no_remorse: nikt nie mowi ze chuliganka jest niepotrzebna. jedynie, ze akcje na stadionie.. przeciez chyba sam tez chcialbys, aby ziomale z Arki przyjechali.
-
-
Odcinamy Sie Od WAS..
no_remorse przyznaj ze dymy na wlasnym stadionie to jest glupota, odpowiedz dlaczego nikt nad tym nie potrafi u nas zapanowac tak jak sie to dzieje u naszych ziomali z Triady. Twierdze (od zawsze) ze hoolsi sa jak najbardziej potrzebni ale w takiej sytuacji w jakiej teraz jestesmy chyba mozna sobie dac na wstrzymanie z dymem np w radosmku co nie znaczy ze nie mozna tam jechac i ew. sie bronic....
Popieram w calosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw. haslo "Jestesmy biali, jestesmy czerwoni, jestesmy Cracovia, a kim sa oni?" nabralo chyba dodatkowego znaczenia...
Autor: no_remorse (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 21-08-03 21:26
kolezko wypisujacy co to twoje osiedle nie przygotowalo na wyjazd do radomska-zadzwon na policje moze nagrode zgarniesz
re: Co ja takiego powiedzialem??? cytuje sam siebie:
" Otoz nie jade, z 1 prozaicznego powodu, nie mam z kim jechac, poniewaz z mojej dzielnicy jada 2 autokary uzbrojone po brzegi, przygotowane na rzekome starcie z Widzewem, a ja w takich imprezach udzialu nie biore,"
Powiedzialem tylko, ze nie mam ochoty z nimi jechac..a do donoszenia na policje od tegoto tak dluga droga jak stad do Memphis..:/
wku***a mnie takie gadanie, jak ktos sie z Wami nie zgadza to od razu konfior, albo piknik, wezcie dajcie se spokoj z takim nastawieniem...a co do tego ze w innych miastach nas chlebem i sola nie powitaja, to to jest wlasnie spirala nienawisci, ktora nakreca sama taka gadka..dajcie se spokoj bo mnie nie bawi takie glupie gadanie
wojtek20 - pełna zgodność
Problem w tym No_remorse ze my nie boimy się wyjazdu. My zaczynamy sie bac własnego stadionu. Napinasz sie kolego, pouczasz innych, wszyscy obchodza sie z Tobą na tym forum jak ze smierdzacym jajem - musisz byc kims waznym. Powiedz nam gdzie byłes podczas zadymy z Ruchem? Czy jako prawdziwy kibic Pasów, twardziel (jak widze), czlowiek z autorytetem (przynajmniej na tym forum) usiłowałes powstrzymac to bydlo? A moze byłes na pierwszj lini frontu? Opowiedz nam o tym...
mi sie wydaje, ze wszystkie swoje pretensje skupiliscie na osobie jednego no_remorse. nie tedy droga!
Wojtek, o planowanych akcjach nie pisze sie nawet w takiej formie..
poprostu no_remorse ma swoje znajomosci wie wiecej od nas i chcemy wiedziec niektore sprawy... Coz nie ma tu wiecej takich jak on...
tez chetnie poslucham, ale lecace przy okazji teksty typu "wszyscy obchodza sie z Tobą na tym forum jak ze smierdzacym jajem - musisz byc kims waznym. Powiedz nam gdzie byłes podczas zadymy z Ruchem (...) Opowiedz nam o tym..." sa nie na miejscu
Jakich akcjach Brajt..napisalem tylko ze... zreszta sam widziales....heh..a ze w Radomsku moze byc goraco to wiedza wszyscy,wiec co to jest, tajemnica Poliszynela ? (niewiem czy to tak sie pisze)..wiec nie badzmy hipokrytami..
Netfani.....
Nie piszczeć tylko na mecz (tak płaczecie że to wy a nie oni jesteście z CRACOVIĄ to na mecz w sobotę!!!!!!) Bo znowu się okarze tak jak oni mówią że jesteście mądrzy tylko u siebie i przy komputerze!!!!!!!!!
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
a ja nie pytam NR o zadymę z Ruchem, tylko o fanę. A on nie odpowiada.
I nie pisz tylko, że jestem przewrażliwiony, bo jak niejednokrotnie pisałem, nie oczekuję od kibiców, żeby byli aniołkami. Stadion to nie opera i rządzi się innymi prawami. Ale bez przesady
K.
popieram
eh
obawiam się, że Pan no_remorse nie poczuwa się do roli rzecznika j.g. i trudno od niego tego wymagać...
co do fany to mnie bardzo ubawił nakaz zdjęcia (a w efekcie częściowego zasłonięcia) flagi jude gang. wyszło na to, że pzpn to antysemici;)
wciąż jednak liczę na to, że "starszyzna" naszych chuliganów nie jest bezpośrednio zaangażowana w tego typu akcje i że jakoś postara się opanować ten "żywioł". obawiam się, że wszystko jest wyłącznie w głowach i rękach grupy chuliganów, którzy mają autorytet w swoim środowisku. jest to sytuacja na którą prawie żadnego wpływu nie mają "zwykli kibice", a niewielki wpływ ma klub i trzeba sobie to uświadomić.
zamiast "odcinania się" bardziej stosowny byłby apel do "starych łowców", chociaż w zasadzie byłby on chyba równie jałowy jeśli chodzi o swój skutek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)