
Cabaj - 8 Bardzo podobało mi się to jak wyłapywał piłki. Nasi ligowi bramkarze najczęściej wszystko piąstkują przed siebie. A ten chłopak to coś ma. Bałem się, ale mnie przekonał. I oby tak dalej a będą z niego ludzie
Radwański - 6 Grał, szarpał, ale nic to nie dało. Szkoda tej poprzeczki
Skrzyński - 8 Jeden z niewielu zawodników, który wiedział jak przy słabo dziś grających środkowych pomocnikach rozegrać piłkę. Dalekie dokładne podania na skrzydła w II połowie
Węgrzyn - 6 Kazek się starał i ocena byłaby lepsza gdyby nie ta jego niepewność w II połowie.
Świstak - 3 Zjadły go nerwy. Bał się piłki. To niestety było bardzo widać
(59' Baster) - 6 dobra zmiana
Bojarski - 7 Bojar grał na swoim poziomie. Wymieniał się w I połowie pozycjami z Nowakiem. Szkoda, że Giza i Baran się do niego nie wpasowali.
Giza -1 Najsłabszy mecz, jaki widziałem w wykonaniu tego zawodnika. Miałem wrażenie, że jest chory. Piłka się od niego odbijała. Grał do tyłu. Niecelne podania. Środka pola my w tym meczu nie mieliśmy. Przyznam, że bardzo negatywnie zaskoczyła mnie jego postawa. Ale będzie lepiej!
Baran -1 j.w i też będzie lepiej!
Nowak - 7 Grał, szarpał, zmieniał się pozycjami z Bojarskim. Miał wyraźne problemy z tym obrońcą Górnika (nr 3)
Drumlak - 1 niewidoczny. Mam nadzieję, że dojdzie do siebie.
(59' Citko) - 7 Będzie wzmocnieniem. Kilka zagrań pierwszej klasy. A gdyby ta piłka posłana lobem weszła do bramki to dałbym mu chyba 10.
Bania - 4 Miał słaby dzień. Coś tam biegał, ale to mało. Baniowy to twardy gość. Będzie grał lepiej
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)