Angielski skrzypek Nigel Kennedy nigdy nie ukrywał swoich sympatii do Cracovii. Niedawno na stadionie "Pasów" przeprowadził sesję fotograficzną dla niemieckich linii lotniczych Lufthansa. Teraz, w ramach rewanżu, zagra pięciominutowy koncert przed dzisiejszym meczem. Będzie to wariacja na temat hejnału mariackiego.
dla mnie zajebioza :) !!!!
PS. Chodzą plotki, że na następnym meczu po niewłaściwej stronie błoń, zagra i zaśpiewa w ramach szerokopojętego rewanżu .......Sikorowski....
-
-
Nigel Kennedy dla Pasów !!!
hehe konkurencja dobrze robi:-)
no to o szerokopojęty rewanż jestem spokojny.
Btw trzeba przyznać, że niezbyt wysoko stawiają poprzeczkę Nigelowi :-)))))))
Swoją drogą może bardziej interesujący byłby występ orkiestry honorowej byłych pracowników aparatu beapieczeństwa publicznego? Z Kapką, Czerwińskim etc. w galowych mundurach rzecz jasna na przedzie?
Takiego Czerwinskiego widze jako Tamburmajora
ja polecam (już zresztą nie pierwszy raz)
Nigel Kennedy and the Kroke Band - East Meets East
coś pięknego...
..ajde jano , ajde duszo ... :)
Płyta jest rewelacyjna , ale wogóle Kroke jest super
A na przodzie przed kapką, czerwińskim i oczywiście cupiałem powinna być niesiona trumna lenina bo przecież to on nieświadomie był twórcą sukcesów wiselki w tamtych latach a i teraz jakj widać po przywództwie jest tam pełno czerwonych k.rewek..
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
zubereg napisał(a):
> A na przodzie przed kapką, czerwińskim i oczywiście cupiałem
> powinna być niesiona trumna lenina bo przecież to on
> nieświadomie był twórcą sukcesów wiselki w tamtych latach a i
> teraz jakj widać po przywództwie jest tam pełno czerwonych
> k.rewek..
>
> wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Mam nadzieję że znajdzie się tam miejsce dla Profesora(w końcu członek PZPR) i Wielkiego Budowniczego stadionu Cracovii tow.Cyrankiewicza (który łamał ręce robotnikom).
Bosh.... temat o Nigelu a juz w kolejnym poście o ubecji i niedobrym gieteesie..... Żałosne jesteście, no ale to wasz problem. bez odbioru
A kto to ten Sikorowski ?
Sikorowskij?
Możiet kto-to iz Dinama? Trudno skazat. My nie znajem takowo. Ch..j znajet kto eto.
nie Sikorowskij tylko Ścieranski jak się ni mylę. Jeden z najlepszych naszych gitarzystow
Scieranski to inna sprawa ale przeciez on chyba na psiarnie
nie chadza.
Ścierański jest BASISTĄ a nie gitarzystą ...
bardzo prosze o nie pisanie głupot bo to dwa zupełnie odmienne instrumenty ...
a co do tego czy chodzi na psy czy nie to nie wiem ...
Sikorowski natomiast to podrasowany kundel z Reymonta ...
o ile mnie wzrok nie mylil, wczoraj z Kennedym gral JAREK ŚMIETANA!! czy dobrze widzialem? (bo slyszalem kiepsko)
Jake Blues grał JArek Śmietana :)
Światowej sławy skrzypek Nigel Kennedy gorąco dopingował Cracovię: - Na tym stadionie jest atmosfera prawdziwego futbolu - powiedział nam Brytyjczyk. - W Anglii wszystko się strasznie skomercjalizowało, jest jak piłkarski McDonald's. [b]Na Cracovii czuję, że uczestniczę w piłkarskim święcie. Nawet gdy siadam tu na pustych trybunach przed meczem, czuję emocje futbolu, które są w przedziwny sposób zamknięte w tym betonowym obiekcie.[/b]
Po prostu pięknie powiedziane!
Ps.Dziennik Polski
To nagłośnienie to skandal.
Ciekawe, który profesjonalista za to odpowiada.
są dwa rozwiązania probolemu beznadziejnego nagłośnienia:
1. sprawne mikroporty
lub
2. mikrofon na kabelku
żadna filozofia, tylko trzeba to zrobić,
mam nadzieje ze rzeczony profesjonalista dostał juz zyebe i sie poprawi!
tylko jesli Hej Joe Hendrixsa jest hejnalem to ja jestem gluchy....A Scieranskich jest dwoch,Pawel to gitarzysta a Krzys basista...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)