Jak w temacie.........
Gdy skonczyła sie 2 liga i gdy wygraliśmy baraże niektórzy "OPTYMISCI" na forum owszem cieszyli sie z powrotu Cracovi do Extraklasy,ale chyba zabardzo ich poniosły emocje i chcieli Cracovie widzieć w pucharach.Wiele osób pisało,że pierwsza liga to nie druga,jednak to niedocierało do niektórych
Teraz mam nadzieje,te wszystkie niedowiarki,którzy liczyli na puchary,troche ochłoną,bo do pucharów w naszym wykonaniu droga dłuuuuga,kreta i daleka--->niestety.
Kibice KOLEJORZA podobnie się cieszyli jak wchodzili z HUKIEM do extraklasy,pamiętamy napewno jak zdeklasowali wtedy chyba Petre Płock i tez liczyli na puchary,ale szybko zeszli na Ziemie!!!
Chyba zabardzo uwiezyliśmy w nasza ekipe po awansie,niektórzy ostrzegali i ochładzali nasze zapały jednak to niepomagało.......A TERAZ?????Trzeba będzie sie bronić dzielnie.....noo niestety przed spadkiem:(((((
Pozdro dla kumatych
-
-
Zimny prysznic na niektóre główki z FORUM Cracovi!!!
co zlego w tym ze marzymy o pucharach?
czy beda za sezon cczy za 10 lat poczekamy. wprawieni w czekaniu jestesmy przeciez
No oki,poczekamy,chyba nie rozumiesz mojego tematu.Mówie do tych którzy juz w tym sezonie chcieli pucharów.CO ty myslisz ze ja bym nie chciał???Tak samo jak ty bym tego chciał,ale trzeba ostudzić wrażenia niektórych
JEDNAK pozdro dla kumatych
ja wogole malo kumaty jestem...
ale czy masz racje? w sumie to napalanie sie kibicow jest dobre dla druzyny i klubu.
tak tylko dla przypomnienia i porządku:
pewnikiem nie na forum pokazało się hasło [b]puchary[/b] po raz pierwszy :):):)
ale nie wszystko jeszcze przesądzone...... jeszcze 22 mecze do końca rozgrywek i kto wie, kto wie :):):)
Wiadomość zmieniona (01-09-04 15:14)
Dobre????Nie sądze,bo wtedy drużyna próbume grac jak najlepiej jest spięta i gra z taka mentalnoscią ze musi wygrąc.......wiec nie wiem czu to jest dobre
TD chodziło o to, że to nie Szanowne Forum to wymyśliło.
Wobec tego balonik podlegał procesowi samonadmuchania. Poza tym, czy to aż tak niemożliwe? Jak na razie mamy tylko kilka pkt straty. i mecze bezpośrednie z kilkoma przeciwnikami mających taki właśnie cel.
Uwazam, też, że bardziej teraz jestesmy uprawnieni do podbijania celów niż w 1999 myśląc o awansie do 2 ligi!
I tak uwazam KLAROS,że naszej ekipie powinnismy narazie dac spokój z pucharami.Niech chłopcy pograja troche w tej 1 lidze,niech sie ograją,niech nabiorą doświadczenia,cwaniactwa pierwszoligowego.
Spójrz.......mecz z ODRĄ!!!!Każdy stawiał Odre na straconej pozycji,a to,że przegrała 8 meczów z rzedu,a to ze nie gra 4 zawodników z podstawy,a to że trener nie ma taktyki itd.A tu nagle sie okazuje,że ODRA mimo przewagi naszych wygrywa.WNIOSEK:Są dojrzalsi piłkarsko,zrobili 4 akcji i 3 bramy,tego brakuje naszej ekipie.
DLATEGO niech sobie pograją na lajcie!!!!
Pozdro
przeciez stersy i naciski w najblizszych latach beda rosly nie malaly. Psycholog powinien ich nauczyc jak sobie z tym radzic.
Bo presji nie unikna przy takich nakladach kasy!
Druzyna przeciez mloda nie jest. Jest w optymalnym wieku do sukcesow.
Psycholog by sie przydał,to fakt,ale z prawdziwego zdarzenia!!!Ale może za rok,dalej bede obstawiał przy tym,abyśmy ten rok odpuscili,ale w tym sensie aby spac,ale tylko po to aby dac im pograc w TEJ 1 LIDZE!!!!Za rok powalczymy
TD, klaros - owszem nie na forum
ale o ile JA pamiętam tą publiczną wypowiedz - o pucharach, lidze mistrzówe i takich tam...
to, na Trzygława!,
nie przypominam sobie, zeby padły słowa: [b]w tym sezonie[/b]
no nie przypominam
moze skleroze mam, a może o inna wypowiedź chodzi, której, jako niekumaty, nie słyszałem
dla mnie to było raczej wyznaczenie dalekosiężnego celu
stwierdzenie, ze dotychczas celem była ekstraklasa
a teraz mamy nowy cel: Europa
i tyle
a reszta to juz nadinterpretacja i marzenia
W sukces trzeba wierzyć to raz. A po drugie chyba jednak najlepszy jest system Małysza, sam taki stosuje od lat prowadząc firmę. Nigdy nie myśl o pieniądzach tylko o pracy, co robisz dobrze, co źle, co możesz robić lepiej. Wtedy efekty poczujesz w kieszeni.
