Typku, a co z Twoimi śpiewankami z lat 80-ych - spiewałeś o GTSie, czy nie?
-
-
ech Ci dziennikarze...czyli jak podgrzewa się atmosfere przed derbami!!!!!
klaros zaczalem chodzic na Wisle od ostatniego meczu przed spadkiem z ekstraklasy, takze nie znam przyspiewek z 80 lat, mam dopiero cwierc wieku
ps ale Ty klaros sadzac to na pewno pamietasz jak spiewales w latach 80 siedzac na X
Wiadomość zmieniona (07-09-04 13:37)
klaros, patrz, jak Cie namierzyl :-)
Klaros chodzil na rejmonta?
tak, i typ go widzial bedac jeszcze plemnikiem.
JB - "Typy" nie z plemników się biorą.... one się biorą z menty lub mendy
Żyj Typku dalej swoimi mitami. Chyba wam to w programach meczowych wypisują takie bzdury o przerzutach, że wy ciągle i tym samym.
W latach 80-ych to poziom nienawistnych uczuć do twojego towarzystwa sięgał u mnie takich poziomów, że na X sektorze chyba ataku rzygów bym dostał. Zwłaszcza gdyby wokół mnie twoi kolesie troglodyci siedzieli i śpiewali "Do booooju GTS".
Muszę do ubikacji - sorki -
Kurde , nie zdążyłem...
zesrał się!! :)
fiore napisał(a):
> zesrał się!! :)
>
taki mlody a zwieracze juz mu puszczaja :))
Kto mi tutaj zbanował post ,Misiowi co wkrótce bedzie misiem oczatkiem- a mnie obraża nie banujesz. Zresztą wali mnie to i tak tę sprawe nie załatwie na forum .
MÓJ POST TEŻ ZBANOWANY - A GRZECZNY BYŁ!
Klaros strasznie się zajarałeś. Czyżby Typ trafił?
Nie wierzę.....
trafil... kula w plot jak zwykle zreszta... ale te typy tak maja.
Ludzie którzy chodzili najpierw na zwisłe to nie są wcale przeżuty poprostu zrozumieli gdzie jest ich miejsce poznali dobrze historie i wybrali przecież człowiek uczy się całe życie ja niemam do nich pretensji.
Co jest co napiszę o właściwym powodzie konieczności wyjścia do wychodka, to mnie banuje.
Musiałem lecieć do ubi., bo mnie nagły atak rzygania dopadł, jak cytowałem gieteesową piosenkę.
Typku, spytaj starszych ziomali po szalach, czy wtedy tj. w latach 80-ych śpiewali o gieteesie (błeeeee).
O, wreszcie mi nie wymazali - Tyyyyyyyyyyyyyyyypkuuuuuuuuuuuuu
Co słychać u kolesiów starej daty?
Przedsygnaturka:
GTS - grzyba na ścianie też się nie da zamalować na trwałe - zawsze wylezie!
Klaros widzisz, Polska zadzili w czasach PRL-u wiesz jacy ludzie, czemu nie zmieniles wtedy narodowosci? przeciez komuchy zadzili Polska, mordowali opozycje. a Ty dalej byles polakiem, dlaczego? tak samo jest z Wisla, Wisla to kibice a nie dzialacze, tak jest i tak bedzie,
a kto wam kazał robić flagi gts ???
działacze ??
jakoś gks katowice nie szył flag doscwelu
sluszna uwaga Marcin. Jakos do 89 roku nikomu ten Gwardyjski we flagach i piosenkach nie pzreszkadzal,no przepraszam komus jednak tak. Byla raz (chyba kr*tko) czerwona (bez niebieskiego paska) flaga
z napisem TS ale to byl rodzynek. Wiec towarzyszu (sportowy oczywiscie) TYP-ie cos jednak nie tak z tymi kibicami bylo.
Nie ma sie co dziwic w koncu resort placil zawodnikom budowal hale gnebil konkurencje wiec jak tu nie odwdzieczyc sie zalosnym "O GTS!!!!!!!!" a moze to tajniacy na X sektorze zaczynali wyc? a moze zomo palami przymuszalo?
marci nie porownuj tych lat do tamtych, wiesz ze przedtem zomowcy czy milicja zatlukla by pala na smierc, moze musieli miec na flagah gts, zreszta wali mnie to, ja jestem fanem TS WISLY KRAKOW a nie gtsu, ciekaw jestem czy za 100 lat tez bedziecie [wasi potomkowie]tak nienawidziec wisly za przywlaszczenie oswietlenia itp
Apropo wczoraj przejezdzalem kolo waszego stadionu kolo 23 i nie bylo szyb w waszej knajpie, chyba alga sie nazywa, czyzbyscie tak bardzo przezyli porazke polakow/
powiedzmy wszycy ładnie dowidzenia panu Typowi
bye bye Typie...
ostatnim akapitem swego ostatniego postu po prostu ujawniłeś swą "typowość" w całej okazałości :(
Cóż Typku - ban-dyckie mamy usposobienie...
Jak to jeszcze czytasz, że narodowości nie można zmienić...
Można się jej wyprzeć.
Tak jak można uciąć orłu piłką korone lub gloryfikowac G(ówniane) litery śpiewając kibicowskie piosenki.
Typ - a unas w tych latach co zomo mogło zatłuc na śmierć powiewały flagi solidarności ....
Ciesz się typku , ciesz. Prawdziwi z Was wojownicy..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)