OLSZEWSKI-
WIŚNIA, SKRZYNIA, KAZEK, RADWAŃSKI-
PAWKA, BARAN, GIZA, BOJAR-
BANIA, IBO
-
-
Skład na Górnika - pomysły kibiców
Moja propozycja jest identyczna jak takich dwóch.
Ale wygląda na to , ze zagra Świstak....
Tylko ze zmianami trochę inaczej , o ile potwierdzą Ibo - wpuściłbym go na ostatnie 15 min za Banie
Wiadomość zmieniona (07-09-04 21:26)
rebbe - czyżbym mial się zwać cadykiem? jakżesz pięknie by to brzmiało "Cadyk Tacy Dwaj" :):) oj, meszuge jestem, meszuge... a Tatałe i Mamełe ostrzegali przed niekoszernymi napitkami...
nie uwzględniłem tego Ubu czy Ibo - bo grać chyba nie może....
a Świstaka (znów ktoś mnie się przypierd...) - nie wystawiłbym bo nie mam daru ... a to ma być skład "kibicowski"
Wiadomość zmieniona (07-09-04 21:33)
Odnoszę wrażenie, że wypisujący tutaj skład obrony (z Wiśnią i Wawrzyczkiem), nie widzieli sparingu Pasów z GKS-em. Owszem Gitara i Wiśnia byli dość solidni w obronie ( przy zerowym zagrożeniu ze strony Katowic to chyba zrozumiałe), ale za to bardzo statyczni w ofensywie. Praktycznie skrzydła nie istniały. Dopiero w II połowie, po wejściu Radwańskiego i Piątka skrzydła zaczęły jako tako funkcjonować!
Dlatego wolę skład obrony w wydaniu dynamicznym. Zupełnie dla mnie niezrozumiałe jest pomijanie w proponowanych składach Arka Barana, człowieka od "czarnej roboty". Nie można przecież wystawiać wszystkich pomocników preferujących ofensywny styl gry!
Tak więc (jako niepoprawny optymista wierzący, że limit błędów w grze obronnej został już wyczerpany) proponuję:
W bramce: Olszewski,
W obronie: Baster(Wawrzyczek), Skrzyński, Węgrzyn, Radwański,
Pomoc: Nowak(Przytuła), Baran, Giza, Bojarski,
Napad: Bania (Ibo), Drumlak (Citko).
Pozdrawiam!
Olszewski
Wawrzyczek, Skrzyński, Węgrzyn, Radwański
Baster, Baran, Giza, Bojarski,
Drumlak, Citko
(Wiśniewski, Nowak, Ibo/Bania/Szczoczarz)
Olszewski,
Wawrzyczek, Skrzyński, Węgrzyn, Radwański,
Nowak, Baran, Giza, Bojarski,
Bania (Ibo), Drumlak (Citko).
http://sport.onet.pl/1,16,11,7519829,22486604,1181543,0,forum.html
<<<===P-----O-----Z-----D-----R-----O===>>>
-----Olszewski-----
---Skrzyński---Wawrzyczek---Węgrzyn---Wiśniewski---
---Baster---Baran---Giza---Bojarski---
---Citko---Drumlak---
Moim zdaniem skład na Górnika będzie następujący:
Olszewski
Świstak,Węgrzyn,Skrzyński,Radwański
Bojarski,Baran,Giza,Baster(po przerwie Przytuła)
Drumlak,Bania( po przerwie Citko)
........i bedzie dobrze!
Oby nie było powodów do zagrania pokerowego z np. Szczotką i Nowakiem,
choć i ich czas jeszcze przyjdzie w Cracovi.
Być kibicem CRACOVI to zaszczyt!!
Ciekawe kiedy wystąpi Ibo?
Na razie zostaje po treningu ze Świerczewskim i przy jupiterach ćwiczą długie podania. ;-)
Olszewski
Radwański-Skrzyński-Węgrzyn-Wawrzyczek
Bojarski-Baran-Giza-Baster
Drumlak-Citko(Baniowy na drugą połowę) :))
Na dzisiejszym wieczornym treningu Stawowy ćwiczył defensywę w zestawieniu: Wiśniewski - Skrzyński - Węgrzyn - Wawrzyczek. Z drugiej strony boiska Citko i Bojarski wykonywali w tym czasie sporo kornerów (Bojar z prawej, Citko z lewej strony).
jesli taka bedzie obrona ;Wisniewski - Skrzynski - Wegrzyn - Wawrzyczeki w ataku Citko to zaczynam wierzyc w wygrana Cracovii......
Olszewski
Wiśnia, Skrzyński, Węgrzyn, Wawrzyczek
Bojarski, Baran, Nowak. Baster ( Giza )
Drumlak, Szczoczarz ( Bania, Citko )
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)