Jak to jak wejdziemy?Ja wchodze z brama bo nie mam chipa karnetu ani nic ide na 3 maja pod bramy i jak bendzie nas wiecej to wchodzimy sila jak sie bendzie nie za duzo milicji.
-
-
520 fanów Cracovii na derbach
Eeeeee jak to karnety? To jakaś pomyłka chyba?! Na mecz z wisla zeby wejsc trzeba miec karnet Cracovii?
No wlasnie nie wiem kto to wymyslil ale trzeba miec karnet z pasow i chipa.
zrobili specjalnie coby im karnety zeszły ;)))))
a pozatym na choroby są sposoby ;)))))
Do boju Cracovia!
nie idziemy na derby olewamy ich
BERG lepiej sobie chipa wyrób.
powaznie olewamy ich ,nie wlazimy na stadion ,ale przed meczem bedziemy
BERG wiem że takie są pomysły ale na końcu pewnie się okarze że wchodzimy. Zresztą jak możemy ich olewać skoro oni nawet tych 520 biletów u nas nie dostaną ??
Nie ma co mówić że nam mało dają skoro my więcej nie możemy dać.
Wiadomość zmieniona (09-09-04 20:42)
Mogę pożyczyć komuś karnet :-)))
eno cipy nie mam :-) ale mam karnecik....
to wbije sie czy chujnia...heheh zreszta wali mnie to i tak bede pod stadionem
z tego co się orientuje jest jeszcze jeden warunek
Wy do nas
jak my do Was
nie wiem czy już to zostało jakoś rozstrzygnięte
north
Ale wiesz że naszą umowę policja może mieć w dup.e.....albo pzpn wymyśli jakiś zakaz co wtedy?
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
najbardziej śmieszą mnie dyskusje w stylu "będziemy pod stadionem"..
nie rozumiem celu stania pod stadionem jak armia niepotrzebnych nikomu leszczy.. takie sa wymogi, takie realia, takie ustalenia, więc wszelkie dyskusje typu: "wjeżdżamy z bramą", "stoimy pod stadionem", "i tak tam będziemy","wszyscy na derby" uważam za śmieszne..
każdy w swoim interesie powinien zadbać aby wejść w cywilizowany sposób na tak ważny mecz, skoro obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy" nie pozostaje nic innego jak się do niej zastosować..
bądźmy narodem normalnym..
pozdrawiam
eee ... ale panowie z tego co piszą na wislakrakow.com to chipy nam raczej niebedą potrzebne, bedzie lista imienna...
"... To jest sportowa walka i należy się dogadywać w takich sprawach. Poprosiłem tylko prezesów Cracovii, by przygotowana została imienna lista wszystkich kibiców gości, ponieważ nie wszyscy zdążyli wyrobić karty chipowe - powiedział prezes Tadeusz Czerwiński. ...."
Imienna lista ma też minus, bo to sprawdzanie tożsamości na podstawie jakiś dowodów tożsamości. To trwa. Natomiast bilet chipowy jest pomyślany m.in. po to żeby usprawnić wejście na stadion.
Zuberg - to już nie będzie Wasza wina, jesteście w o tyle lepszej sytuacji gdyż pierwsi do nas zawitacie.
Nie wiem jak to powinno być rozwiązane - to już robota władz klubów.
Wszyscy którzy wpisują s w tym temacie o wjazdach bramą, krzakami, czołgiem niech potem maja pretensję tylko do siebie jak podawane to będzie w mediach jako argument przeciw derbom z kibicami.
Cięzko kurwa się nie ponapinać w jednym temacie.
Zrobione będzie to co ekipy uznają za słuszn ale czy o wszystkim trzeba trąbić i robić z siebie megachuligana???
A co do chipów, list imiennych itp to nigdy się nikomu nie dogodzi.
Każdy znajdzie jakieś pretensje.
Ale na szczęście gramy te derby w końcu w pierwszej lidze a tutaj już panują (na nieszczęście) pseudozasady ustalane przez pzpn.
W kwestii technicznej
O ile sprawa na stadionie wydaje się czytelna (jesteśmy w sektorze gości - czyli My Są Goście, a oni są leszcze)
to ciekawi mnie jak technicznie i logistycznie bedzie rozwiazana kwestia na mieście...
Przecież jasne jest, że tego dnia będzie zakaz wyprowadzania psów wszystkich ras, a kundli przede wszystkim.
Jako że akcja spotyka się z reakcją itd (zobacz III zasada dynamiki Niutona)
będzie ogólny Sajgon, więc stanie pod bramą ma sens, bo po meczu wyjdzie nasz skład w sile 520 chłopa.
Choć pod Kirholmem 520 ciezkozbrojnych rozgoniło 6 tysięcy Szwedów, to było to jednak 400 lata temu i wsparcie po meczu się przyda.
No bo co
milicja będzie nas wstanie powstrzymać od pogonienia za nimi
tylko szczelnie i licznie się prężąc
ale na dłuższą metę co zrobi ?
Odprowadzi nas pod nasz stadion i co dalej?
potem bedzie sie pewnie działo :-)
Ja tam pacyfistą z natury jestem,
no ale trzeba być realistą i w sytuacji wyzszej konieczności
trzeba sie bedzie zaprezentowac
Jak już wojna będzie, no to trzeba być
Akurat na ich stadionie bedzie wg mnie najspokojniej
chyba że se go chcą zamknąć... wtedy z chęcią im pomożemy
i wyrwę to krzesełko jak juz będzie trzeba :-)
north a ty którędy wchodzisz na mecz?
niech zgadnę od połnocy
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
ja na mecze nie chodzę
ja istnieje tylko w internecie
jako boot
to by sie zgadzało...
:-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)