Podobnie jest w sporcie. Nie myśl o pucharach tylko o tym żeby trenować z zapałem i w każdym meczu dać z siebie wszystko. Jeśli nadajesz się do tej zabawy (a jestem przekonany że większość piłkarzy Cracovii się nadaje) wyniki muszą przyjść, a jak będzie dużo punktów to i puchary będa i to bez łaski!
Bobik - święte słowa, ale chyba wam dwóm się tak tylko udaje (znaczy: Ty i Małysz)
:)))))
Panowie temat bardzo trafny my wszyscy oraz trener zrobilismy
z naszych zawodnikow niemal faworytow ekstraklasy ale
spojrzmy wreszcie prawdzie w oczy sa to zawodnicy w wiekszosci
rozwojowi ale na dzien dzisiejszy do czolowych zawodnikow
ligi brakuje im bardzo wiele!!!!
Nie miejmy zludzen ten zespol czeka ciezka walka o unikniecie
barazy i wszystko ponadto bedzie wielkim osiagnieciem .
Pan Wojtek swoimi wielkomocarstwowymi wypowiedziami robi
napewno niechcacy krzywde tym chlopakom bo daleka jeszcze
droga przed nimi do czolowki ligi!!!!
Wierze jednak ze nie rozmienia swojego talentu i za 2-3 lata
bedziemy mieli z nich pocieche i czlowke ligi.
nie no mysle ze utrzymamy sie w lidze bez walki o uniekniecie barazy. potrzeba nam kilku maczy i sadze z 2 - 3 zmian w skladzie i chlopaki zaczna zdobywac punkty. wierze w to ze do spadku sa inni kandydaci.
hm...
wszyscy mówią ,że spada GKS-a a ja mówie nie dzielcie skóry na Dziurowiczu póki Dziurowicz po Katowicach biega;-)
GKS-a powalczy przynajmniej o baraż.
No ale powiedzmy ,że Katowice spadają.
Kto w takim razie na baraż?
Wodzisław- raczej nie, solidna drużyna , nie w tym sezonie raczej.
Szczecin- ptakowy se poradzi a tereny chyba dostał.
Lubin - wyglada ,że tam sprawy ida w dobrym kierunku...
Pozostaje Łęczna (ale Kaczmarek umie wygrywać). Kolejorz(może znaleść kasę i wtedy po kłopocie bo drużyna mocna) , KSP (chyba sie pozbierali) Zabrze (świetny trener i nieźle gospodarzący prezes ale z finansami cienko) i niestey Cracovia. Z tej piątki jesteśmy aktualnie zdecydowanie najstabilniejszym klubem więc mocno wierzę ,że unikniemy barażu ale tzreba trzymać rękę na pulsie i nie gubić już głupio punktów!
Ps: no ewentualnie Petra jak po n-tej zmianie prezesa Orlenu (lub zatrzymaniu przez UOP;-) ostatecznie utną jej finansowanie może być outsiderem.
Wiadomość zmieniona (01-09-04 17:39)
Panowie znowu slysze w waszych wypowiedziach: przegrywamy
ale przeciez mamy dobry zespol ,kase walka o utrzymanie to nie my
moim zdaniem (obym sie mylil) bedziemy walczyc o unikniecie
barazy wierze natomiast ze skutecznie choc zobaczycie ze latwo
nie bedzie!!!!!!!!!
eee tam opowiadacie
Gizmo nam załatwi puchary już w tym sezonie
zostały 22 mecze
czyli 66 punktów jeszcze zdobędziemy
dodając te trzy które już mamy daje to 69 punktów (piękna liczba;-))
w zeszłym sezonie mistrz Polski zdobył 65 punktów czyli spokojnie jest jeszcze zapas 3 - 4 punktów na mistrza... a Wy biadolicie...
(do pucharów wytarczało 48 punktów - no tyle to już z palcem w... bucie zdobędziemy)
Do Boju Cracovia!!!!!!!!!!!
;-))))
ale sie usmiałem Lech w barazach:))))))))))) znasz sie choc troche na futbolu....? bo mi sie wydaje ze nie.
spada GKS I Leczna i tyle w temacie.
a co do Cracovii to ciezki jest los beniaminka sami to przezylismi.
pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)